Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 071
  • 778
  •   1
Отговори
# 180
Може да са го променили. При мен бе страхотен ефекта, само, че когато ми свърши, ми подариха арабска козметика - фон дьо тен и коректор достатъчни за години напред. Бях го забравила докато не го видях в преден пост.  Може и да са развалили състава.

Предполагам, че този "ефект" е по-скоро индивидуален, защото повечето момичета много го харесват, а такива като мен, на които не им харесва, сме много по-малко Simple Smile

# 181
Благодаря!  bouquet За салициловата киселина съм със смесени чувства, но ще я пробвам, щом има и цинк.

Добре ми се отразяват и нещата на Amrita. Пробвах само лосиона им за склонна към акне кожа, един коректор за локална употреба и една маска с въглен. Най-добър резултат видях от коректора, който буквално изгаря пъпките за една нощ, но пък и се спи на бели точки като петниста хиена, което не е добра идея ако не живеете сами Simple Smile

# 182
Откъде си вземаш продукти на Амрита? Аз съм ползвала само техния балсам/вазелин за устни и бях безкрайно доволна, но не знаех че имат и други продукти.

# 183
Откъде си вземаш продукти на Амрита? Аз съм ползвала само техния балсам/вазелин за устни и бях безкрайно доволна, но не знаех че имат и други продукти.

Ето тук има много техни неща:
https://apteka.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1 … amrita-laboratory

и тук:
http://www.bgdrogeria.com/%D0%B0%D0%BC%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0-m-47.html?sort=20a&page=all

Иначе съм засичала по едно-две техни неща по малките локални аптеки Simple Smile

# 184
# 185
  • София
От коректора на Амрита и аз съм доволна. Бях го поръчвала от тук – https://apteka.puls.bg/bg/fluidi-kontzentrati/amrita-akne-korektor-25-ml-7838

# 186
Момичета, препоръчайте ми хубав коректор. Идеята е да излизам само с него, тъй като ми трябва за сенките и едно-две петънца по кожата.  И да е подходящ за суха кожа и клепачи. Защото на Есенс, както споделих - много ми сълзят очите. Disappointed Relieved

# 187
Коректорът на Мейбълин Афинитон е приличен, по спомен беше 10-11лв някъде, та не знам дали не вписва в тази тема.Не прави чудеса де, но при мен положението със сенките под очите е трагично, подобрява го доста. Предполагам че трябва да коригирам с цвят първо и тогава да слагам нещо с цвета на кожата, за което нямам нерви и съответно покровам колкото мога с такъв коректор...
Течен е, слива се лесно с цвета на кожата дори и в първите секунди на нанасяне да не изглежда така, не стои сух върху кожата и не я изсушава, като че ли по-малко се събира във фините лини от повечето които съм изпробвала.

# 188
Много неприятно, при мен така беше от озаряващия на Ейвън. А на приятелка, на която го подарих и няма нищо и вече трети поръча. На Maybelline Age Rewind е много хвален, както и на Catrice Liquid Camouflage. Има и натурални и био коректори - например Benecos, Avril. При мен всичко с много силикони дразни очите, включително BB кремове.

# 189
  • София
Много неприятно, при мен така беше от озаряващия на Ейвън. А на приятелка, на която го подарих и няма нищо и вече трети поръча. На Maybelline Age Rewind е много хвален, както и на Catrice Liquid Camouflage. Има и натурални и био коректори - например Benecos, Avril. При мен всичко с много силикони дразни очите, включително BB кремове.
Ох, сбъркала съм. На предишната страница, като се оплаквах от коректора на Катрис, имах предвид точно този.

# 190
Този Liquid Katrice не съм пробвала. Моя беше в черната кутийка, като кремче. Доколкото си спомням очите ми не сълзяха от него. Уф, липсва ми арабската козметика, но нали обичам да хвърлям- даже и марката не съм запомнила.
За сенките - трика с обърнат триъгълник върши работа - крие ги идеално, но дори и само там да сложа, без клепачите, на очите ми люти. Имаше един коректор на Еssence - в картонена кутийка, стик но не го видях  сега в Лили. Бяха 4 тона, и ми допадаха преди повече от пет години, но не съм се оглеждала за него. Дали все още се продава?

# 191
А какво ви е мнението за Флормар моливите за очи - гледам ги, че са на средна цена и е приемливо, но доколко са трайни и добри, нямам си на идея.

# 192
А какво ви е мнението за Флормар моливите за очи - гледам ги, че са на средна цена и е приемливо, но доколко са трайни и добри, нямам си на идея.
По-добър молив не съм ползвала! Heart Eyes Но не всеки път го има наличен в черно, явно много се купува Grinning

# 193
Вики, сещам се кой си ползвала - Catrice Camouflage Concealer. Той е с плътна кремообразна формула и пълно покритие, за несъвършенства по лицето. Като цяло не е подходящ за околоочната зона, защото е по-гъст и сух от течните, по-тежък и по-трудно се разнася. Но за петънца по лицето си е находка и е много известен и хвален продукт.
POlina, може ли по-подробен отзив за черния молив или да го сравниш с друг подобен? Моя любим беше на Brooklyn, но е спрян още преди година или повече. Сега ползвам на Impala и автоматичните на Avon. Благодаря предварително.

# 194
Да, същият  коректор, Петя. Не помня дали бе по-сух за очите, но помня че на сватбата си бях с него. Само с него, смесен с блестящ  крем, освен другата цветна козметика де.
Между другото къде мога да намеря блестящи nude сенки? Дори и при скъпата козметика не съм виждала този цвят. Или не съм се оглеждала много май.

Общи условия

Активация на акаунт