Лежащи мами - 40

• 57 774
  • 795
  •   1
Отговори
# 495
Еее ама ти с 3,9 ще преносиш дори.
Мен си ме боли често ме се впечатлявам вече, но щом ти е по-спокойно, полежи си.
Така като чета, нямаш вече проблеми Simple Smile))
Момичета да се отчета вчера цял ден имах болки по средата изплаших се и писах на Христов.Той ми каза да не гадаем и да отида до болницата.Във спешното мнооого се изненадах 39мм шийка напълно затворена плацента предна горна което страшно много ме зарадва беше ниска.Според дежурния Кръстев болката най вероятно е от ритането на бебето.Но въпреки всичко влезнах в болницата за мое успокоение:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 496
Еее ама ти с 3,9 ще преносиш дори.
Мен си ме боли често ме се впечатлявам вече, но щом ти е по-спокойно, полежи си.
Така като чета, нямаш вече проблеми Simple Smile))
Момичета да се отчета вчера цял ден имах болки по средата изплаших се и писах на Христов.Той ми каза да не гадаем и да отида до болницата.Във спешното мнооого се изненадах 39мм шийка напълно затворена плацента предна горна което страшно много ме зарадва беше ниска.Според дежурния Кръстев болката най вероятно е от ритането на бебето.Но въпреки всичко влезнах в болницата за мое успокоение:stuck_out_tongue_winking_eye:

Хей, чакам те теб да се похвалиш, че си в безопасните седмички вече! Simple Smile) нали:?
Лежете си, че колко повече наближава, повече се панирам как ще се справяме и как ще живеем без сън 😀😀😀

# 497
Аз още съм в 16 г.с. серклажа ми е превантивен заради двата аборта моят проблема при мен се получава 5,6 м.Докато не минат тези месеци няма да ми е спокойно още е рано така че тези 39мм са добре но по нататък ще видим кво ще става.

# 498
Ах Sad
А знаят ли се причините ?
Аз още съм в 16 г.с. серклажа ми е превантивен заради двата аборта моят проблема при мен се получава 5,6 м.Докато не минат тези месеци няма да ми е спокойно още е рано така че тези 39мм са добре но по нататък ще видим кво ще става.

# 499
  • Варна
Мен гинипрала ме спаси да не родя по-рано, контракциите ми бяха невъзможни и не се повлияваха от нищо, освен от него. Страничните ефекти са мега зле, но се свиква.

Емека, колко чести и силни са били  контракциите ?
При мен последната седмица забелязвам нещо странно.
През деня си лежа дясно , ляво , по гръб няма проблем и единствено като ми се напълни мехура и докато стигна до тоалетната ми се стяга корема. Обаче вечер ляво, дясно няма проблем, ама легна ли по гръб и корема се стяга.; не го усещам с болка а като разтягане, същото е като отпусна краката на долу и ги изпъна...
Завъртя се и корема омеква... чудя това бебето допряно до матката и коремната стена ли е ?
Все се надявам да не е контракция ,защото няма болка , само издуване нагоре и твърдост. Ама чак така да ссе повлиява от смяна на позата ?

# 500
Като лежиш по гръб се получават контракции,да.За това не трябва....
Мен гинипрала ме спаси да не родя по-рано, контракциите ми бяха невъзможни и не се повлияваха от нищо, освен от него. Страничните ефекти са мега зле, но се свиква.

Емека, колко чести и силни са били  контракциите ?
При мен последната седмица забелязвам нещо странно.
През деня си лежа дясно , ляво , по гръб няма проблем и единствено като ми се напълни мехура и докато стигна до тоалетната ми се стяга корема. Обаче вечер ляво, дясно няма проблем, ама легна ли по гръб и корема се стяга.; не го усещам с болка а като разтягане, същото е като отпусна краката на долу и ги изпъна...
Завъртя се и корема омеква... чудя това бебето допряно до матката и коремната стена ли е ?
Все се надявам да не е контракция ,защото няма болка , само издуване нагоре и твърдост. Ама чак така да ссе повлиява от смяна на позата ?

# 501
Моите бяха по 30-40 на ден, само стягане без болка, в 8-ми месец започнаха и с болки. Задължително ходи по-често по малка нужда, защото и при мен като ми беше пълен мехура , контракциите валяха направо.

# 502
  • Варна
Офф, за сега ми беше добре по гръб, толкова зле се чувствам вечер защото от лежане само на дясно или на ляво така ми се схваща дупето около ставата и единствено облекчение усещах по гръб.. а вече това няма как да стане Sad
Явно и ще пишкам по-често, че определено стигането до тоалетната си е голям проблем. То стяганията са ми предимно , когато ми се ходи да пишкам.Даже понякога имам чувството , че ме боли самия пикучен мехур от натиска !

Ооооо , а и най-хубаво усещам ритничетата , когато съм по гръб Sad

# 503
Като цяло лежането по гръб не е желателно,защото като порасне матката притиска главна вена,и пречи на притока на кръв и хран.вещества към плацентата и бебето...Отделно и контракции се получават...
Офф, за сега ми беше добре по гръб, толкова зле се чувствам вечер защото от лежане само на дясно или на ляво така ми се схваща дупето около ставата и единствено облекчение усещах по гръб.. а вече това няма как да стане Sad
Явно и ще пишкам по-често, че определено стигането до тоалетната си е голям проблем. То стяганията са ми предимно , когато ми се ходи да пишкам.Даже понякога имам чувството , че ме боли самия пикучен мехур от натиска !

# 504
Ах Sad
А знаят ли се причините ?
инфекции едни от главните виновници за късните аборти

# 505
  • Варна
Като цяло лежането по гръб не е желателно,защото като порасне матката притиска главна вена,и пречи на притока на кръв и хран.вещества към плацентата и бебето...Отделно и контракции се получават...

Моето АГ, каза за лежането по гръб, че когато не ми е комфотно, не ми стига въздуха и разни такива да сменям позата.Ама за контракции не знаех.
Особенно ми е странно, че само вечер докато спя се случва.През деня си лежа по мъничко по гръб и нямам пролем.

# 506
И при мен контракциите са в тези случаи - по гръб или като е пълен мехура. Гледам да ходя по-често до тоалетна, дори да нямам позиви, за да избегна тези стягания... абе хиляда гимнастики с тези проблемни бременности ... Sad

# 507
Мда, аз вече се страхувам от всичко...от всяко бодване и се паникьосвам...а като родим как ли ще се раздвижим- казват ми, че щяло да ми бъде много трудно, че аз ще съм и секцио...

Дами, другото, което ме притеснява е, че от еднаквата обстановка всеки ден всичко вече ми е много апатично и нищо не ме радва Sad. Вие как прекарвате дните? Тръгна ли да се занимавам с нещо се вкисвам и си мисля моите си тревоги и неща...а в топлото време ми е съвсем никакво.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 16:26 от Iva G

# 508
Привет и от мен Simple SmileПочнахме флостерона и в сряда си отивам вкъщи.Направо място не си намирам от щастие.Бебчо е 1162 кг ,вече голям Simple Smile 28г.с и 2 дни.

# 509
Прекрасно 😘😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт