"София - Ден и Нощ" - 26

• 97 707
  • 858
  •   1
Отговори
# 435
Е, как да не е, точно квартирата на Боби си е Smiley

# 436
То точно на Боби квартирата е снимачната площадка Joy

Разбрахте ли коя двойка се разделя? Боби и Миленита.

# 437
# 438
  • София
Е, как да не е, точно квартирата на Боби си е Smiley
Исках да кажа че е направена снимачна площадка ,а не че апартамента си го е имал ..... незнам дали ме разбрахте !
Все едно е постоен за филма специално и след като свърши си го връщат в първоначалния му вид (обикновн апартамент например )

# 439
Ами съвсем нормално е филмите да се снимат на снимачна прощадка. Не виждам кое е странното. Но всъщност май е било магазин въпросното помещение.

# 440
  • bulgaria
Апартаментът в който е квартирата си е съвсем истински. Намира се на бул. Дондуков, точно преди моста Чавдар.

# 441
  • somewhere near the sea
Какво стана снощи? Моля да ми дадете инфо  Kissing Face

# 442
Какво стана снощи? Моля да ми дадете инфо  Kissing Face
Боби се раздели с Миленита ,че не си подхождали по характер ,а Калина търси апартамент да живеят с Ясен .За Коко не си спомням простотията му

# 443
Много взе да ме дразни този сериал. Симона нали рабоги в бара, не вижда ли, че не върви?
Пък после- не й били казали.🤨

# 444
Ей, този прост тъпанар Коки вече не мога да го дишам...

# 445
  • В сърцето на живота!
Ех тоя Коко, ама как не се усеща значи, толкова пъти са се шегували с него и всеки път им се връзва. Голяма шматка. От много време не му се бях смяла.

# 446
  • Варна/Филаделфия
Ех тоя Коко, ама как не се усеща значи, толкова пъти са се шегували с него и всеки път им се връзва. Голяма шматка. От много време не му се бях смяла.
И пак се разсърди Joy

Ще има сега драма Стефания като види рекламата на сервиза Grinning

Днес Галя беше с малко грим като я даваха в апартамента. За първи път я виждам така. Пак си е хубава Nature Sun With Face

# 447
Симона като каже "Охо паричкиии" , много ме дразни.. Rolling EyesNeutral Face
Фотогафа, който прави снимките за рекламата ми хареса.. Щеше ми се да го направят постоянен герой, но май си е само за по един епизод..

# 448
И аз се зачудих как Симона не вижда на къде върви бара..
Коки вече не мога да го дишам. И Ани покрай него започва да ме дразни. Толкова пък да й е златен този Коки, че все да му търпи глупостите.. Ужас.
М/у другото онзи ден забелязах, че не се целуват поо така (страстно да кажем), а само приятелски, а уж са гаджета. А като върна лрнтата назад въобще имало ли е някоя, която се е целувала по-страстно с Коки? Thinking Другите как ли не се награбват, а пък с него никоя. Grinning

# 449
Сигурно ги е гнус. Мен направо ми се догади като го видях да се промъква в леглото до Ани. Адски ми е отвратителен и отблъскващ.

Общи условия

Активация на акаунт