Лежащи мами - 40

• 57 708
  • 795
  •   1
Отговори
# 660
В агто в Русе съм, Мии. Чакам визитация да видим какво ще стане.

# 661
Това е твърде несериозно от тяхна страна, за пръв път чувам такова нещо, падащи тонове и магнезий вместо да се подготвя раждане. Следи си поне сама движенията на бебето и ако не го усещаш няколко часа почвай да натискаш бутони и да викаш сестри.

# 662
Сега мина визитация- питах защо не са ми следили днес тонове. Докторката не знам коя беше каза тонове през ден. Викам, че съм с намалели води и отговор: "Туй" нищо не значи...и излезе. За ехограф дори не успях да попитам...

# 663
Аз, когато бях в болницата в Плевен на жените от моята стая им слушаха тоновете по два пъти на ден. На мен не са ми ги слушали, защото бях в много ранна седмица.

# 664
И на майка преди 26 години близо са ги слушали по два пъти дневно, а сега ще се захаби апаратът ли, Що ли?!

# 665
Може би, защото болницата е частна. Плаща се 65 лв пътеката за 3 нощувки. Аз имах 5 нощувки и не доплащах върху тази сума. В държавните болници вероятно е по-зле паложението.

# 666
Натискай бутона и ги панирай малко , по- добре фалшива тревога отколкото истинска !

# 667
Щом е държавна болница ясно защо е такава практиката.

# 668
Зимата, когато лежах, имаше една в моята стая дето се влоши за отрицателно време и натиска и двата бутона. Голям скандал беше защо вдигнала цялото отделение на крак...така че не се трогват много много.

# 669
Ооо въобще не се трогват.Аз като лежах в АГ Варна сертрите ни караха да ходим ние до стаята им да ни сменят системите а аз отново трябваше да лежа.

# 670
Иве, не перде, а родопско одеяло слагай на очите, да не ти пука от гадните реакции, ти си там, за да се бориш за бебето. Питай, досаждай, не бъди деликатна. Понякога човек трябва да е нагъл. На мен в МД тонове проследяваха 2 пъти на ден. Ехограф доста по-рядко, но явно е по преценка. Стискам ви палчета!

# 671
Ооо въобще не се трогват.Аз като лежах в АГ Варна сертрите ни караха да ходим ние до стаята им да ни сменят системите а аз отново трябваше да лежа.
Ужас, а аз, когато натиснех алармата идваха веднага. Много добро отношение и условията като за болница бяха добри. Имаше тоалетна във всяка стая, както и денонощно топла вода.

# 672
Е в частните болници всичко е по различно.
То остана и там да като в държавните и избор не ни остава.

# 673
Чакам визитация. Да видим какво ще решат. Може и да ме задържат до 10-ти да вляза в девети месец, може и утре да ме изпишат...
А и нали ви казах че ми отговориха тоновете са през ден, ама на една от расите й ги слушат два поредни дена...Simple Smile))) трябваше да се родя такава ама нейсе...

# 674
Стискам палци Иве всичко да бъде наред.

Общи условия

Активация на акаунт