Лежащи мами - 40

• 57 885
  • 795
  •   1
Отговори
# 420
Наистина да се побъркаш...

Но ако пък шийката е добре, явно и с контракции се избутва ...

На мен пък един ден от ходене до магазина за 10 мин.ми се стегна целият корем.Не да стяга и отпуска,а седи твърд,все едно топка съм глътнала,и така изкарах един ден защото мислих че нещо съм се подула явно,но на другиа ден отидох до болницата,оказа се че и това било контракции.Нямах болка,корема ми седя така над 12 часа твърд.Така че,явно и такъв тип има...да се побъркаш

# 421
Стискайте палци, отивам да видя тази моя шийка до къде се е докарала. Чак не ми се ходи, от страх какво ще ми кажат ...

# 422
Мами,серклажа ми го правихажна 03.04.,после имах зацапване 2,3 дена и всичко приключи.Но снощи като отидох до тоалетна имах малко кафеникаво зацапване???Нормално ли е?Отидох до спешното,прегледаха ме,казаха че няма нищо,но се притеснявам... Sad

# 423
И аз съм имала на два пъти.
Първият ме прегледаха за разкритие и т.н, но нищо нямаше.
Вторият беше вчера, ще питам утре лекаря.
Но той последният път ми каза "Най-много да правиш някакво разкритие, което в тези седмици не е чак толкова страшно".
Може и нещо да си се разранила по време на тоалет...  все пак щом са казали,че няма проблем Simple Smile))
Мами,серклажа ми го правихажна 03.04.,после имах зацапване 2,3 дена и всичко приключи.Но снощи като отидох до тоалетна имах малко кафеникаво зацапване???Нормално ли е?Отидох до спешното,прегледаха ме,казаха че няма нищо,но се притеснявам... Sad

# 424
Как ств днес, как минаха прегледите?
Мен днес пък нещо кръста ме преболява, утре ще ми пуснат ед а системка, макар че си мисля, че може нещо от тежест да е тази болка...
Вие купихте ли вече по нещо? Аз (мъжът ми по-скоро)ще почна май месец, когато влеза в 9 месец. Мъжът ми избра количка и легълце, повечето други неща ще са от нета предвид рисковата ми бременност...кофти ми е, че не участвам в такива неповторими моменти, но...нямам какво да направя, само се ядосвам. Дрешките майка и аз ги оглеждаме, но има тоооооооолкова още работи. Не знам в коя седмица се прави секцио по мед причини, но имам около 4 седмици по мои сметки...Simple Smile

# 425
Иве, предишното ми секцио беше в 38 г.с.

момичета, аз пък се сдобих с микоза, по вътрешната част на бедрата Scream никога не съм имала такова нещо, стои като рани, много е гнусно. сега не стига, че трябва повече да почивам, ами и трябва да си почивам без дрехи и да се мажа с куп мехлеми, на листовката на всички на които пише, че не се препоръчват за бременни Scream

# 426
Спокойно, Силви... аз колко неща изпих! Дето не стават за бременни- Ей сега последно беше някакъв уринал...не се тревожи, че съвсем ще полудеем Sad .
И аз правя изчисления за 38-ма, уф още близо 4 седмички, малиии. Ще си правим компания Simple Smile

# 427
Охх ден по ден върви...
Секциоте по медицински причини се прави не повече от 10 дни преди термина в България и 7 в чужбина (според СЗО).
т.е ако терминът ти е 30, първата възможна дата за секцио е 20.
Друг е въпросът дали ще устискаме до тогава 😂

Спокойно, Силви... аз колко неща изпих! Дето не стават за бременни- Ей сега последно беше някакъв уринал...не се тревожи, че съвсем ще полудеем Sad .
И аз правя изчисления за 38-ма, уф още близо 4 седмички, малиии. Ще си правим компания Simple Smile

# 428
Направо не знам- 10 юни, тоооолкова е далеч. Като мисля какво трябва да се купува, тогава само се притеснявам, но за малко, защото знам, че имам да лежа. А свеки нареди след 10 май да пазарим....писна ми от бабешките суеверия, ама ще си лежа и ще го премествам.

# 429
Тя да не е Генерал, че да нарежда 😂😂😂
Работа няма ли си.
20 юни ли ти е термина?
Направо не знам- 10 юни, тоооолкова е далеч. Като мисля какво трябва да се купува, тогава само се притеснявам, но за малко, защото знам, че имам да лежа. А свеки нареди след 10 май да пазарим....писна ми от бабешките суеверия, ама ще си лежа и ще го премествам.

# 430
На 10 юни е термина, значи около 1 Simple Smile)))

Имам високо вътреочно налягане и да не стане така, че да стана слепец Simple Smile)).
Свекървата е уникална- ще ви раЗсмея малко- сетила се как на сватбата тооолкова много пари отишли, а тя само!!! Две пържоли изяла, хахаха. Бяхме 7 човека У нас, че й свидеше да направим в ресторант нещо, коооолко пари са отишли 😂😂😂😂

# 431
Надявам се, че това е някаква шега с 7-те човека и 2-те пържоли наистина.
Просто няма как да е толкова дребната.

Да,вероятно края на май.
Ти вече нямаш някакви особени проблеми, нали?
Щом и шийката държи, направо ми за разходки Simple Smile))
На 10 юни е термина, значи около 1 Simple Smile)))

Имам високо вътреочно налягане и да не стане така, че да стана слепец Simple Smile)).
Свекървата е уникална- ще ви раЗсмея малко- сетила се как на сватбата тооолкова много пари отишли, а тя само!!! Две пържоли изяла, хахаха. Бяхме 7 човека У нас, че й свидеше да направим в ресторант нещо, коооолко пари са отишли 😂😂😂😂

# 432
Шийката мийката държеше на предния преглед, но! От последните ми болки и сега кръста, който се обажда цял ден...мисля в петък на прегледа какво ли се е случило, дано нищо 😬. Не ми се ще да ме предаде сега, стискам напълно в легнало положение от февруари Sad. Твоята шийчица как е? 💋

Утре съм на тонове и на изследване на онова СРП при акушерката- два поредни дни по прегледи, Хаха. Не знам защо все преди тонове ми е мн притеснено..

За съкровището- де да беше шега, ама не, хахах. Най-скъпото За консумиране беше шампанско от метро за към 20лв, да полеем подписването, сватба чак пък 🙄😂.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 18:08 от Iva G

# 433
  • Варна
Ааааа, Иве свекито страшна Grinning
Смея се тука, мм ме гледа странно Grinning
Мойто свеки е в съседния блок, ама хич не й виждам очите, не нахалства жената. Не ме е виждала от края на януари...
Искаше сега за Великден да се съберем у дома да ме види, но пък ние с мм бяхме адски криви той заради някви работни неща, мен ме болеше ниско долу и накрая му казах той сам да ходи в майка си , аз ще си лежа у дома. Пратих в една кутия агнешкото, която правихме, сложих салатки, зеленчуцим козунак  и го пратих да вечерят в тях. Не й е станало приятно, че не ме видя, но пък аз като съм крива не мога да се правя на мила и мм си ме знае и предпочита да не ме напряга. А тя свекито добра жена и сама живее и много ни се радва и не ни се бърка за нищо и аз понякога чак неудобно се чувсвтам така по месеци да не се виждаме , а тя в съседния блок. Тук гаднярката съм аз Grinning

# 434
Хахахахаха- така да сте цял живот!
От време на време при беба и толкова. А за празниците хич и не го мисли- бъди си егоистка в бременността.
В моята ситуация знам, че са си и тях хората, няма как да мрънколя, но това не пречи тя да е с гаден характер, ПУ! Как все ми мърмореше, че не се разхождам, а как варяла боб с контракциите, че си и легнала, след като вечеряли боба, та после чак зараждала, а това моето какво било, направо акълът й не го побирал 😂😂😂😂😂.
Викам да се посмеем малко, че с това лежане и такива битовизми са си събитие.
ПС- по празниците беше некакъв ад, любомият софийски брат бе тук и само хвалебствия се изливаха в къщата, а моите гости ги гледаше лошо и не им говореше бабет Simple Smile))
Ох, последен спам, мацки, но се присетих, Хаха- на подписването свеки дръпна мама и каза да ми нареди един вид да си махна фон дьо тена, че как съм могла да се гримирам толкова- а мама смутена къде е попаднала каза, че нали все пак си е нашия ден, омъжвам се, а аз доста добре гримирам, но явно бабет не иска да го преживее Simple Smile) гостите им пАднаха ченетата от забележки Simple Smile)

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 18:47 от Iva G

Общи условия

Активация на акаунт