Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 023
  • 778
  •   1
Отговори
# 300
На мен гелът против акне на Себа мед много ми помага. Не е от най-евтините обаче. Също така Здраве акне аут имат серия с малко интензивно гелче против пъпки, също е добро, но при условие, че се мажеш поне по 3-4 пъти на ден с него

# 301
Идвам за съвет - кожата на челото ми започва да се пълни със ситни пъпчици, няма отърване от тях. Моля, някой ако се е справил с този проблем, да сподели. Едно от най-грозните ми неща е така изглеждащо чело.

Измиващ гел за лице Хималая с Нийм много помага за пъпки

# 302
На мен тези ситни пъпки ми излизат,  когато не си почиствам достатъчно добре кожата. След това правя пилинг и до максимум седмица са изчезнали.

# 303
На мен ми излизат от неподходящи, най-често тежки кремове или при прекаляване с някаква храна. Може да се помисли дали не е алергия към храна, хранителна добавка, лекарство или козметика.

# 304
Помогнете и на мен,моля. С много мазна Т-зона съм,а продуктите за мазна не ми помагат а се омазнява още повече. Препоръчайте ми и пудра която да не стои като брашно след нанасяне и да не причинява пъпки

# 305
Помогнете и на мен,моля. С много мазна Т-зона съм,а продуктите за мазна не ми помагат а се омазнява още повече. Препоръчайте ми и пудра която да не стои като брашно след нанасяне и да не причинява пъпки
Преди да търсиш спасение в пудрата спри силните почистващи продукти, които изчегъртват и последната следа от хидролипиден слой от лицето и омазняването ще се контролира съвсем естествено. Хидратирай редовно, това също действа регулиращо. За матиране през деня може да ползваш попиващи листчета или по-фини хартиени кърпички.
Иначе за пудра такава, която съдържа mica, а не talc няма да стои брашняно.

# 306
И не забравяйте че и мазната кожа има нужда от хидратация.

# 307

Някои да го е ползвал?

# 308
  • София
Препоръчайте ми покривен ВВ крем, който да има прилична издържливост. Ползвала съм на Гарние, но не бях очарована. Чудя се за този на Микса, дали е покривен. Да уточня, че съм със суха кожа.

# 309
На Misha, корейска козметика.

# 310
  • София
На Misha, корейска козметика.

Доста е скъпичък. Нещо по- бюджетно?

# 311
  • София
Не чак толкова.
20мл са 11 и нещо.
На Миша са много по- покривни, следователно по- икономични.

Иначе, ето тези също са добри. Със сигурност по- добри от българските.
https://holikaholika.ca/image/cache/data/Product Images/20016725PetitBB-795x795.jpg
30ml за около 10лв.

# 312
За сравнение първия в Енцо е 46.60, в kоkоs 36лв.

# 313
  • София
По 15лв са в Ензо малките- 20мл.
Да не гледаш голямата разфасовка?

# 314
Излиза ми само един вид, 4 варианта. Малка опаковка не намирам. Сега погледнах, че е 50мл. Извинявам се, ако съм объркала някого.

Общи условия

Активация на акаунт