Лежащи мами - 40

• 57 725
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
Абсолютно съм съгласна със sylviana и emeka! За мен лежането в болница последния път донесе прекалено много стрес, а температура и кръвно и сама мога да си измеря! Когато капката на кормагнезина беше прекалено силна сама си я намалях, защото усещах сърцебиене.

# 616
Много ясно,че един разумен човек ако има възможност,ще извика някой в къщи да му слага системи,а не сам да се прави на лекар.Аз за 4 път лежах,не ми се отразява добре,а за капката и аз сама си я регулирах,защото като ми свършваха системите,като виках акушерките,физиономии само се правеха.Иначе,не чакай да свърши на цяло..За температура и кръвно всеки може,а за тоновете може да се ходи също да се слушат...

# 617
Милички, аз като лежах бях в 14 седмица. Бях с момиче в 17 мега тежък случай. Едната нощ изживях такъв кошмар, който направо ме побърка...и както някоя от вас беше казала чак почнах да говоря на корема си, че всичко ще е наред и да стои вътре и как ще се махнем...затова сега, когато реша, отивам на дневен стационар в клиниката на док. Системата я пускат за около 4,5 часа. Пак проверяват капка и кръвно. Но е по-различно. А и докторът ако не е в болницата дежурен, стои при мен ако стане нещо...
И аз преди исках някой да ми пуска система вкъщи заради страшните случаи в патология, а не от лиготия Simple Smile

# 618
Първо е хубаво да се попита и узнае, защо сме ги пускали вкъщи тези системи, защото и аз не съм от тези, които са били от лиготия.

# 619
  • Варна
Момичета, никой не говори за лиготия , всеки разбира се сам си решава.
Аз в този момент съм със страшно лабилна психика и определено не бих искала да лежа в патология и ако се наложи недай си боже  сигууурноо ще си искам дневен стационар със спане у дома.
Но когато случайте си изискват постояно вливане и лекаря позволява, разбира се , че е избор индивидуален !

Аз тези дни съм леко стресирана, защото 2 момичета от нашата група родиха тези дни.. нито едната нямаше и 30гс и сега силно се надявам бебчетата да са добре и майките да са силни.
Такава параноя ме гони, че 2 вечери само дивотии за изтичане на води сънувам !

# 620
Права си, Мис. С моите води съм същата, че са и намалели днес пак ги видях...най добре ако имаш тревоги, сподели с доктора, не се измъчвай. И ако някоя от нас роди по-рано, не се чувствайте виновни! Така е решил Бебуна, от нас каквото зависи, правим!
Днес тоновете ми на места не бяха Ок, повтарях ги, за моята акушерка да добре, но сега мъжът ми ще ги носи в комплекса, където сутринта не бяха добре, да кажат и те, че пак има в ниското на две местА...ако беба страда е по-добре да се вади...дано не Sad
Целувки за всички 💋

Едит: към 3 ще ходя да ги потретя...че докторката в комплекса не е сигурна...

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 12:58 от Iva G

# 621
Viva G, за водите пробва ли с кокосово/бадемово мляко?

# 622
  • Варна
Viva G, за водите пробва ли с кокосово/бадемово мляко?

Стига де... това не звучи сериозно колкото и да го прочетох на няколко места !

# 623
Първо е хубаво да се попита и узнае, защо сме ги пускали вкъщи тези системи, защото и аз не съм от тези, които са били от лиготия.

Уточних,че щом има лекарско наблюдение вкъщи е добре.Дневен стационар също-системите се слагат под лекарско наблюдение отново.Но защото не ти се стой в болница,подтискаш се и  т.н. за мен си е лиготия.Това е моето мнение.

# 624
НЕ съм пробвала с кокосовото мляко. Викат ме след два дена пак в АГто за тонове.... според моя док са добре, според дежурната да идвам след 2 дена , а даже ако имаше нещо съвсем тревожно искаше да ме приемат Sad. Дано беба е добре.

# 625
Ива, защо не потърсиш второ мнение - в който и да е спеше кабинет ще те приемат. Защото, какво означава - намалели са? Има си определени нива на водите. Би трябвало да ти напишат протокол от прегледа. И за процента на водите, за състоянието на плацентата и всичко. Тоновете ... това е последното което се променя при едно влошаване на състоянието.

# 626
Освен да ида за второ мнение. Показва ми джобове с води, имало, но били намалели. Плацентата беше почнала да се калцира, но сега си стои на едно положение. Не знам защо при него няма практика да се издават документи с описание на прегледа...

# 627
Няма документи, за да не можеш да докажеш нищо после. Явно е просто лекар, не е в клиника или болница. Само тонове да се следят не е много добре при това положение. Без това и да се разхождаш, вече си в безопасна седмица, мръдни до някое спешно, в някоя болница, просто за всеки случай. Никога не е излишно.

# 628
И аз мисля, че се има нива и т.н
Нормално е в един момент да намалеят,т.е зависи кога и с колко.
Шийката ти е съвсем нормална освен това, иди на още едно мнение.

# 629
За бадемовото/кокосовото мляко не е майтап. На мен ми бяха изтекли всичките води(беше се спукал мехура) и за 3 дни ги възстанови.

Общи условия

Активация на акаунт