Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 951
  • 778
  •   1
Отговори
# 495
  • София
На Талодерма и Еудермол 10 е с голям процент урея и се препоръчва за напукани и груби пети (и ръце). Също е много бюджетен. Аз имах глупостта преди години да го ползвам като лосион за тяло и направо ми беше изтънил кожата. Rolling Eyes
В смисъл? :O
Аз също го ползвам като лосион за тяло, тъй като съм с много суха кожа. Не абсолютно всеки ден, но една две опаковки съм измазала.

# 496
За суха коса кокосовото масло ще ти е идеално според мен. То и хидратира, и подхранва. Като масла в козметиката е добре да има кокос, карите, какао или макадамия за суха коса. Същите са много подходящи и за къдрава коса, а ако е суха и къдрава едновременно или афро са направо задължителни.

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 17:37 от Петенце Цветенце

# 497
  • Deutschland
Благодаря, но в какъв шампоан да сложа? Купувам такива за суха коса само. Иначе в маската ми има три масла мисля, но довършвам опаковката и уви, косата ми привикна към нея, та пак наново. Ще взема Гарние с маслина, но за шампоан незная кой точно се води хидратиращ. Любимият ми на Дав не се продава тук Sad

# 498
Имах предвид, че тези масла е добре да влизат в състава на готовата козметика за тези типове коса, а не да се добавят произволно в нея. Иначе някои си добявят масла в готовите маски с отмиване.

# 499
На Талодерма и Еудермол 10 е с голям процент урея и се препоръчва за напукани и груби пети (и ръце). Също е много бюджетен. Аз имах глупостта преди години да го ползвам като лосион за тяло и направо ми беше изтънил кожата. Rolling Eyes
За крака ползвах Еудермол 10 дълго време, вариант е и на Балеа лосиона с 15% уреа, много добре се отразява на петичките. Напоследък с него си мажа и ръцете ако съм ги изтормозила с миене на повече съдове или ако съм чистила с разни препарати без ръкавици. Като цена май са горе-долу наравно, този на Балеа по спомен към 5лв да беше, Еудермол май е 5-6лв и той. Изобщо не е скъпо за туба която е поне 200мл. Еудермола като че ли една идея по-добре попива, този на Балеа оставя по-осезаем филм, но аз така или иначе ги нанасям на ходилата преди лягане, няма опасност да се подхлъзна Grinning
Иначе мисля че уреа в концентрация 10% и нагоре се води че действа кератолитично, та ако кожата няма нужда от излющване, не знам колко ще е удачно, за просто суха май са по-ниските проценти.

# 500
На мен Еудермол -а ми беше много приятен като формула. Не е тежък или мазен и много добре се понася от кожата. Но наистина действа силно кератолитично и още тогава се досетих, че заради това ми е изтънил кожата, както писах по-горе. Но аз съм си виновна, де. То си пише, че е за ръце и пети и никой не ме е карал да го ползвам за цялото тяло. Но и на ръцете също може да изтъни кожата според мен, ако, както казваш, няма нужда от толкова силен продукт.

# 501
  • София
Не знаех.
Мислех, че този ефект е от 15%нагоре и винаги съм си взимала десятката на Еудермола.
Какво имате предвид с изтъняване. Какъв ефект има, не разбирам Mr. Green

# 502
  • София
Здравейте момичета, някой да ми препоръча нещо за  против  изпотяване,което не съдържа алуминий.

Ето този рол он на Ив Рше също е много добър.

https://safo-bg.info/bg/-/3139--yves-rocher-deodorant-green-tea-from-china.html

Ползвам го в момента, доволна съм.  Peace

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 13:34 от Amiamo

# 503
Не знаех.
Мислех, че този ефект е от 15%нагоре и винаги съм си взимала десятката на Еудермола.
Буквално излющване, дори и да не е силно и видимо, ефектът си го има с времето. Въпросният на Балеа някой го беше хвалил във форума при кератоза, където си е търсен ефект.
На Еудермол за много суха кожа мисля че 8-цата се водеше, не съм им използвала по-ниските, а и не са нещо впечатляващо като състав и като качество, ползвах само 10ката много време и само по предназначение. Не помня къде точно съм го прочела това че 10% е границата от която действа така, ако не беше кръгло число сигурно нямаше и да го помня точно.

# 504
Благодаря, но в какъв шампоан да сложа? Купувам такива за суха коса само. Иначе в маската ми има три масла мисля, но довършвам опаковката и уви, косата ми привикна към нея, та пак наново. Ще взема Гарние с маслина, но за шампоан незная кой точно се води хидратиращ. Любимият ми на Дав не се продава тук Sad
  Гарние Фруктис - оранжевия или жълтия шампоан ти препоръчвам. Аз съм много доволна.

# 505
Не знаех.
Буквално кожата изтънява, на деколтето беше по-забележимо. Но после се възстанови, разбира се. Лющене не съм имала.

# 506
Моля да ми предложите ефективен крем за груби пети
Намажи с вазелин. Обуй памучни чорапи и спи така. Хубаво в да махнеш мъртвата кожа преди това.

# 507
Какво мислите за базите за грим на Лореал? Днес ги разгледах в ДМ 🤔

# 508
В ужас съм от състава на Еудермол 8 на Талодерма!!!А се бях засилила да купувам,понеже съм с фоликулит!Половината съставки светят в червено!Причинява акне,дразни кожата,парабени...
Явно само за крака ще стане.

# 509
  • София
Тези спрейове на абсолютно права коса какъв ефект биха имали? Търся нещо, което да придаде плътност.....
Косата ми е дълга и права, напръскам я със спрея и мачкам, пръскам, мачкам. Получават се точно небрежни плажни къдрици. Ако искам по къдрава косата, хващам я кичур по кичур, като ги намачквам по единично събирайки ги горе на кокче и връзвам с ластик.След половин час я пускам и е супер къдрава. Косата стои суха от соленият спрей, като се отмие косата си се връща в нормалния си вид. Нямам спрея под ръка иначе щях да се накъдря и да ви покажа как ми се получава.
Другото ми къдрене е с пяна и дифузер.
Всъщност сега се сещам, че можеш да пробваш с реконструктор на Мастер Спа, който е за трайни прически около 2-3 седмици държи, имам го, но още не съм се престрашила да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт