"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 147
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И от мен Честито Благовещение!  Hug

Мише  Hug, просто се замислям коя от двете Алмеди е харесал Толгахан, че са доста различни на външен вид. Да са живи и здрави, щом се обичат. Но видяхме и доста краткотрайни бракове при комшийските звезди от шоубизнеса. Rolling Eyes

Да припомня, че днес в предаването Magazin 8 по TV8, (което почва 12:30 и продължава до 16:15) около 13:45 ще е интервюто с Толгахан.  Peace
В момента сме с еднакво часово време с комшиите, който може - да гледа.
Разчитам на международничките  Grinning да следят дали феновете ще пуснат някакви преводи на разбираем  Wink Laughing език.  

# 496
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профи 🤗❤ И аз това се чудя, коя е харесал, че са различни много много

# 497
# 498
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 499

Подготвяйки новата тема ми се наложи да изгледам за пореден път финалния епизод. И за пореден път се вълнувах така, сякаш за първи път гледам сериала.
     Ийт и Нур Козан - подложени на много изпитания, принудени бавно да преодоляват и изглаждат всички възникнали проблеми и недоразумения, преминали през ада, но и усетили сладостта на рая. Животът сякаш си играеше с тях, околните ги ненавиждаха, но в същото време всички им завиждаха – за несъкрушимата вяра, за безкрайното доверие, за искреността и чистите взаимоотношения, за силната им любов и привързаност.
     Нито Нур, нито Ийт робуваха на чуждото мнение. Винаги е било така. Нур никога не се е съмнявала в любовта на Ийт. Ийт винаги е обичал само и единствено Нур. Двамата упорито се бореха – с всички и със самите себе си.         
     Това е любов! – да вярваш, да отстояваш позиция, да грешиш и да прощаваш грешките на другия. Взаимният компромис – без него няма обич, няма доверие. Да се изправиш срещу всички, да надмогнеш  всичко. Да падаш, но да усещаш здравата ръка на любимия. Да ставаш благодарение на тази ръка!
     Да се жертваш, без да се замисляш, да се раздаваш, без да очакваш нищо в замяна, да усещаш със сърцето си, да разбираш без думи, да прощаваш по същия начин.  Да се разкъсваш от противоречия, да надмогнеш егото си, да се примириш, да отстъпиш, когато е нужно, но да не се предаваш. Да вървиш напред и да вярваш, да мечтаеш и да се бориш за мечтите си. Това е любов! Истинска любов  – устояла на бурите, надвила фалша и лицемерието на заобикалящите, преминала през всички изпитания и оцеляла.
Красива любов! Силна любов! Вечна любов!

Еми, позволявам си към този твой обстоен анализ да добавя нещо, за да е пълно удоволствието. Колко рев съм изревала на тази сцена.

https://www.youtube.com/watch?v=p6ymtEZKbvo

# 500
Аз нямам нищо против Алмеда, но недоумявам защо чак такива интервенции си е направила.
Все едно е друг човек. Къде е едното, къде другото и къде третото!
Скрит текст:
олеле, yetar ya, това е прекалено- затова не я харесвам

# 501
Еми, позволявам си към този твой обстоен анализ да добавя нещо, за да е пълно удоволствието. Колко рев съм изревала на тази сцена.
Нади, аз нощес също доста си поплаках, после трябваше да седна и да напиша това, което чувствам. Получи се наистина дълъг анализ, но който иска ще го прочете, другите ще го пропуснат. Тази сцена наистина е уникална. Добре, че пусна и клипчето! Благодаря ти!
И от мен Честито Благовещение!  Hug
Мише  Hug, просто се замислям коя от двете Алмеди е харесал Толгахан, че са доста различни на външен вид. Да са живи и здрави, щом се обичат. Но видяхме и доста краткотрайни бракове при комшийските звезди от шоубизнеса. Rolling Eyes
Да припомня, че днес в предаването Magazin 8 по TV8, (което почва 12:30 и продължава до 16:15) около 13:45 ще е интервюто с Толгахан.  Peace
В момента сме с еднакво часово време с комшиите, който може - да гледа.
Разчитам на международничките  Grinning да следят дали феновете ще пуснат някакви преводи на разбираем  Wink Laughing език.
Профи, аз също бях изненадана от различния външен вид на Алмеда. Хубаво е, че пусна снимки, за да я видим и ние. Интервюто не можах да гледам. Ще чакаме някой да пусне нещо!

Миши, velvet, Zvetanka, magdalenatar,

И няколко усмивки от Ийт Козан:

# 502
Винаги много съм харесвала разговорите между двамата братя. Сетих се за този:
Сезон 2, епизод 8
- Поздравления, братко, браво на теб. Отишъл си, видял си вестника на бюрото и не си го принудил да изяде червилата, поздравления, браво. Нур те направи човек, нали?
- Не знам дали ме направи човек или човече. Това съм аз, Ийт Козан! Виж докъде стигна човекът, който колеше и бесеше. Не можах да хвана за гушата вонящият на пудра човек, който се снима за вестниците с моята жена.
- Брей, казваш, че си станал цивилизован, а? Ийт, погледни ме. Ти обичаш жена си и й вярваш, знам, всеки би се ядосал на тези вестници и снимките, но Нур нищо не е направила. Не е ненормално да седне и да говори с него. Нормално е.
- Стига с твоите представи за нормално.
- Чуй ме, това момиче ще те дръпне нагоре, браво, съвсем сериозно. Знаеш ли какво, тя направи с теб всичко, което не успяха нито парите, нито властта. Браво, съвсем неусетно ще те вкара в правия път.

- Нека ме промени, да ме промени, колкото иска. Друг човек да ме направи, аз пак ще я ревнувам.  Не съм в състояние да забележа друга и винаги ще я ревнувам от всички, това е любовта. Кой е предполагал жената на Ийт Козан да стане модел. Поиска да бъде, нима й казах не. Възпротивих се разбира се, но кой ли ме слуша.
- Иджлял би те послушала, тя би се подчинила ... но виж, Нур не е такава, затова си влюбен в нея.
- Чакай, какво искаш да кажеш, т.е. ако обичах Иджлял всичко това не би се случило?
-  Донякъде да ....Иджлял страда, защото не я обичаш, ако обичаше нея, а не Нур още от първия ден какъв би бил животът ви?

# 503
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 504
     Ако е това, което пускам - направо съм си разочарована. От 14 мин. разказват за Толгахан и постъпването му в болница. За 2 минути показват стари кадри и никакво интервю. Дано да съм в грешка! Ще поровя пак!

В грешка съм. Поправям се! Наистина е имало интервю, но още няма превод!

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 21:21 от Emiliya

# 505
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 506
Амине

и Толгахан

Скрит текст:

# 507
Последната снимка на Нур, много добре!  smile3501
Искам да питам в Инстаграма на Амине има ново видео.  Някой може ли да сподели какво казва тя, след като се представя??

Честито Благовещение на Всички! 

Както ми каза вчера един руснак, от всички празници, този е най-големият!  И ако се замислим,  всъщност е точно така! 

Сезон 2
Епизод 81

- Виж, тук има само един жалък човек и това съм аз! Искам да разбера какво се е случило и как точно се е случило! Аз от сутрин до вечер слушам и двете как се оплаквате една от друга! Не издържам вече! Изморих се вече, а ти не ме разбираш! Наистина, уморих се, Нур!
- Ийт, ти не разбираш! Иджлял ни изморява, нейните интриги и капани и ти го знаеш!
- Знам, да, знам наизуст интригите на Иджлял! Знам на какво е способна! Но този път!
- Този път е различно, а?
- Моля те не пускай ръцете ми, недей! Нур, не ме разбираш правилно!

- Когато сърцето ти бие заради друго сърце не може да си свободен!
- Любов и наказание!
- Любовта връзва ръцете! Споделяш любовта на две сърца и това ти харесва!

Скрит текст:

- Ние не сме скарани! Различно е! Налага се заедно да го превъзмогнем! Досега сме успели с много по-сериозни проблеми!
- Еее, в любовното гнездо ли се срещнахте?
- Ние искаме да се оженим не заради преживяването, а за да се  будим заедно всяка сутрин! Фикрет, говори по-открито с мен! Имаш да кажеш нещо, но аз се изморих да разшифровам думите ти!

- Хайде, момчето ми! Порасни, порасни и стигни ръста на баща си! Тогава ще говоря с теб! Ще ти обясня, ще разбереш какво се случи, как се случи, какво преживяхме, всичко ще ти обясня! Тогава ще ме разбереш! Ядосвай ми се, нервирай ми се, но не ми се обиждай!

- Да, Ийт!
- Нур, нямаше да ти звъня, но изчаквах да се успокоиш! Искаш ли да излезеш да поговорим?
- Не, изморена съм, а и утре рано имам снимки, ще си лягам!
- Още се правиш на сърдита!
- Не, не се правя на сърдита, просто съм изморена! Да се чуем утре!
- Добре!

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 23:21 от Prinx

# 508
Амине

и Толгахан

Скрит текст:

Еми, интересна хрумка колажа с мацките и Толга, ако ме питаш мен всичките са в пъти по-готини от онази фръцла Алмеда.

# 509
Добро утро!

Хубав ден и успешна нова седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт