Лежащи мами - 40

• 58 647
  • 795
  •   1
Отговори
# 390
Ами в твоята ситуация нямам, какво да те посъветвам. Мен ме докарват до истерия разни роднини, предпочитам да ме оставят на мира на този етап, но ти живееш с тях и е трудно ...
Но все пак си 33 още малко остава. Прави планове, как ще се махнете от там и си мисли за хубави неща.

# 391
Аз също съм с ПА ,знам какво е . Заради беб4ето опитай да се успокоиш ,намери си занимание книжка  ,филми . Недей да прехвърляш проблемите в къщи върху мъни4ето и то също страда заедно с теб ... Мисли само за него и ма---та му на вси4ко друго . Обърни се към АГ за проблема ,отиди на кардиолог , в такива ситуация знаят какво да ти дадат.

# 392
Благодаря за отговора, мила Simple Smile
За такива свади и битовизми винаги преглъщам и си спомням нещо хубаво за човека, та ми минава...но да ми се удря на пожар, докато дремя, че по цяла нощ дежуря на ВЦ, защо по вратата било имало мръсно и прага бил за миене, да съм ги избършела с кърпа....ужасно е! А с тези нерви бебчето ми също се изнервя, усещам го Sad
Живот и здраве много силно се надявам да се преместим в града, където работи мъжът ми...

# 393
Аз също съм с ПА ,знам какво е . Заради беб4ето опитай да се успокоиш ,намери си занимание книжка  ,филми . Недей да прехвърляш проблемите в къщи върху мъни4ето и то също страда заедно с теб ... Мисли само за него и ма---та му на вси4ко друго . Обърни се към АГ за проблема ,отиди на кардиолог , в такива ситуация знаят какво да ти дадат.
Привет Simple Smile)
Аз гледам да почивам, но нямам лично пространство, нищо, че сме на друг етаж...сглупих на времето, че така леко приех идеята да живея с чужди родители. ПА не бях имала от много време, на кардиолог ще мина, че съм и със секцио по мед причини...но пак не виждам изход Sad ти най-добре знаеш какво е като те завърти ПА в един безкраен цикъл.

# 394
Ами, Иве ... това не са паник атаки, това си е тормоз, което преживяваш. Жалко, че търсиш проблема в себе си. Аз бих реагирала доста ... грозно, на подобни сценки, които описваш. Много си стабилна даже, щом досега си изтърпяла това.
Просто се махни от там, колкото може по-скоро. Ако трябва и в болница постъпи, ако нямаш средства за квартира или хотел.

# 395
Мисля си да сменя легълцето и да полежа при мама- тя хем е на работа и няма да де меси, хем ще съм близо до АГ-а си ако така продължават дните ми на бременна...Sad

# 396
Идеално, направо отивай. Ще видиш, как ще се успокоиш веднага.

# 397
Идеално, направо отивай. Ще видиш, как ще се успокоиш веднага.
Със сигурност- там винаги ми е уютно и спокойно.

# 398
Според мен ,не е сега времето да се махаш ,допълнителен тормоз ,за теб особено сега пред раждане .Има време да се махнеш .Сега се усмихни и крои планове за бъдеще . Мисли и използвай техните слабости за твои бъдещи цели .На разли4ни етажи сте ,сега е време да се поглезиш , извади им душицата с памук . Като родиш заеми мястото на принцеса използвай ги да ти помагат в отглеждането, за града има време ....,

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 17:50 от J777

# 399
Ох, за след раждането не искам да си представям какво вмешателство ще последва Simple Smile)) отсега налага имена, хранения, осолявания-мале, мале Simple Smile) Но тогава ще ме интересува само детето НИ, ще мога да ходя отново и да си чистя и всичко останало и няма да съм толкова зависима, дано Simple Smile

# 400
По добре ли си минаха ли атаките ?Хайде вси4ко ще бъде наред !

# 401
Днес бях на преглед, всичко е наред. Шийката е 41 мм. Ох, така се успакоих.

# 402
По добре ли си минаха ли атаките ?Хайде вси4ко ще бъде наред !

Благодаря, че се интересуваш. Все съм си така, нищим случките с мъжа ми. И на него не му е лесно, не ще да се карат, родители са му...но явно тези хора не си дават сметка с тези мои ПА горкото дете отсега страда. Накрая ще ми прещрака, ще си взема детето и, който иска да е в живота му да се промени и да заповяда Simple Smile))

# 403
Ива - прави, каквото си решиш. Първо, че ти е простено, заради хормоните, второ - щом ще се почувстваш по-добре си заслужава. Ще те изтърпят, нищо им няма. Най-много да им дойде акъла. Simple Smile

# 404
Привет Simple Smile)

Как сте с болките и контракциите, момичета? Аз сутринта имах гадна болка по-ниско в корема. Не ми мина от 2 магнерота и 2 ношпа, та си изпих Диаспорала, който трябва да пия преди лягане обаче... но поне болката спря...ако има нещо следобед ще се видя с док. мислите ли, че е проблем като не е Приет вечерта Диаспорала, а сутринта?

Общи условия

Активация на акаунт