Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 886
  • 778
  •   1
Отговори
# 30
  • София
След похвали оттук си купих и изпробвах шампоан+балсам на Балеа
Шампоана на Роза импекс от спа серията също много ми хареса
Скрит текст:

Ползвам и шампоаните на Милва-също ми допадат.

# 31
Търся си някакъв околоочен гел или серум, доволни ли сте от някой?

# 32
  • Deutschland
В маската на Балеа от черната серия има и кератин, а това не действа добре на сухата ми коса. Честно, не знам защо. Имам тази маска, но ми прави косата като перушина. Купувала съм си доста скъп шампоан, в който има кератин, ами заплита ми косата и не мога да я разреша.

# 33
  • София
В маската на Балеа от черната серия има и кератин, а това не действа добре на сухата ми коса. Честно, не знам защо. Имам тази маска, но ми прави косата като перушина. Купувала съм си доста скъп шампоан, в който има кератин, ами заплита ми косата и не мога да я разреша.

Аз мисля, че коментираме кафявата? Oil нещо си

# 34
Миналата седмица си купих комплект Dove derma spa - няма такава мекота. Определено е любимия ми продукт. Хубав аромат, бързо попива и прави кожата гладка и мека.

# 35

Когато на косата протеинови продукти се отразяват зле, значи й липсва хидратация. Набляга се на хидратиращи продукти, до достигане на нормална хидратация, след което се редуват с протеинови и пр. според моментното състояние и нужди на косата.

# 36
  • Deutschland
Ето за тази маска писах. С олиото от серията нямам проблем.

# 37
Кои продукти за коса са хидратиращи? Балсам, маска? Чакам предложения. Имам новото нещо крем на Фруктис, но от него косата ми става още по-суха и заплетена.

# 38
Аз ти предлагам да питаш в съседната тема. Според мен в този ценови клас няма да намериш читава хидратираща серия. Матрикс и Лореал със сигурност имат хидратиращи шампоани и балсами.

# 39
  • Sofia
Ето тези хидратиращи шампоан и балсам на мен ми свършиха чудесна работа  Peace

# 40
Показаната серия на Дов е хубава, мисля че Жая с козе мляко ще е много хидратираща, освен това може да се направи домашна маска с масла, мед и глицерин.

# 41
Аз от Жая получих първия си пурхот в живота, внимавайте, после ме осветиха ,че ползвали много некачествени съставки в производството и за това се е получил 😏 иначе откъм аромат е страхотна серията и все съм в търсене на нещо подобно..

# 42
Аз от Жая получих първия си пурхот в живота, внимавайте, после ме осветиха ,че ползвали много некачествени съставки в производството и за това се е получил 😏 иначе откъм аромат е страхотна серията и все съм в търсене на нещо подобно..

От коя Жая получи пърхота?

# 43
Като споменахте козето мляко, се сетих, че имаше един балсам за коса с козе мляко, който беше в пластмасова кутийка като маска за коса и беше гъст като маска. Хич не беше лош, а е евтин, само че отдавна не съм го виждала по магазините.

# 44
На Регал от серията Goat's Milk, която е доста стара и мисля, че е спряна от производство.

Общи условия

Активация на акаунт