Приятелството между мъж и жена

• 44 835
  • 685
  •   1
Отговори
# 495
Има разбира се, едни от най-добрите ми приятели от детството са момчета (вече мъже) и все още поддържаме връзка. А и някак си по-лесно говоря и се разбирам с мъжкия пол. Една от най-добрите приятели на ММ е жена, израстнали заедно през летните ваканции на село.
Границата съм я прескачала точно два пъти. Един път на купон с много близък мой приятел, с който се чуваме винаги когато е възможно и втория път (пак на някакво парти), след което последва 8 годишна връзка и завърши със сватба миналата година 😃.

# 496
  • Sofia
Всъщност, с поста си затвърди, че приятелството между мъж и жена е невъзможно. Grinning

# 497
Всъщност, с поста си затвърди, че приятелството между мъж и жена е невъзможно. Grinning
Не мисля 😃 имам приятели мъже, както споменах и сме само и единствено приятели.  Това другото е било просто съдба 😃😃😃

# 498
Е как, възможно е, но само докато се свалят и дадат воля на "приятелските" си чувства.

# 499
Да, да, точно съдба. Малко водка и по интимна обстановка, и отидЕ приятелството.

# 500
  • Агент под прикритие
За някои хора си е напълно нормално когато казват "приятелство", а всъщност имат в предвид "резервната скамейка", "френд зона" и такива подобни. Laughing

# 501
Кой каза, че приятелството свършва след като си легнеш с някой 🤔

# 502
Е да, винаги може да си го слагате по приятелски. Ама обикновено неминуемо идват усложненията. Дали сватба като в твоя случай или разтурия, вече според зависи.

# 503
Е да, винаги може да си го слагате по приятелски. Ама обикновено неминуемо идват усложненията. Дали сватба като в твоя случай или разтурия, вече според зависи.
Вече зависи според човека.
Не бих нарекла приятелство превърнало се в любов "усложнение".

# 504
  • София
Пак ли тази тема?

# 505
И аз, но усложненията обикновено са в преходния период.

# 506
Всяка година ходим на ти им билдинг по пет дни на морето, никой с никой не прави секс, а всичко ни е включено в цената, алкохолът също.
Ама че се заблудих кое е включено в цената.

# 507
За някои хора си е напълно нормално когато казват "приятелство", а всъщност имат в предвид "резервната скамейка", "френд зона" и такива подобни. Laughing

Онзи ден, мъжът ми,  посочван от някои близки и неблизки като “приятелят ми”, ми се скара, че тълкувам некоректно думата приятел(ка), щото не идело реч за интимни.  Нещо по новините, издирва се жена, пък приятелят ѝ не знам какво си казал. Е, викам, нали уж  “мъжът, с когото живее”, ся пък приятелят ѝ…обърквам се😂

# 508
Объркваш се защото си е объркващо. Хем темата е за истинското приятелство при което се очаква приятелят да е готов на всичко за другия, хем това всичко да не включва нещо конкретно, което е следствие от това да обичаш приятеля си. Просто терминологията за приятел е неточна щом е толкова важно да се знае правят ли тези приятели секс или не. Още от ученици си го доуточнявахме - тя ми е гадже, не приятелка, което съвсем не значи че гаджето ми е враг. Объркващо е, да.

# 509
Приятелката ми, се има предвид гаджето ми. За всички останали като се говори, или една приятелка, или само приятелка. За най добрата ми приятелка съм я споменавал по име пред тези, които я познават, или като моя приятелка, за които не я знаят. Верно е малко объркващо, ама му мина времето
 Сега като кажа жена ми или моята, грешки не стават Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт