Приятелството между мъж и жена

• 44 850
  • 685
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Вярвам, че може да има истинско приятелство, ако един на друг не са си привлекателни, ако не са си "типаж", който ги привлича.

# 181
  • Sofia
Защо да не ги броим? За мен май това е по-кофти вариант. Мъжът ми да ми навира някаква двойка под носа, с претекст, че ще са ни общи приятели. Crazy

# 182
Уф..... в заглавието на темата не е уточнено нито семейното положение, нито възрастта, нито расата и .....да не изреждам, че ще стане смешно, ако не и тъпо.
Бях дала пример с майка си. Тя имаше приятел, близък, години наред. До неговата кончина. Беше женен. Мама беше разведена. Не са имали полови интимности, нито са общували в тази платформа.
Познавах чичо Иван, дъщерите му, жена му.

# 183
То пък мама и чичо Иван, ако бяха имали секс, точно на теб щяха веднага да обадят.....

# 184
То пък мама и чичо Иван, ако бяха имали секс, точно на теб щяха веднага да обадят.....
Обикновено на такива публикации не отговарям. Но понеже си много убеден, ще ти кажа, че това, което пиша е самата истина. Ти не познаваш нито майка ми, нито мен, нито животите ни, нито никой от нас.  Нито кое ги е събрало!  Но имаш мнение. Мнение с предубеждение.
Ако щеш вярвай. Това е твой избор.

# 185
  • Sofia
Абе, и аз съм на мнение, че никога няма как да си сигурен, кой с кого е правил секс, независимо колко добре познаваш въпросните "участници". Peace

# 186
"Х и Y не са правили секс" е най-наивното изказване на света, особено когато го казва Z. Извинявайте, но просто си е така. Няма как да ЗНАЕТЕ дали двама души не са правили секс. Знаете само, че казват, че не са. И избирате да им вярвате. Вярата, затова се нарича вяра. Защото не е знание.

# 187
"Х и Y не са правили секс" е най-наивното изказване на света, особено когато го казва Z. Извинявайте, но просто си е така. Няма как да ЗНАЕТЕ дали двама души не са правили секс. Знаете само, че казват, че не са. И избирате да им вярвате. Вярата, затова се нарича вяра. Защото не е знание.
В анкетата и трите отговора съдържат думичката "вярвам ". Е, аз вярвам. Вярвам, че  такова приятелство съществува.
А по отношение за приятелството на майка ми -знам.
И това ЗНАНИЕ само  подплътява и усилва вярата ми в него (приятелството)  

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 17:48 от Катерица

# 188
Чичо Иван е класика в народното творчество. Чак се чудя, как толкова късно се появи в темата Simple Smile

Да не се окаже накрая, че не ти е "чичо" ...

# 189
Аз най-долните оргии съм ги виждала точно в такъв тип ,,приятелства,, - ,,семейните,, ...
Дето стоят и пият на една маса всяка вечер ...чичо Иван и леля Пена...с Галчето и Пешо ( най-добрите им приятели )...Flushed

# 190
Ами много ясно, то чак такава прекалена близост с чичо Иван и леля Пена, освен накрая до бъркане по-дупките, друго няма да докара. Все пак са мъже и жени, преди всичко ...

# 191
Но се представят за толкова близки приятели,че чак ти идва да им повярваш Satisfied
Тия попари ги сърбах два пъти.
И дори и аз,която съм наивна до безобразие и им търпях дълго ,,приятелствата,, взех,че проумях накрая Sweat Smile
От тогава ...съм категорична.

# 192
Опаа, интересно. Много е готино на маса, да гледаш как нещата отиват към оргия. И после, приятели. Даже се губят приятелства, защото си преспал с гаджето на приятеля.

# 193
Опаа, интересно. Много е готино на маса, да гледаш как нещата отиват към оргия. И после, приятели. Даже се губят приятелства, защото си преспал с гаджето на приятеля.

Не,не.
По-готино е на масата да виждаш старателни убеждения в приятелството,а после да ги хванеш докато си ,,помагат,, Sweat Smile

# 194
Норви, да вземем да станем приятели с тебе? После ще пишем в темата.

Общи условия

Активация на акаунт