Приятелството между мъж и жена

• 44 845
  • 685
  •   1
Отговори
# 585
А грозните мъже кво? Grinning

# 586
  • Sofia
... ама какво означава да се раздават.. ей това не знам Joy

Свирки и да дава отзад. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 587
  • София
Че това раздаване ли е, аз си мислех, че е основният пакет Joy

С грозни мъже не съм била, от хубавите не мога да се оплача, стараеха си се. Така че да, с красиви мъже съм правила супер секс. Иначе разбирам логиката, някой да се раздава от страх, че другото няма да стигне да задържи някой, ама напрактика влияят още много фактори. А добрите отношения съм ги запазила с някои бивши, ама и привличането не изчезва яко дим, та няма как да се поддържа чисто приятелство в такава ситуация.

# 588

Аха, ясно. Значи аз съм от красивите Joy

# 589
Красивите... вземете се разберете кое е "в основния пакет"?
Ний седим тука на кръстовището и всичките светофари светят зелено, никой не смее да тръгне.

# 590

Не само тва, повече активност, повече страст, щото се предполага, че скоро не са виждали, няма и да видят. На теория е така, на практика не знам..

# 591
В последните дни две двойки ми направиха впечатление с това, че жените бяха... под средното ниво по хубост. Позачудих се малко. После си казах - ей, тия мъже сигурно държат на вътрешната красота, браво. Жените им сигурно са с много готин характер и т. н.

Вашите хипотези сега убиха всичко детско в мен. Rolling Eyes

# 592
  • София
Аз пък си представям, че някой не-красив, ще има повече комплекси и съответно повече задръжки. Загасени лампи, под чаршафите, само мисионерската и т.н. Така че е относително в каква посока ще избие.

# 593
  • Столичанин ама не в повече :D
Аз от четенето разбрах, че тук пишат само модели Sunglasses . А от скромния ми опит смятам, че раздаването на жената зависи от мъжа, а не как изглежда. Никога не съм бил с жена, която да не се е "раздавала". Blush

# 594
  • София
Абсолютно. Има някои мъже, които просто с присъствието си те карат да правиш...неща, които не би направила с друг.

# 595
Е аз съм бил, бившата ми, готина мацка, мислеше че само присъствието и достатъчно. Както и не беше особено силно сексуална. До колкото знам, май и при тия след мен не е било нещо по-различно.

# 596
  • Агент под прикритие
Има някои мъже, които просто с присъствието си те карат да правиш...неща, които не би направила с друг.
Има създаване на правила/принципи за едни, които после се нарушават заради други. Или още "ялови" принципи.
Мъжете нямат нищо общо с това.

# 597
  • София
Напротив, имат. Като ти е приятно, готино, отпуснато с някого би направил всичко.
С друг е просто...дървено.
Все едно за кой пол говорим.

# 598
  • София
Отказвала съм неща, защото мъжът не ме е предразполагал... Същите неща, които на друг сама съм предлагала Wink Вадете си заключенията.

# 599
Отказвала съм неща, защото мъжът не ме е предразполагал... Същите неща, които на друг сама съм предлагала Wink Вадете си заключенията.
Мара Подробната:
Нещата на горния рафт ли са или на долния? Заради заключенията питам.

Общи условия

Активация на акаунт