Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 987
  • 778
  •   1
Отговори
# 315
  • Deutschland
От тази маска на Балеа снощи очите ми се възпалиха яко. Уж не мазах плътно до тях, но....
Кожата ми не е чувствителна, за пръв път ми се случва с маска, като не броим зачервяванията след маската с нар на Сиен. Иначе резултата е никакъв, нито усещане за чистота, нито сияйност, нищо.

# 316
Намерих малка опаковка от Perfect Cover-a, но в kocos на цена 14.50.

# 317
  • София
За сравнение първия в Енцо е 46.60, в kоkоs 36лв.

Да, аз видях цената в енцо и реших че е за 30 мл, сега виждам, че е за 50 мл. Благодаря много!

# 318
Моля. А защо всички гледате в Енцо, след като в другия сайт е с 10лв по-малко? Или самия сайт нещо не е читав?

# 319
  • София
Аз просто не го знаех този сайт Laughing
Затова гледам в Enzo. Сега ще го разгледам този, който цитираш.

# 320
kocos.bg, там 50мл е 36лв. И аз сега го виждам за първи път. Ако някой има опит с него, моля да сподели. Simple Smile

# 321
  • София
Нямам аз опит, но в ebay ( от корейски продавачи с добъ рейтинг) 50мл са двайсетина лева Laughing
И доставката е безплатна.
Скрит текст:

# 322
  • София
kocos.bg, там 50мл е 36лв. И аз сега го виждам за първи път. Ако някой има опит с него, моля да сподели. Simple Smile

Аз поръчах от kocos.bg  бб крема на Миша в малката разфасовка:blush: Ще споделя отзиви и за сайта и за кремчето като пристигне.

# 323
  • В къЩи.
Как си избирате цвят?
Тук си харесах 21 http://2.bp.blogspot.com/-eK6Zm9lnVm0/Tu5KNk1CKgI/AAAAAAAAATg/wq … risonswatches.jpg , но тук #21 е съвсем различен https://i.pinimg.com/originals/c6/4f/b6/c64fb6e1b59d5971f3370e7e44442e82.jpg

Тук пък цветовете са ужасни https://recommender.com/sites/default/files/imagecache/copyright … HPQNCNPwZyaBg.jpg

Има ли къде да видя реалните цветове на ВВ крема?

# 324
  • София
Само 23 ми излежда добре и би си паснало на кожа, другите не знам за кого са правени.

# 325
  • София
Аз винаги търся спрямо номерацията на MAC. Суоч до суоч, за да се ориентирам. Знам си, че съм nc20-25 и от там сравнявам.

Ето тук са суочнати няколко.
Скрит текст:

Второто е MAC NW15, третото е Missha 21, а първото е Fit me 210, но с добавен друг фдт.
Скрит текст:
Eто още една, ако познаваш този на Гарниер.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 20:25 от The Catcher in the Rye

# 326
Не е в крак с  последните коментари, но да споделя доволството от  новият шампоан на Здраве с хума за мазна коса с пърхут - за втори път си мия косата, която едва изкарваше до четвъртият ден и то с огромни мъки, а сега вече на петият ден е едва омазнена. И пърхута ми намаля, макар и не тотално. Одобрено! Simple Smile

# 327
Този номер 23 само на мен ли ми кафенее ужасно? Знам, че много хора го ползват, но не виждам как ще стои добре на светъл тен. 21 пък изглежда много блед и сив, подобно на Anew BB крема на Avon.
silvinas, ти кой цвят поръча, ако е удобно да споделиш? Ще очаквам отзива ти с интерес.
От шампоаните Здраве има много доволни като цяло. При мен само усилват проблемите със скалпа. Confused

# 328
Не е в крак с  последните коментари, но да споделя доволството от  новият шампоан на Здраве с хума за мазна коса с пърхут - за втори път си мия косата, която едва изкарваше до четвъртият ден и то с огромни мъки, а сега вече на петият ден е едва омазнена. И пърхута ми намаля, макар и не тотално. Одобрено! Simple Smile
Вики, изсушават ли се краищата на косата? Хумата за скалпа е добър вариант, но ми се струва, че ще отнеме от блясъка по дължините. Балеа Мед ми докара "страхотен" пърхот и тъкмо мислех да купувам Здраве с лимонов екстракт с жълтия етикет да оправям пораженията, сега се зачудих дали да не взема с хума.

# 329
И аз съм го ползвала този шампоан с хумата и цялата ми коса беше лъскава, а корените чисти. Спрях да го ползвам, защото обичам да разнообразявам, ама благодаря, че ми напомнихте пак да си го взема Grinning

Общи условия

Активация на акаунт