Лежащи мами - 40

• 57 858
  • 795
  •   1
Отговори
# 435
Оф, бе, тези изцепки са направо за свекървенската тема Joy Моята се е скрила, сакън да не взема нещо да й поискам Stuck Out Tongue Winking Eye, че тя не е много по услугите и дори и за важни неща никак не може да се разчита на нея (започва да мрънка и да обяснява как точно в този ден била предвидила да върши еди-какво-си). Иначе не се натиска да взима участие в подготовката за бебето, щото ние добре сме се били справяли. С дъщеря ми ни подари 1 боди на изписването и повече не е правила личен подарък на детето (вече е на 7 г.). Затова ми е много интересно като чета как вашите свеки искат да пазаруват и се суетят около посрещането на бебето.

# 436
Златната среда мисля, че е най-добре, но явно малко хора в знаят къде е 🤔😊

# 437
  • Варна
Аз мисля, че съм в златната среда Grinning
Моята не ни се бърка, прави всичко , което й се  каже.
Не смее да се противопоставя на нашите решение, не купува нищо за бебето, но пък даде една торба дето е пазила 33години с бебешки дрехи на мм, Идеята й беше просто да ги видим и каза да ги хвърлим всичките, ако искаме просто си ги е запазила ей така за първото внуче... и вътре пази и някакви супер скъпи за времето гумени гащи , тип памперс. Ххааахаха . Разгледахме ги с мм и почти всичко замина в кофата, защото ластиците им не ставаха, но пък няколко плетени неща запазих да видим като ги изпера. Не ми се хвърляха някой неща, не че ще ги облека на моето бебе, но си е спомен и някак не ми беше приятно да ги затрия така, при положение че са пазении 33 години !
За купуването сме се разбрали да плати гардеробчето за бебето, както и ще изграждаме на единия шкаф дървена част за повивалник и тея двете неща ще ги изработва мебелна фирма по поръчка та тя ще ги плати.
Аз мисля, че тя ще купува това оново по поводи на бебето,защото на мен за празници винаги ми дава по 50лв, а сега за РД даже 100 и ми стана неудобно, щото тя не е заможна жена ....,, но пък е интелигетна и знае къде й е мястото !
А пък нали живее в съседния блок сме я спретнали от сега като се рдои бебето да го гледа по 2 часа, когато ние ходим на танци. Както и живеем на входа на морската и също няма нищо против нахранено и спокойно да излиза да го бута, пък аз да си почивам или по-скоро да ида на някоя процедурка хахаха
Та така май съм в иделанат златна среда с мойто свеки !
Другата седмица ей тука пред вас обещавам да я поканим у дома на вечеря , да ме види след 3 месеца !

# 438
Здравейте момичета!

Ще приемете ли една нова лежаща бъдеща мама:stuck_out_tongue_winking_eye:На кратко в 15 г.с. съм със серклаж етко поради два късни аборта в 23г.с. и 21 г.с.- със обикновен серклаж.Лежа си постоянно само до тоалетна и баня ставам.Имам от два дни леки менструални болки до обяд после спират но док. ми спря магнерота и ми предписа коринфар ако  не спрат да отивам на преглед и съответно да ме приемат в болницата.Ама тоя коринфар много кофти неща пише в листовката.Хубав ден и успех на всички.Kiss

# 439
Miiii, не се тревожи за Коринфара. Много майчета го пият.  След като забраниха Гинипрал-а на негово място започнаха да предписват Коринфара. Пише, че е калциев антагонист и ако взимаш допълнително калций ще трябва да го разминаваш с Коринфар-а. Ама питай си пак Христов. Той ти го изписа нали? А бе не се шашкай за Коринфар-а. Как е иначе бременността, шийката, ти ...

# 440
https://Христов ми го предписа да.Шийката ще я видим на 26 тогава съм на контролен преглед при Христов.Радвам се да те видя и тук Силве.Kiss

# 441
Здравейте на всички новии познати Simple Smile 😀, и добре дошли.
Днес чаках седнала 1 час за тонове... щях да умра и сега има да го мисля как ми е шийката до утре....та после бях и на системка кормагнезин 4 часа за всеки случай и утре съм на док. Вие как сте? :*

# 442
Аз също съм на коринфар,няма страшно.Взимам и салбутамол които замества гинепрала,но и магнезия си пия.По 9хапчета 3 пъти на ден Grinning

# 443
Мариелка ти от коя седмица го пиеш?И болки имаш ли?Абе незнам все така става че си пия магнерота в 9 сутринта дали заради това започва да ми действа след обяд.Понеже тогава всичко спира.

# 444
  • Варна
Той магнезия няма никаъв смисъл преди 16гс ...
Единствено си мисля, че някой го изписват една идея по-рано е , защото действа след натруване.
Този коринфар, не е ли прекалено силен за твойте седмици, Ми ?

Пфууу, то проучвания има , че не е ок да се взима при Б !
Много страшно звучи !
Колко силни ич ести контракции трябва да има една жена . че да й изпишат тази гад ?

# 445
Мариелка ти от коя седмица го пиеш?И болки имаш ли?Абе незнам все така става че си пия магнерота в 9 сутринта дали заради това започва да ми действа след обяд.Понеже тогава всичко спира.
.   

От 16 седмица мисля,като диаспорал взимам 3х1 + вечер 2 таблетки магнерот 500.Нямам болки попринцип,можеби има някакви на моменти понякога.Имам боцкания ако седя повече или лежа по-дълга на една страна.Като цяло да чукам на дърво се чувствам добре и се надявам скоро вкъщи да ме пускат Simple Smile

# 446
В листовката пише след 20 г.с. но четох в форуми че дори от ранна бременност са го приели за високо кръвно но са го приели.Пък и док. ми го изписа все пак имам му доверие.

# 447
  • Варна
А, ти с високо кръвно ли си ?
Иначе, разбира се , че трябва да имаш доверие на лекаря !

# 448
    В листовката пише след 20 г.с. но четох в форуми че дори от ранна бременност са го приели за високо кръвно но са го приели.Пък и док. ми го изписа все пак имам му доверие.

Не е опасен.За 3 месеца тука съм разпитвала доста мами и голяма част от тях го приемат или са го приемали.Магнезия действа с натрупване и преди 20 седмица пак малко или много отпуска.

# 449
    Мариелка за коринфар от 16 г.с. така ?
    Мис-120/80 ми е кръвното.

Общи условия

Активация на акаунт