Лежащи мами - 40

• 57 772
  • 795
  •   1
Отговори
# 510
[video][/video]Ако правилно калкулирам днес влизам в 36 г.с.
С хиляда зора...
Вчера нещо си бях въобразила, че бебето не е добре ... така и не усетих да ме рита здрави,че чак да не се търпи ...пък знам,че че другите ги ритат Sad
Бидейки от днес в девети месец се заех със задачата да намеря педиатър, което се оказа мисията невъзможна, всички ми отказаха.
Момичета живееще в София, по възможност в Люлин, имате ли някой съвет за мен Sad

Иначе си имам болки, но аз и хапчета не мога да пия така че дерзая ...
Еее ама ти с 3,9 ще преносиш дори.
Мен си ме боли често ме се впечатлявам вече, но щом ти е по-спокойно, полежи си.
Така като чета, нямаш вече проблеми Simple Smile))
Момичета да се отчета вчера цял ден имах болки по средата изплаших се и писах на Христов.Той ми каза да не гадаем и да отида до болницата.Във спешното мнооого се изненадах 39мм шийка напълно затворена плацента предна горна което страшно много ме зарадва беше ниска.Според дежурния Кръстев болката най вероятно е от ритането на бебето.Но въпреки всичко влезнах в болницата за мое успокоение:stuck_out_tongue_winking_eye:

Хей, чакам те теб да се похвалиш, че си в безопасните седмички вече! Simple Smile) нали:?
Лежете си, че колко повече наближава, повече се панирам как ще се справяме и как ще живеем без сън 😀😀😀

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 17:59 от FilleFrancaise

# 511
Днес четох, че 35 седмица е първата от 9 месец, така че, момичета, кураж!

# 512
Бравооо!!!
Голям бебо.
Дано устискам още 10-тина седмици 😂
И по-малко да е, няма страшно.
Дават ли ти вече да ходиш по малко?
Привет и от мен Simple SmileПочнахме флостерона и в сряда си отивам вкъщи.Направо място не си намирам от щастие.Бебчо е 1162 кг ,вече голям Simple Smile 28г.с и 2 дни.

Аз си ходя как Simple Smile Слизам до барчето,навън на столчета седя.

# 513
Момичета, аз пак да ви тормозя с моите си проблеми. Бебчето мърда по малко, уж още упоено от системите или вече не знам си какво. Но от няколко дни забелязах, че гърдите не са ми напрегнати и ми изглеждат смалени. Вярно, че коремът много порасна, ама все пак. Вече съм 32+2 и продължавам да се шашкам за всичко. Днес на жк всичко изглеждаше ок, и забравих да питам аг:(

# 514
https://Според мен е 36 г.с  🤔
Днес четох, че 35 седмица е първата от 9 месец, така че, момичета, кураж!

# 515
И аз така си знам, но в сайта bremennost.bg явно мислят по друг начин 😀🤔

# 516
Оо,значи не съм била само аз така.Сега както се стопли времето,и сутрин пеят птичките,а аз лежа закотвена на леглото и не мога да изляза на разхода,и започва всичко да ме дразни,даже разговори по тел. с хората,а най-лошото е че на мъжа ми си го изкаравам,защото ми е скучно и полудявам.... Sad

Мда, аз вече се страхувам от всичко...от всяко бодване и се паникьосвам...а като родим как ли ще се раздвижим- казват ми, че щяло да ми бъде много трудно, че аз ще съм и секцио...

Дами, другото, което ме притеснява е, че от еднаквата обстановка всеки ден всичко вече ми е много апатично и нищо не ме радва Sad. Вие как прекарвате дните? Тръгна ли да се занимавам с нещо се вкисвам и си мисля моите си тревоги и неща...а в топлото време ми е съвсем никакво.

# 517
Същата съм. Всичко ме напряга, хормони, лишения. Но си казвам, че каузата си заслужава. Днес казах на мъжа ми, че ще му доскучае с мен, защото мирогледът ми се свежда до стаята и кухнята 😀

# 518
Заслужава си,да.Просто си мислех аз,че ще си спинкам,ще се разхождам и всички както ми казваха:"това е най-хубавото време,наслаждавай се".Да,ама не 😁 Живот и здраве,ще му надърпам ушите на моето човече ххихихихи 😋
Същата съм. Всичко ме напряга, хормони, лишения. Но си казвам, че каузата си заслужава. Днес казах на мъжа ми, че ще му доскучае с мен, защото мирогледът ми се свежда до стаята и кухнята 😀

# 519
Ах, да, редовните приказки- ти сега си почиваш, блазе ти, дрън, дрън...не им го пожелавам такава "почивка".

# 520
Ох, да, отвратително е такова отношение. Най-мразя като ми звънят колежки, за да питат нещо по работа и ми казват “Ейй, блазе ти, сега си седиш вкъщи, почиваш си... Нали ще можеш да погледнеш това?“. Почивам си, бе, б@си и кухите същества! Не мога да спя, храня се само с протеинова храна, дебна часовете за лекарства, ставам нащрек при обострянето на всеки симптом, чувам се през ден с лекаря, гледам слънчевите дни през прозореца, голяма почивка Trollface

# 521
Ахахах, да, пропуснах това с часовете за лекарства. Поне ми запълват деня 😀😀😀😀. А събота и неделя при мен са най-тегави и мъжът ми само ме успокоява, че болниците работят, а аз го преследвам да му показвам къде ме е заболяло и т.н. А манията за изтичане на води се надявам да не е само при мен... направо станах една луда тетка 😀. Вече и не ми се обаждат често дори най-добрите ми приятелки Sad. 😀
ПС- всяка сутрин карам да ми вдигат щорите, взема и аз да видя малко слънце 😀😀😀😀😅но легнала, че ме е страх иначе.

# 522
Здравейте момичета!Прибрах се от болницата.За сега се чувствам добре най много се зарадвах че се Христов който ми направи Еткото ме повика извънредно в кабинета си на преглед всеки доктор може да си казва всякакви работи но на него най много вярвам.Всичко било наред да си полежавам повече викам аз само това правя.Продължавам си с коринфара.Проблемът ми е че от всяка болка се шашкам все се опитвам да съм по силна но се сривам понякога.Притеснявам се като се прибера във моят край че там въобще им нямам доверие най вече че въобще не са запознати с Етко.

# 523
  • Варна
Момичета, намерете любими занимания за у дома. На мен не ми е тегаво все още лежането през седмицата,защото така и така нямам с кого да изляза всички са на работа. През уикенда се започват офертите за разходки, заведения...Имам 3 приятелки, с които не мога да изляза от повече от месец, а те само бришат по разходки , заведения, а аз все нещо не ми се ходи дори на заведение ... което е на 2 минути от нас, ама вечер ми е най-тегаво...
Мойте познати не ми говорят , че сега ми се е паднало да лежа, само понякога някой се шегува с това, да почивам, че после... ама си е така после ще ми се вземе акъла. Не се впрягам, всички са много позитивни и ми вдъхват само положителни мисли, с изключение на няколко които ме съжаляват и колко ужасно било да лежиш , те не биха се справили. Не биха, защото не са били бременни и не знаят как всичко бих направила за човечето вътре !
Аз излизам и седя на слънце на терасата през деня. За кратко, че ми е неудобно на стол, хапвам някой друг плод, попичам корема крака и лице за 5-10минути и пак на дивана, но тези дни ще вземем едно походно легло да си лежа на терасата и мм уикенда ще ми засажда петунии да ми е цветно на терасата.. котката ще е щастлива да има по какво да скачаа Grinning
Мииии, Иве надявам се да успеете да се поуспокоите малко и да си лежите приемайки факта , че сме направили най-необходимото за нашите бебоци.
Миии , сега като почнеш да усещаш и движенията ще си имаш по-явна компания през деня. Аз само да се разрита бебето, оставам всичко и почвам да й говоря и разказвам някакви неща... е не и вечер докато спя, а тя е решила да лудее...  Grinning

# 524
Котката ми е бременна - и тя крива, и аз. Simple Smile И двете лежкуним по цял ден - тя на ламината, че и е топло, до леглото, аз на леглото. Още един месец и ще се появят малките пухчета, поне ще ме забавляват по цял ден, докато им стане време да си намират нови семейства.

Общи условия

Активация на акаунт