Точно. След като видях, че не е от мен, го събудих с викове че се изпуснал той 😁. Но не беше урина, а бистра, чиста вода.
Звъня веднага на мъжо да го питам къде, казва ми че още пътува, а децата видимо ужасно уплашени вървят залепени за мен като гербови марки. Обиколих цялата къща. Уплаших се, че може някой да е влязъл и като е чул че се прибираме да се е скрил някъде. Къщата е голяма. Нямаше нищо. Когато се прибра мъжа ми. Погледана навсякъде. Огледа и двора и както казах беше прясно навалял сняг и каза, че няма никакви следи от стъпки. Ако случайно някой е влизал. Излиза на улицата да види дали не проблясва от уличната лампа, която осветява точно там. Но аз съм сигурна какво видях. Още повече го видяхме аз и децата. Плюс дима от комина. До ден днешен нямам обяснение. Той твърди, че на мен ми се е сторило и съм споменала, че свети, а децата видели не видели са потвърдили. Но аз знам какво видях. Та ние стояхме няколко минути срещу прозореца, гледайки в него, без да се движим и коментирахме.
)...: по принцип съм си шубе, но се заинтригувах страшно много и реших да се регистрирам преди няколко минути да споделя опита си.
за щастие към днешна дата въпросното общежитие вече е необитаемо (не ми се мисли кво сборище на вещици е в момента
)