Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 982
  • 778
  •   1
Отговори
# 390
А някоя ползвала ли е банановата пудра на MakeUp Revolution? Сега, като казахте за хайлайтъра, се сетих.
Иначе и Wet'nWild имат хубави хайлатъри, аз ги издирвам из София. Simple Smile
Къде мога да намеря козметика Wetn wild в Пловдив...

# 391
Помогнете и на мен,моля. С много мазна Т-зона съм,а продуктите за мазна не ми помагат а се омазнява още повече. Препоръчайте ми и пудра която да не стои като брашно след нанасяне и да не причинява пъпки
При мен пудрата на орифлейм The one ми действа добре,със мазна и дехидратирана кожа съм.

# 392
За червило съм доволна от GR матовата червена гилза, които са ми най-комфортни и най-често използвани; на Есенс matt matt, но пак в гилза, течните от серията изобщо не издържат при мен. Много харесвам и Nyx lingerie - много трайни, не мърдат цял деН. При хапване и пийване се изтрива леко, но мисля че е нормално. Слагам балсам отдолу, за да не изсушава много.

# 393
Не е в крак с  последните коментари, но да споделя доволството от  новият шампоан на Здраве с хума за мазна коса с пърхут - за втори път си мия косата, която едва изкарваше до четвъртият ден и то с огромни мъки, а сега вече на петият ден е едва омазнена. И пърхута ми намаля, макар и не тотално. Одобрено! Simple Smile
Вики, изсушават ли се краищата на косата? Хумата за скалпа е добър вариант, но ми се струва, че ще отнеме от блясъка по дължините. Балеа Мед ми докара "страхотен" пърхот и тъкмо мислех да купувам Здраве с лимонов екстракт с жълтия етикет да оправям пораженията, сега се зачудих дали да не взема с хума.
За пърхота изстискай половин лимон в една тубичка с вода и изпръсквай скалпа,след 30мин измивам косата си и вече доста от пърхота е изчезнал.Два пъти така и се оправи скалпа ми.Само да не прекалиш с лимона,че може да ти пари на скалпа,все пак има директен допир. И да добавя,че такъв блясък с други продукти не съм постигала досега😁

# 394
Здравейте дами 😊 Имам доста проблеми с косата и лицето.Та да започна с косата:
Мазна коса със сухи краища,някой може ли да ми препоръча хубава хидратираща маска ?
Лице:
Мазна Т зона,адски дехидратирана кожа с червени пъпчици,които впоследствие се инфектират и образуват гной...Голям проблем с черните точки...
Търся екфолиант,хидратиращ ББ крем и да е с фактор. Моля ви за съвети,вече ми писна с тези пъпки по лицето...Weary
И да попитам продуктите на Ив Роше как ви се струват? Днес пробвах тестера серум за свиване на порите,мисля да го ползвам като база за фдт.?

# 395
  • Пловдив
Не е в крак с  последните коментари, но да споделя доволството от  новият шампоан на Здраве с хума за мазна коса с пърхут - за втори път си мия косата, която едва изкарваше до четвъртият ден и то с огромни мъки, а сега вече на петият ден е едва омазнена. И пърхута ми намаля, макар и не тотално. Одобрено! Simple Smile
Вики, изсушават ли се краищата на косата? Хумата за скалпа е добър вариант, но ми се струва, че ще отнеме от блясъка по дължините. Балеа Мед ми докара "страхотен" пърхот и тъкмо мислех да купувам Здраве с лимонов екстракт с жълтия етикет да оправям пораженията, сега се зачудих дали да не взема с хума.
За пърхота изстискай половин лимон в една тубичка с вода и изпръсквай скалпа,след 30мин измивам косата си и вече доста от пърхота е изчезнал.Два пъти така и се оправи скалпа ми.Само да не прекалиш с лимона,че може да ти пари на скалпа,все пак има директен допир. И да добавя,че такъв блясък с други продукти не съм постигала досега😁
в колко вода?

# 396
Мазна коса със сухи краища,някой може ли да ми препоръча хубава хидратираща маска ?
Лице:
Мазна Т зона,адски дехидратирана кожа с червени пъпчици,които впоследствие се инфектират и образуват гной...Голям проблем с черните точки...
Търся екфолиант,хидратиращ ББ крем и да е с фактор. Моля ви за съвети,вече ми писна с тези пъпки по лицето...Weary
И да попитам продуктите на Ив Роше как ви се струват? Днес пробвах тестера серум за свиване на порите,мисля да го ползвам като база за фдт.?
Здравей,аз имам същия проблем лицето ми последните два месеца беше пълно с пъпки с мазна кожа съм,купих си ексфолиращ гел Loreal Pure Clay страшно много ми помогна Simple Smile За косата до преди време бях с мазни корени/сухи краища Elseve Clay с три вида глина шампоан и балсам ползвах,справя се добре Simple Smile

# 397
Скрит текст:
Чувала съм всякакви теории за това как или нямало никаква разлика и идеята за "lather, rinse, repeat" било търговски трик за да се използва повече продукт, или направо било вредно защото се премивала косата и в дългосрочен план се съсипвала.
Глупости на търкалета. Grinning

Бихте ли ми препоръчали хубав продукт без отмиване за краищата на косата? Нещо с масла, например? Relieved

Не знам дали е маркетингов трик (има доста логика в това), но ако не го направя, чувствам косата си някак мръсна, а и след толкова години, състоянието и не се влоши по никакъв начин, да не кажа, че е точно обратното, но все пак това зависи най-вече от последващата грижа.

Любимото ми масло за коса е на МастикСпа (поне 2 пъти годишно го пускат като "подарък" със списание Грация), също харесвам маслото на Шаума.

Скрит текст:
Лице:

Мисля, че вече съм писала за това, но и аз съм с мазна Т-зона и в моя случай най-добре се справя серията на Здраве Акне Стоп. След като започнах да ги използвам, кожата ми драстично се промени (е, Т-зоната още си е мазна, но иначе се изравни тена и проблема с пъпките изчезна). Също така поне 2-3 пъти седмично си правя някаква почистваща маска, която в повечето сучаи си е с най-обикновена глина. Иначе за локално третиране на пъпките може да пробваш и коректора на Амрита, но бъди готова да спиш на бели точки по лицето. Сега като се замисля, ти питаш и за ексфолиант, но може ако използваш по-агресивни и в това да се крие частично причината на проблема ти, като разнасяш "заразата" по лицето си, пробвай ако не да се отказваш от ексфолирането, то поне с по-щадящ.

Ако вече си пробвала какво ли не и резултатът е "налице",  по-добре се консултирай с дерматолог, защото невинаги проблемът е в продуктите, които се използват Hands V

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 10:25 от Shanti_

# 398
Скрит текст:
Не е в крак с  последните коментари, но да споделя доволството от  новият шампоан на Здраве с хума за мазна коса с пърхут - за втори път си мия косата, която едва изкарваше до четвъртият ден и то с огромни мъки, а сега вече на петият ден е едва омазнена. И пърхута ми намаля, макар и не тотално. Одобрено! Simple Smile
в колко вода?
около 200 ml,но това не е за еднократна употреба ,аз си го сложих в хладилника,защото всеки ден за лице също го ползвах.Ако е за еднократна употреба може по-малко вода и няколко капки лимон. Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 11:23 от bubanka

# 399
Зелена глина къде мога да намеря,дм лили?🤔

# 400
Глината на Jankar в червени кутии е зелена и е много мека, фина и хубава. Има я в повечето аптеки и по малките козметични магазини.  Обаче трябва да се пита за хума, а не за зелена глина, ако не искате учудени погледи. Grinning

# 401
Само припомням,че глината не трябва да се докосва с метал,ползвайте пластмаса или дърво.

# 402
Само припомням,че глината не трябва да се докосва с метал,ползвайте пластмаса или дърво.
Добре,че го казахте..🙈

# 403
Да, важи и за съдовете, освен за приборите. Иначе става окисление и си губи свойствата. Някои я напичат на слънце дори, за да си увеличи активността.

# 404
Да, важи и за съдовете, освен за приборите. Иначе става окисление и си губи свойствата. Някои я напичат на слънце дори, за да си увеличи активността.
Ами днес ще си купя и ще пробвам,само това остана да лепна на лицето си.😂

Общи условия

Активация на акаунт