Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 027
  • 778
  •   1
Отговори
# 345
Вчера се зачудих, тези Милва нямат ли други продукти за коса ?
Шампоаните им много случайно ги открих и в момента имам отново от този с лайка, редувам със скъпи шампоани, но,определено Милва-та ми е фаворит последно време Smile
Хубаво би било ако имат и маски със същия ефект.

# 346
  • Добрич
Благодаря за отзивите за Елсев, моя чувствителен скалпа няма да го понесе явно. Ще пропусна.
Тия дни ми излезе реклама за нов шампоан на Нивея - мицеларен, опитвали ли сте го?

# 347
Благодаря за отзивите за Елсев, моя чувствителен скалпа няма да го понесе явно. Ще пропусна.
Тия дни ми излезе реклама за нов шампоан на Нивея - мицеларен, опитвали ли сте го?

В темата за ДМ и Лили писаха, че е хубав. Нямам лични впечатления.

# 348
Милва имат и маски, аз съм купувала. С изрусена коса съм и за мен не са УАУ. Ако не се боядисвате, може и да ви хареса. Шампоаните и аз много ги харесвам, просто ги няма навсякъде, а няма как да обикалям половината град за един шампоан.

# 349
Хининовият шампоан на Милва ми е незаменим при косопад. Обаче при мен заплита, изсушава много косата и скалпа и го ползвам само при нужда. Радвам се, че го има, защото ми е спестил доста ходене по мъките и средства.

# 350
  • София
И аз харесвам Милва, до скоро ползвах само него, чувствам косата си наистина чиста след баня, но при мен не повлия много на косопада. От известно време се боря с този проблем и сега взех да пробвам шампоана на Др Конопка, беше на промоция в Лили 7лв 500 мл. Пише, че има много масла в него, за сега ми харесва, косата става много гладка от него. Взех и лилавив балсам на Елсев с протеин, но не виждам някакъв уау ефект, на Балеа от черната серия, според мен е по-хубав.

# 351
  • Добрич
В нашият Лили мицеларния шампоан не са го заредили все още. Реших да пробвам на Ив роше шампоана без пяна.

# 352
За шампоана на Здраве с хума - не съм забелязала да ми изсушава краищата, но като мия косата си, се концентрирвам върху скалпа и корените... Освен това и аромата му харесвам страшно много.
Шампоана с лимон нещо не успя да ми допадне, май споделих в предният пост. Хем оставих по 2-3 минути да действа според инструкцията....

# 353
  • София
Аз с хининовия шампоан на Милва за година и нещо си пуснах косата и ми се заздрави и сгъсти леко. Но това беше период, в който не се боядисвах.
Сега ми поизсушава и не мога да го ползвам. И без това съм с доста суха коса.
При мен изсуши ли се скалпа, започва здраво да се сипе бял прашец. Оправя се с 1-2 миенета с хидратиращ шампоан.

Според мен не е подходащ за много сухи и боядисани коси.

Някой на предната страница беше питал кой е първият суоч- пишеше, че е смесила бб крема на Миша с Fit me 220. Според мен клонеше повече към Fit me.

За шампоаните- от 2-3 години ползвам само на Ив Роше- за боядисана коса, за обем (който не пресушава изобщо като другите с такова предназначение) и за блясък. Редувам ги, както ми падне.
Прави ми впечатление, че не се пенят много и се чудя дали да не пробвам някой безсулфатен.
Сещате ли се за някой немного скъп, за да пробвам как ще ми се отрази?
И доволни ли сте от един на Балеа с 5.5pH? Той също би трябвало да е по щадящ.

# 354
И аз харесвам Милва, до скоро ползвах само него, чувствам косата си наистина чиста след баня, но при мен не повлия много на косопада. От известно време се боря с този проблем и сега взех да пробвам шампоана на Др Конопка, беше на промоция в Лили 7лв 500 мл. Пише, че има много масла в него, за сега ми харесва, косата става много гладка от него. Взех и лилавив балсам на Елсев с протеин, но не виждам някакъв уау ефект, на Балеа от черната серия, според мен е по-хубав.
Благодаря за отзива за Д-р Конопка, отдавна ги заглеждам. Само да попитам - измива ли хубаво и дали би бил подходящ за къдрава коса? Благодаря предварително. Жалко, че хининовият шампоан не ти е помогнал. Предполагам си правила изследвания на желязо, витамин D и пр.
Catcher, за мен повечето масови шампоани, които са кремообразни са щадящи - Dove, Nivea, Elseve, Orzene, Schauma и пр., но подозирам, че няма да ти допаднат.

# 355
  • София
Не ми допадат, да. Всичкитв съм ги ползвала. Laughing

Този на Ив Роше хем измива доста добре, хем не ми я пресушава.
Ще кажете, защо тогава търсиш друга алтернатива.
Защото всичко, което харесвам, го спират и изпитвам ужас от това. Laughing

# 356
Аз съм чела от крайно негативни до възторжени мнения за тези на Ив Роше, така че май пак опираме до типа коса. На мен не ми вдъхват доверие, незнам защо. Иначе и аз изпитвам ужас от спиране на любимите ми продукти, особено на такива които ползвам от много години и не успявам да заменя с нищо.

# 357
  • София
Благодаря за отзива за Д-р Конопка, отдавна ги заглеждам. Само да попитам - измива ли хубаво и дали би бил подходящ за къдрава коса? Благодаря предварително. Жалко, че хининовият шампоан не ти е помогнал. Предполагам си правила изследвания на желязо, витамин D и пр.
Catcher, за мен повечето масови шампоани, които са кремообразни са щадящи - Dove, Nivea, Elseve, Orzene, Schauma и пр., но подозирам, че няма да ти допаднат.
Да,  хубаво измива косата и я прави мека, няма го обаче този скърцащ ефект след измиване, както например при Милва. Мисля, че ще подходящ за къдрава коса, определено. Можеш да опиташ, все пак си е и до типа коса, моята е с омазняващи се бързо корени и сухи краища. Виждам, че обсъждате на Ив Роше,който постоянно се опитват да ми пробутат в Лили, на мен този шампоан изобщо не ми хареса, дори не го използвах докрай. При други коси явно действа добре.

# 358
Уникален! Косата ми стана жива и плътна.Ухае страхотно и аромата се задържа.

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 22:17 от Tweety1993

# 359
  • Сливен
Кой е точно шампоана на Д- р Конопка,че в интернет намерих няколко вида.

Общи условия

Активация на акаунт