Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 982
  • 778
  •   1
Отговори
# 405
За лице правилно сте се насочили към зелена глина - много по-щадяща е от бялата (каолин) и не е толкова суха, а по-скоро дори е леко маслена. На мен бялата ми изсушава лицето много силно и няколко пъти я купувам и хвърлям след 1-2 употреби. И двете почистват в дълбочина и избистрят лицето. Важно е глинените маски да не се оставят да засъхват изцяло върху лицето, защото увреждат кожата и дърпат влага от нея. После задължително се слага добро количество по-богат от обичайно крем.

# 406
За лице правилно сте се насочили към зелена глина - много по-щадяща е от бялата (каолин) и не е толкова суха, а по-скоро дори е леко маслена. На мен бялата ми изсушава лицето много силно и няколко пъти я купувам и хвърлям след 1-2 употреби. И двете почистват в дълбочина и избистрят лицето. Важно е глинените маски да не се оставят да засъхват изцяло върху лицето, защото увреждат кожата и дърпат влага от нея. После задължително се слага добро количество по-богат от обичайно крем.
А колко минути трябва да стоя с нея?

# 407
Голямо разнообразие от глини има и в руските магазини, аз от там често си купувам я черна, я зелена, я още някаква. Иначе сте прави, че след използването им си е направо задължително да се намацам с някакъв по-подхранващ крем за лице.

# 408
За глините от руските магазини - докарах си някакъв наистина малък алергичен обрив по шията, но пък само с едно мацане с тях. Иначе  още си ги пазя и пак ще опитам, да видим.

# 409
За глините от руските магазини - докарах си някакъв наистина малък алергичен обрив по шията, но пък само с едно мацане с тях. Иначе  още си ги пазя и пак ще опитам, да видим.

Странно..... аз никога не съм имала проблем с тях, но пък и всички сме различни.....

# 410
И аз се учудих, досега нищо не ми е докарвало такова нещо. Но както казах, пак ще се намажа аз Smiley
Иначе масла от Берьозките купувам, много са им добри - облепиха и репей.

# 411
  • Варна
От Берьозка си взех два вида хума.Едната бешет зелена-не усетих някакъв ефект,дори и непосредствено след маската.Втората е тази, трябва да е по-почистваща, ами..не е баш.

В крайна сметка, при мен ефектът е поосвежена кожа и това е.Обикновено слагам мед, лим.сок, белтък,зехтин няколко капки.
Moon Flower маслото от репей ползвала ли си го за коса?Как е?

# 412

Все ми излиьа тази реклама,купувал ли Дермакол някой,много го хвалят...

# 413
Нелллиии, около 15мин, зависи колко гъста е сместа. При мен се вижда с просто око, че почиства в дълбочина. Не колкото някои маски, разбира се, но поне е по-нежна като действие.

# 414
Нелллиии, около 15мин, зависи колко гъста е сместа. При мен се вижда с просто око, че почиства в дълбочина. Не колкото някои маски, разбира се, но поне е по-нежна като действие.
Боже,претърсих половин Пловдив,никъде няма зелена хума... Sob

# 415
Виж по аптеките. В краен случай може да поръчаш от Интернет когато купуваш нещо друго, за да не плащаш доставка само за нея. Ако ми кажат 3-4лв доставка за хума за 50ст, ще е голям хумор. Joy

# 416
Виж по аптеките. В краен случай може да поръчаш от Интернет когато купуваш нещо друго, за да не плащаш доставка само за нея. Ако ми кажат 3-4лв доставка за хума за 50ст, ще е голям хумор. Joy
😂😂😂

# 417
  • София
Да споделя, че първите ми впечатления от бб крема и коректора на Миша са негативни.
Коректора се събира ужасно във фините линии и изглеждам много уморена с него, не е сух, но е доста плътен. Със сигурност няма да го ползвам пак Confused
За бб кррма, първо да кажа, че цвета е много сивкав, /23/, приличах на мъртвец с него. Покриеността е добра, но не издържа много дълго през деня, освен това имам чувството, че ужасно много ми подчертава порите. Аз съм с доста суха, кожа и въпреки това започна да ми лъщи след около два часа.
Смятам да му дам шанс още няколко пъти, но този сив цвят, който придобивам с него е направо потресаващ.

# 418
Или си сложи любимото червило и отгоре с безцвена пудра. При мен няма мърдане, само го освежавам. Иначе и аз с + за Есенс.

Това с пудрата трябва да го пробвам.

На Аура са хубави, отскоро ползвам на Флормар Silky Matte, също много дълготрайни.

Днес гледах тези на Аура, но дали тестерите бяха развалени, нещо ми се сториха много непокривни и бяха едни такива лепкави като гланцове.
На флормар имаха само 2 тестера, но мисля, че ще ми харесат. Нямах време, но следващия път ще ида до друг магазин, който надявам се да е по-зареден.

# 419
Скрит текст:
Чувала съм всякакви теории за това как или нямало никаква разлика и идеята за "lather, rinse, repeat" било търговски трик за да се използва повече продукт, или направо било вредно защото се премивала косата и в дългосрочен план се съсипвала.
Глупости на търкалета. Grinning

Бихте ли ми препоръчали хубав продукт без отмиване за краищата на косата? Нещо с масла, например? Relieved

Не знам дали е маркетингов трик (има доста логика в това), но ако не го направя, чувствам косата си някак мръсна, а и след толкова години, състоянието и не се влоши по никакъв начин, да не кажа, че е точно обратното, но все пак това зависи най-вече от последващата грижа.

Любимото ми масло за коса е на МастикСпа (поне 2 пъти годишно го пускат като "подарък" със списание Грация), също харесвам маслото на Шаума.
Дори и наистина да е трик, факт е, че и моята коса се чувства по-добре откакто правя това. Така че явно наистина има някакъв смисъл и може би самите шампоани са направени така, че да действат след двойно измиване и има някакъв смисъл, че го пише в инструкциите на някои от тях. Чувала съм, че първото измиване било за почистване, а второто - за подхранване (или каквото там е свойството на шампоана). Теории всякакви. Важното е, че ние сме открили кое ни се отразява добре. Simple Smile
Благодаря за препоръката за маслата! Flowers Tulip
elichka4, днес бях в DM и погледнах това масло, което ми препоръча ти - изглежда ми супер и вероятно ще го взема скоро, ще дам и мнение след това. До него видях някакви малки, подобни на епруветчици шишенца с масло, което май беше същото като това в голямата разфасовка? Ако е така, измислили са го добре, така има възможност да се пробва преди да вземеш голямото шише.

Общи условия

Активация на акаунт