Лунна диета

• 70 259
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Hrispa76, много ме амбицира с твоята воля. Приготвила съм кафе и по-голяма чаша вода за "закуска" и ще дам всичко от себе си, да не заровя глава в хладилника довечера. Laughing

# 91
  • При децата ми
Hrispa76, много ме амбицира с твоята воля. Приготвила съм кафе и по-голяма чаша вода за "закуска" и ще дам всичко от себе си, да не заровя глава в хладилника довечера. Laughing

Хаха, тъкмо влизах да пиша, че от сутринта наруших диетата!:blush: Изядох една мекица. BlushМай този път няма да я правя. Ама, пък може да се пробвам до довечера на вода и чай. Кафето с какво го сладите, с мед ли или го пиете горчиво?

# 92
И аз съм тук. Мисля си за 1 кафе, зелен чай и вода.
Дано успеем и този път!

# 93
  • София
И аз се включвам днес към вас . Ще съм на вода и евентуално , ако почне да ми прималява ,може малко пилешки бульон . Успех на всички .

# 94
Аз днес за първи път ще бъда на подобна диета.  Grinning Малко се съмнявам в себе си, но ще стискам зъби. Изпих преди малко едно чисто кафе с мнооого малко мед и до довечера ще карам на чай и вода, после може и един фреш.

# 95
  • Бургас
Временно бях зарязала лунуването, сега пак съм тук, но не всяка седмица като преди, а 1-2 пъти месечно, на пълнолуние основно. На вода, чай и кафе. Понякога капвам малко мляко в кафето. И нищо друго.
Единствено ако направя хипогликемия или ми стане лошо прекъсвам, но това се случва много рядко.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 12:02 от Мон...

# 96
Здравейте, и аз при вас с черно кафе, вода и фреш от портокал Simple Smile

# 97
  • Пловдив
Аз вече изпих литър фреш с вода 1:1. И 2 чаши чай. До преди малко даже не ме болеше глава, но май започва.... затова си мисля за едно черно кафе...до към 15ч ше го мисля. След това по принцип не пия.
Смятам да не ям нищо. Още толкова фреш с вода съм си подготвила. Ако довечера много ми прималее, ще хапна картофено пюре малко.
Притеснявам се, че пак не съм ходила до wc. Дали е нормално? То какво пречистване е, ако не се... Sunglasses

# 98
  • София
Аз стискам зъби, 2 кафета и 2,5л. вода, няма да се давам този път, малко остана. Остават ми само 6-7 часа да съм будна, после лесна работа Satisfied

# 99
  • Пловдив
Аз съм толкова залята в работа, че забравих за кафето. До сега съм на 1л фреш и 1л вода. И малко чай.
Малко ми се вижда...ще опитам да се наливам още

# 100
  • Варна
И аз съм тук днес, че и бездруго рядко ми се случва да ям преди 15 ч.
Само дето днес у дома цял ден е нямало вода и все още няма, а аз вече се прибрах и забравих да си купя. Май ще допивам поредното кафе и ще бягам до магазина ако не дойде скоро.
Иначе на работа пих само вода и кафе 😊

# 101
И аз съм само на вода и едно чисто кафе. На работа ми е доста лесно. По-скоро като се прибера трябва да сготвя, изчистя и изляза и то супер бързо.
П. С. Справих се супер добре 6 и 10 минутки се прибрах, сготвих, изчистих, даже имам време да се погледна в огледалото и изчезвам.
Пиша го успешен.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 18:49 от Анонимен

# 102
Издържам засега, дано не се сбия с някой до края на работния ден

# 103
 Около три литра вода, два чая и две кафета,като следобедното ми дойде в повече, въпреки, че без кофеин.
Мислех да изпия чаша прясно изцеден портокалов сок към пет, тъй като без храна съм от 14ч. от вчера, но се отказах.
Изкарах деня, пиша го успешен, тъй като не се храня след 17ч.

# 104
Аз нищо не направих.. като за първи пър бях много надъхана, но се надцених. Изпила съм около литър вода, 3 чаши чай, чисто кафе сутринта и 500 мл фреш от портокал и морков. И в 3 часа се из*ках на всичко с една супа леща,, просто много ми прималя.
Сега вече съм окей и ще издържа до довечера като пия още чай, но не знам има ли изобщо смисъл повече с тая леща.

Общи условия

Активация на акаунт