"София - Ден и Нощ" - 26

• 96 810
  • 858
  •   1
Отговори
# 90
То имало нова тема Simple Smile

Кети май ще става от квартирата за постоянно,  да видим баща и обаче... Нялакви доста тъпи са последните епизоди, но както и да е.

# 91
  • Варна/Филаделфия
Коко много тъпо почна моментално да се дъни. Май бързо, бързо ще го разкарат и хоп, ето място за бащата на Кети Grinning
Малко ме съмнява от тираджия да стане управител на хостел, ама пък е вариант. Или в залата ще му намерят нещо.. нали имаха идея да търсят мускулести мъже Grinning
Ще го наместят някъде.

Миленита е голяма досада! Трябваше Митко да и завие едно суши в лозово листо Joy

# 92
Ох ,бащата на Кетии ......  то визия ,то тембър Heart Eyes

# 93
Хаха нали поискахте нова мъжка фигура? Stuck Out Tongue Winking Eye Четат ни форума май май. Bowtie

# 94
Подозирам, че бащата на Кети ще завърти главата на Миленита.

# 95
  • София
Може ли накратко какво стана снощи ?

# 96
  • Варна/Филаделфия
Може ли накратко какво стана снощи ?
Само ако ни кажеш какво за момичето, което Дани снимаше Stuck Out Tongue Winking Eye

Бащата на Кети дойде, Боби помоли Миленита да не излизат, за да се види с него, тя уж се съгласи, но още на вечеря почна да прави фасони. Накрая си тръгна обидена.
Кети иска да останат в София.

Коко отказа преинсталация на програмата в хостела. С парите плати на 'изгоден водопроводчик' да оправи проблем. Вода няма, чакаме да оплеска и програмата и да изтрие всичко Grinning

Калина започна работа. Колежката и Василева е мега антипатична и я третира като студент- стажант.

И май е това..

Пп. Готино е да се чувстваме важни, но снимките са доста преди да поискаме нов мъж Grinning
Както някои сцени са 1:1 с другите "... ден и нощ". Едва ли във всички държави четат БгМама GrinningHands V

# 97
  • София
Какво да ви кажа за момичето ?

# 98
Ами, попита ни дали я помним. И после млъкна. То бива, бива съспенс, ама... Grinning

# 99
  • София
Ами, попита ни дали я помним. И после млъкна. То бива, бива съспенс, ама... Grinning
Първо ....написах ,но явно като съм натиснала да се публикува и не съм изчакала и съм се върнала ....както и да е 😉
Второ исках да кажа че това момиче е доставчик на киселото мляко ,,Бор Чвор ”
И я виждам през ден☺
И трето не е нужно да се правиш на интересна /интересен ,,То бива съспенс....”😉

# 100
Позакъсняха с издънките на Коко в хостела, очаквах да е по-скоро.
Калина много неуверена за опитен адвокат (както тя твърди,че е). Онзи, който я препоръча нещо го няма, очаквах да работят заедно.
Гледайки промото си мисля, че Марио е казал, че си спомня всичко. Лекарят е взел думите му за чиста монета и са го пуснали.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 17:11 от _AnSsi_

# 101
  • София
Кое момиче, какво мляко, кви 5леа..

# 102
  • София
Кое момиче, какво мляко, кви 5леа..

Момичето ,което Дани снимаше ...манекенката ,която приятеля и я биеше  та тя е доставчик на киселото мляко 😉

# 103
Доставчик или търговски представител?

# 104
Доставчик или търговски представител?
Дистрибутор -шофьор  newsm01 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт