Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 018
  • 778
  •   1
Отговори
# 270
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Къде мога да открия пилинг маската за лице с активен въглен:

И наистина ли отлепването е болезнено  Blush

В Елитис например е залято с такива маски на различни марки.Не е по-болезнено от обичайна пилинг маска...

# 271
  • Deutschland
Не намерих хвалената I love extreme спирала на Есънс и купих новата + ФДТ, чийто цвят се надявам да ми пасне, защото нямаше тестер Sad.
За какво служи продукта, наречен primer? База ли е?

# 272
Праймърът е именно основа или база за грим. Базите за сенки също понякога биват наричани праймъри.

# 273
Използвам мицеларната вода на Здраве вече повече от седмица и мога да дам отзив. Като че ли при мен няма матиращ ефект, заради което всъщност я купих 😂 но въпреки това ми харесва, кожата ми сякаш се поизбистри от нея и действително се отразява добреи на суха кожа. Обаче трябва да внимавам, защото ако напоя повече тампона, кожата ми лепне малко гадно.

# 274
На мен мицеларната вода на Здраве ми щипеше доста на очите Disappointed в момента използвам мицеларна вода на VZK( мисля, че е марка на Лили или поне само там съм срещала техни продукти) и съм доста доволна от нея бих си я закупила отново Innocent

# 275
къде в Бургас има продукти на здраве от серията за акне, тук похвалихте маската ензимната на здраве, но никъде не мога да я намеря, благодаря

# 276
  • Бургас
къде в Бургас има продукти на здраве от серията за акне, тук похвалихте маската ензимната на здраве, но никъде не мога да я намеря, благодаря
Ако не се лъжа мисля, че в Елитис ги бях видяла и по аптеките (за аптеките е по-сигурно напр. тази до Елитис)

# 277
Благодаря, гледах там първо, но няма

# 278
Аз съм доволна от маската за коса на Гарниер SOS Fructis.
Някой да ми препоръча хубав хайлайтър? Смятам да го ползвам само за вътрешните ъгли на очите, дано да ме разбрахте.

# 279
Мога да ти предложа на Make Up Revolution, който използвам в момента, прасковеният е страхотен. В опаковка като пудра е и цената му е около 10 лв.

# 280
Някой да ми препоръча хубав хайлайтър? Смятам да го ползвам само за вътрешните ъгли на очите, дано да ме разбрахте.
За там ползвам една писалка на Catrice, като автоматичен молив, само че естествено по-дебела. Озарява добре, траен и лесно се нанася в ъгъла, нали е тънък стик. Слагам линк към снимка, мобилната версия е изпитание за нервите ми тия дни, не успах да я сложа направо
https://i.pinimg.com/originals/53/e7/39/53e73978450c1f37cb910333e047ad29.jpg

# 281
Благодаря Ви! А тази писалка Вие кой цвят ползвате? Според Вас дали ще ме дразни понеже нося лещи?

# 282
  • София
А някоя ползвала ли е банановата пудра на MakeUp Revolution? Сега, като казахте за хайлайтъра, се сетих.
Иначе и Wet'nWild имат хубави хайлатъри, аз ги издирвам из София. Simple Smile

# 283
В Лили ги има.

# 284
Благодаря Ви! А тази писалка Вие кой цвят ползвате? Според Вас дали ще ме дразни понеже нося лещи?
010 е моята но все пак всеки си подбира за себе си. Нямам опит с лещи, не мога да кажа. Писалката е с консистенция на мазен молив, не е да се разпрашва като пудра, така че вероятно би била ок.

Общи условия

Активация на акаунт