Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 788
  • 778
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря,
търсих и в ДМ и в Лили, но точно този рол- он го нямаха наличен. Ще търся по малките дрогерии.

Момичета, някой да има отзиви от този крем?
Скрит текст:
Преди доста време имах околоочния и си спомням, че беше приятен, доста..Чудя се за този.С комбинирана 35+ кожа съм.

gali-presi,ползвала съм този крем- лека консистенция,попива добре, не оставя мазен филм. това е в общи линии- не коригира мимически бръчки, фини линии и т.н. Като аромат не ми хареса, почти като на развалени съставки, въпреки че беше добре затворен и в срок на годност.

Къде в София се продават продукти на Делиа? Искам да пробвам околоочния рол-он, четох хубави отзиви за него.

silvinas, виждала съм ги в магазин Лили.

# 241
Може ли да дам едно предложение за списъка - маската за коса на Elli Angel с арган Heart Eyes някой друг ползвал ли я р? Моята коса е дълга и не се разбира с всички маски, ноо тази и е супер Blush
А малко по-нагоре писахте за ексфолиант - аз използвам гарниер 3в1, като е на промоция е по-малко от 8 лв, стига ми за много дълго време, а и измива отлиично

# 242
От този тоник съм доволна- лесно се понася, освежава, приятен аромат, няма дразнене.

# 243
  • Deutschland
Голямата дъщеря (14г) ме "изнуди" за тези неща от Лидл и ДМ. Сега у нас са модни черни маски, та маже и баща си с тях и искаше мицерална за почистване на остатъците. Аз си купих препоръчаната от Бубанка на Лореал и съм доволна, благодаря за което. Измиващия гел по-скоро аз ще го ползвам, след като няма откъде да си купя любимия на Регал.

# 244
Според мен, по-добър ексфолиант от този на Жая с манука просто няма! Обаче, откъде да се вземе, това е въпроса...

# 245
  • Варна
Здравейте! Не знам, дали сте коментирали преди, но искам да похваля пилинга за тяло на Балея със сол от Мъртво море, просто съм възхитена от него.  Прави кожата ми гладка и хидратирана, като премахва всички мъртви клетки, а след това дори няма нужда от лосион за тяло.

# 246
  • Бургас
Скрит текст:
quote author=elenanik16 link=topic=1024430.msg36537128#msg36537128 date=1522879499]
Здравейте! Не знам, дали сте коментирали преди, но искам да похваля пилинга за тяло на Балея със сол от Мъртво море, просто съм възхитена от него.  Прави кожата ми гладка и хидратирана, като премахва всички мъртви клетки, а след това дори няма нужда от лосион за тяло.

[/quote]
Да, прави кожата много хубава, но след ползването му мих банята. Толкова е мазен, че ме беше страх, че някой ще се подхлъзне. Поради тази причина не само, че няма да повторя покупката, но и най-вероятно ще изхвърля остатъка. Мързеливите като мен да го имат предвид. Инак ефекта от него е отличен.

# 247
  • В къЩи.
Според мен, по-добър ексфолиант от този на Жая с манука просто няма! Обаче, откъде да се вземе, това е въпроса...

Полследно го поръчвах от Голденшоп,но виждам ,че сега и там го няма.
Ползвах го паралелно с https://apteka.framar.bg/50005044/%D0%BD%D1%8E%D1%82%D1%80%D0%BE … 150-%D0%BC%D0%BB-  и ми се сториха почти единтични като действие. Peace

# 248
  • в огледалото на живота
Къде в София се продават продукти на Делиа? Искам да пробвам околоочния рол-он, четох хубави отзиви за него.
Ако става въпрос за този има го в ДМ/не съм от София обаче  Simple Smile/

Трета опаковка изпозлвам,много добре ми се отразява.Има лек охлаждащ ефект и е идеален за летните дни  Peace

# 249
  • София
Марките Евелин и Делиа са различни.
Похвалвам серума Мулти колаген на Биотен-купих,изпробвах и съм доволна-заличава мимически бръчки,освежава кожата.Не люти на очите, въпреки че е парфюмиран, но аромата е приятен.
https://broshura.bg/remedium/remedium-broshura-do-30-04-18?rs=4841#page=33

Има и дневен/нощен крем за лице. Ще купя дневен до края на м.април.
Цена 6,41 лв.

# 250
  • в огледалото на живота
Похвалвам серума Мулти колаген на Биотен-купих,изпробвах и съм доволна-заличава мимически бръчки,освежава кожата.Не люти на очите, въпреки че е парфюмиран, но аромата е приятен.

Цена 6,41 лв.
Да,моя грешка извинявам се  Peace
Но,определено на мен ми допада,а може и дамата да го пробва  Wink

# 251
Мисля, че евтиното винаги излиза скъпо. По-добре човек да се ориентира към среден клас за нещо, но не и да си хаби ресурсите за евтини козметични продукти, от които няма да има ефект.

# 252
  • Deutschland
Да видим. Купих коректор на Ревлон с цена 8 €. Имах купон за отстъпка от 5 € и още някакви други купончета, та крайната цена стана 1.60 € или 3.20 лв. Сега да го хвърля ли, защото е евтин?
Сори, ама не се сдържах.

# 253
  • София
Мисля, че евтиното винаги излиза скъпо. По-добре човек да се ориентира към среден клас за нещо, но не и да си хаби ресурсите за евтини козметични продукти, от които няма да има ефект.
Гледай колко много хора са се объркали, че има евтини продукти, които им помагат. И аз между тях – има българска бяла козметика, от която съм много доволна. Примерно. Вече ще бъда недоволна, де, щом ти казваш... Смея ли да вярвам на очите си.

# 254
  • В къЩи.

Цена 6,41 лв.

Това ли е серума https://remedium.bg/product/140099/bioten-multi-collagen-serum-30ml.html ?

Има ли нужда от крем след това? Как е като основа за ФДТ?

Общи условия

Активация на акаунт