Лежащи мами - 40

• 58 177
  • 795
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Благодаря, FilleFrancaise !
Поплаках си малко ей сега.
Просто не мога да повярвам как от супер активен човек за 20 дена лежане се превърнах в човек страхлив от всяко движение, когато е прав. Уж можело да се движа... а и от седмица на мен корема ми рязко почна да расте... откакто влязох в 6месец общо взето.

# 121
Миличка, и аз съм така, но лежа от малко повече. Много съм предпазлива, дори като се къпя и стоя малко на прозореца пак се тревожа, а как обичам разходки- на лято Simple Smile))

# 122
Поплачи си, но недей да прекаляваш със самосъжаляването, защото вреди. Вместо това се радвай, че ти и бебето сте добре. Какво като трябва да полежиш няколко месеца. В тази тема всички сме така, а знаеш ли какви тежки случаи има.
Салсиша защо ти препоръчват нещо, от което нямаш нужда? Нали всичко е наред при теб

# 123
Защото са близнаци. Това беше тъпото обяснение. Но нямало нужда от серклаж. За мен това нещо първо е отвратително, да си ходиш с гума на шийката, второ при положение, че няма проблем засега, за какво да я дразня излишно? Те 90% от близнаците се били раждали по-рано ...

# 124
Това изобщо не ми звучи като достатъчно основание ... Според мен добре си им отказала.

# 125
  • Варна
Чувала съм за такъв пръстен, но никой не ми е предлагал, Според мен просто във Варна не го практикуват Grinning
В коя седмица си ти Салсиша ?

# 126
Не съм чувала ьа такъв пръстен до сега.
Ако нямаш пет, не виждам причина да се слага 🤔

# 127
Чувала съм за такъв пръстен, но никой не ми е предлагал, Според мен просто във Варна не го практикуват Grinning
В коя седмица си ти Салсиша ?

21 ва. Освен това са ми назначили и секцио в 37ма вече, то ако тръгнат преди това да се раждат, тази гумена история освен да създаде проблеми друго не виждам да помогне.

# 128
  • Варна
Тя шийката ти, ако е трябвало да се скъсява от тежестта на бебета досега трябваше вече да е започнала.

# 129
  • Варна
Това е силиконов песар и е много по добър вариант от серклажа.За жалост във Варна.никой не практикува слагането му.Не си мисли ,че при раждането ще иманпроблем,ако ще раждаш нормално.веднга ще.го махнат ,не.го мисли.
При.първата мо бременност ми се изтекоха водите както си бях със конеца,махнаха го и си родих нормално.Та така де ,няма.се плашиш.
Аз също родих близнаци преди 7 м,бях със скъсена шийка ,но не.ми сложиха серклаж ...за което съм мнооого благодарна,родих си по живо по здраво в 35г.с

# 130
  • Варна
skabiela, при изтичането на водите, означава ли, че шийката се е скъсила крайно и това , че конеца още е там има ли опасност от разкъсване на шийката ?

# 131
  • Варна
skabiela, при изтичането на водите, означава ли, че шийката се е скъсила крайно и това , че конеца още е там има ли опасност от разкъсване на шийката ?
Аз родих преждевременно защото от серклажа имах някаква.инфекция,за това ми се пукна околоплодния мехур.
Няма да.ти се разкъса цервикса спокойно,трябва вече раждането да.е напреднало,да са забравили конеца ,че да се получи.разкъсване

# 132
  • Варна
Благодаря Simple Smile
Аз сега съм пуснала 10 дена след серклажа микробиология, чакам резултати. От началото на Б до сега 23гс съм имала веднъж към 12г.с ешерихия коли , която бързо оправихме за 10 дена с глобули и тогава си знаех, че имам нещо,защото усетих лек сърбеж и по-различно вл. течение.
От тогава все съм чиста , а пускам често въпреки ,че нямах досега серклаж. Мисълта ми е като нямам нищо, от къде ще ги завъдя тези гъби ? Падане на имунитета ли само е предпоставка?
Онзи ден като ходих да ми взимат секрет АГ-то също каза, че секрета не се взима от самата шийка вече, а от най-дълбоката част на влагалището и явно и от там взе, ама мен вече трети ден ме мъчат едни бодежи във влагалището .. не знам от разтварянето със спекулума ли, от какво е..., ама ако трябва да имам всеки път такива бодежи след вземане на секрет ще се побъркам !!!

# 133
Аз съм в 30 седмица и имам такива бодежи- АГ каза, че от кост (забравих й името симфиаза мисля) били..колко е така не знам Simple Smile

# 134
Miss , с какви глобули  излекувахте е.колите толкова бързо ?И при кой АГ ?

Общи условия

Активация на акаунт