Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 3/

• 86 880
  • 553
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, а някой да е отсядал в Possidi Holidays Resort & Suite Hotel и да има мнение?
Благодаря!

# 496
Бяхме преди 5-6 години. Доколкото помня стаите бяха хубави, големи, просторни и чисти. Ние бяхме в горната част на комплекса, до която се стигаше с лифт, беше доста забавно. Плажът пясъчен. Не ни допадна храната, но ние сме капризни. Басейнът е малък.

# 497
  • русе
Най-близкия (през Маказа) ви е Tosca Beach до Кавала.
Има наоколо какво да се види, но ще трябва да е с колата.

Другите варианти са през Илинден и някой хотел на Халкидики.

Но не очаквайте хубав all incl  в Северна Гърция. Поне не като хубавите БГ инклузиви.

Благодаря

# 498
Привет, а някой има ли препоръка за хотел на о-в Амулиани? Благодаря

# 499
В процес на избор на хотел съм. Никога не сме посещавали Гърция. Ще пътуваме от чужбина с двегодишно дете и затова търсим хотел на не повече от 100 км от Солун. Колебаем се между няколко хотела: Pomegranate Wellnes, Mediterranean Village, Aegean Melathron Thalasso, Ammon Zeus Luxury Beach, Sea Coast Resort. Някой ако има мнение, ще бъда благодарна да го сподели.

# 500
https://afitis-hotel.gr
Здравейте! Търся мнения за този хотел. В сайтовете отзивите са ок, но все пак...

# 501
Някой може ли да препоръча хотел на Олимпийската ривиера на брега с пясъчен плаж, без стръмности?
Бюджетът е за края на юни около 3500лв за двама за 7 нощувки.
Може и около Александруполи, Халкидики по-скоро не, но ако ми хареса хотела, бих помислила.

# 502
Някой може ли да препоръча хотел на Олимпийската ривиера на брега с пясъчен плаж, без стръмности?
Може и около Александруполи, Халкидики по-скоро не, но ако ми хареса хотела, бих помислила.
Вижте Giannoulis. Между Паралия Катерини и Олимпиаки Акти. Хотелът е точно на брега, само се пресича улицата и мястото е тихо, тъй като е между два курорта.

# 503
Вижте Giannoulis. Между Паралия Катерини и Олимпиаки Акти. Хотелът е точно на брега, само се пресича улицата и мястото е тихо, тъй като е между два курорта.

Благодаря, но разиграх 7 нощувки през юни и юли и не ми дава, че е свободно. Може би уикендите вече са резервивани.

# 504
За всеки случай им пишете на имейла.

# 505
  • Варна
Благодаря, но разиграх 7 нощувки през юни и юли и не ми дава, че е свободно. Може би уикендите вече са резервивани.

много съмнително всичко да е заето , най сигурно е по тел. . Вижте и Коринос , х. Анаис , х. Orfeas Blue Resort , Hotel Lidra , Mediterranean Village Hotel & Spa

# 506

много съмнително всичко да е заето , най сигурно е по тел. . Вижте и Коринос , х. Анаис , х. Orfeas Blue Resort , Hotel Lidra , Mediterranean Village Hotel & Spa

Дава ми просто за по-малко нощувки опция, а не за 7. За това предполагам, че за уикендите е  пълен само.

Благодаря. Ще проверя и тези.

# 507

Дава ми просто за по-малко нощувки опция, а не за 7. За това предполагам, че за уикендите е  пълен само.

Благодаря. Ще проверя и тези.
Ако проверявате в Booking, напълно възможно е да не са дали уикендите да се резервират в платформата. Така беше с един хотел в Солун, на който им писах на имейла, за да мога да направя резервация. Пишете директно на хотела и вижте какво ще Ви предложат.

# 508
Коригирам, сгреших темата, сори 😊😊😊

# 509
Резервирахме в Anthemus Sea. Ако някой е посещавал хотела, моля да сподели впечатленията си

Общи условия

Активация на акаунт