Лунна диета

• 70 257
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • При децата ми
Аз "сръбнах" един таратор, мисля да си го броя за течност. Laughing Не знам защо така се случва, че всяко друго денонощие мога да не ям, а точно когато не трябва толкова огладнявам, че си внушвам, че ми става лошо Grinning

Аз вече мисля за следващата лунна фаза, кога стартираме? Sweat Smile
  Някой ще се похвали ли с желязна дисциплина, за да да ми вдъхне кураж за следващия път?

Аз.Simple Smile Правила съм много пъти лунната диета и съм изкарвала само на течности. Аз правя само пълнолуние и новолуние. Този месец нищо не съм правила, щото все ми казват, че слабея, пък аз не искам да съм чак толкова слаба, просто искам да поддържам форма. Чудя се сега за пълнолунието в понеделник?Thinking Макар и да знам, че не е много в унисон с лунната диета, мисля да изкарам пълнолунието на зеленчуци само или на плодове.

# 76
  • София
Много моля да кажете в колко часа точно трябва да спрем храничката? Innocent

За чайчето "Инхуа" да се включа - не си струва! Моята най-близка приятелка го пи повече от 4г., освен слабителен ефект и горе долу по-прибран корем друг няма, за съжаление. Тя спотува редовно, не яде боклуци и пак нищо. Да не говорим, че като седнем в някое заведение и като изпие една глътка фрапе и винаги ме изоставяше по спешност, да си дремя сама Satisfied, та и заради това допълнително съм против Smile

# 77
  • София
Спираме храната в 8.44 часа, в понеделник на 30 април, и можем да се храним с нещо леко чак на 1 май в 9.44 часа. Не помня къде, но отдавна прочетох, че всъщност лунуването продъжава 25 часа, а не 24. И така си го правя аз.

# 78
# 79
Не знам разбрахте ли я Мариела, но няма ядене в понеделник Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 13:34 от Herzen

# 80
  • Пловдив
Момичета, имам голямо притеснение. Дойде ми цикълът и утре ще ми е най-тежкия и кръвозагубен ден. Освен всички неразположения от цикъла, болките в главата от неядене и отпадналостта дали ще си навлека някой по-сериозен проблем, ако съм на сокове утре? Някоя от вас правила ли е лунен ден точно в 1ви 2ри ден от цикъл Cry

Изобщо не трябваше да ми идва сега. Чак към края на др седмица...аааааа

# 81
Щом си на течности утре,нищо няма да ти стане.Бих пробвала една богата зеленчукова супа,но без картофи.Или таратор.

# 82
  • Бургас
Някоя от вас правила ли е лунен ден точно в 1ви 2ри ден от цикъл Cry
Да, много пъти, нищо не ми е ставало.

# 83
Цоп.
Кок а какво ще е утре?

# 84
  • Пловдив
Ок, благодаря . Навих се. Ще действам. Но освен сок, мисля едно кафе да пийна този път. Flushed

# 85
Дух, ако питаш за фазата, погледни през прозореца - кръъгггла, кръгла луна, АУУУУУУУ!!!  🌛🌖

# 86
Утре от 3.45 ч ли е фазата?

# 87
Утре от 3.45 ч ли е фазата?
Да,  тази нощ започва. И аз се включвам на вода, зелен чай с лимон и някое кафе.

# 88
аз също-на кафе,чай,вода,може и някоя супичка,но ще видим

# 89
Дух, ако питаш за фазата, погледни през прозореца - кръъгггла, кръгла луна, АУУУУУУУ!!!  🌛🌖
Не бре... трябваше да е "кой на какво ще е утре", ама къде ми е била главата, сега като прочетох "кок а кво ще е утре" и се смях с глас... хахаха
аз се уговорих с дружка за вечеря вчера и съвсем забравих че е луна Simple Smile Ама нищо де, пиша го 24 часа фаст от снощи до тази вече в 20 и туй то. До довечера - вода, кафе и един айрян.

Общи условия

Активация на акаунт