Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 028
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
#preparatizadoma.com втория продукт 2,89лв. Поръчвала съмси някои неща,но доставката им е 5лв до спиди

# 136
Благодаря.

# 137
  • София
Кремът за ръце на PNP къде мога да го намеря?

В "Тити" го имат.

# 138
  • София
Нещо с ботокс да сте използвали за под очите?

# 139
  • sofiq
Кремът за ръце на PNP къде мога да го намеря?

Аз го намерих в един салон, но за цена от 12-14лв./там някъде беше/ предпочитам да заложа на други. Биодермата на промоция излиза на подобна цена, например.

Ехеее прекалили са с цената в този салон,аз го взимам за 8-9 лева от квартални магазини.

# 140
Момичета, търся съвет за коректор за прикриване на малки зачервени участъци/несъвършенства.
Нямам никакъв опит с такъв тип продукт.

# 141
Аз използвам на Мейбълин, този който е като стик и този който е кремообразен, според това колко е голям участъка. Сухия за малък, а течния за по-голям.

# 142
Момичета, препоръчайте ми матиращ тоник.

# 143
С риск да изглежда малко странно - дълго време ползвах мицеларната вода Garnier Pure Active и бях много доволна.

# 144
Пробвала съм я, но много ми щипе на очите след нея :/

# 145
Здравейте!
Скарана съм с мицеларните води. Ползвам тоалетно мляко Garance, измивам с вода и тонизирам с розова вода Българска роза Карлово.

Моля за съвет за добър коректор за торбички под очите! Нямам тъмни кръгове, а само подпухване. А също и за ефективно кремче/гел/рол-он против торбички.

# 146
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Здравейте, някой може ли да препоръча хайлайтър, от който е доволен?

# 147
Мицеларната вода на Здраве на мен ми матира кожата, особено около носа и на челото. С комбинирана кожа съм.

# 148
Пробвала съм я, но много ми щипе на очите след нея :/
Матиращите продукти не се ползват в околоочната зона. Препоръчах я в качеството на матиращ тоник, какъвто търсиш. Една от причините да ползвам нея е
че тониците са ми или много силни и изсушаващи или мазни и докарващи обриви. На чувствителната, леко мазна и проблемна кожа точно тази вода действа добре като тоник, ползвана единствено сутрин и матирането си личи след като сложа фондьотен, а не изсушава и не дразни. С други тоници или лосиони лъсвам даже и с пудра.

# 149
Благодаря ти, но и само на челото да си сложа, пак ми люти. Може да пробвам тази на Здраве.

Общи условия

Активация на акаунт