Лунна диета

• 70 268
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Има. Не се предавай. Лещата няма да развали много нещата. Не се хвърляй на храна вечерта. Важно е, че си карала леко днес. Направила си разтоварващ ден.
Аз хапнах пюре от картофи. Мога да издържа, но се притеснявах да не си възпаля гастрита и не исках да лягам с къркорещ стомах.

# 106
Ще издържа няма да ям нищо до утре сутрин. То даже и глад не чувствам ами цялостна отпадналост. И корема ми не къркори, че е пълен с течности.

# 107
Момичета, откъде вадите тази воля да не се храните по цял ден? Как се чувствате след това, каква е позитивната промяна?
И аз искам с вас, но нямам воля и може би ми трябва малко нахъсване. Grinning

# 108
  • Пловдив
Аз се чувствам супер! Лека и пълна с енергия.
А в деня на пречистването се затрупвам с работа, за да не ми остава време да мисля за храна. И имам енергия да свърша мнооооого неща.
Само да не ме болеше главата... но мисля, че тялото ми ще свикне след няколко пречиствания и няма да ме тормози с главоболие Simple Smile

А аз съм го чувала от баби, даже май и моята прабаба го е правила. От едно време се е знаело, че един ден само на вода изчиства тялото. Заради гастрита ми не става при мен само на вода...

А телата ни крещят за малко почивка от преработване на боклучава храна. Опитай и ще видиш, че тялото ти ще ти се отблагодари Simple Smile
Това е само един ден. Успокой се, че утре ще си ядеш и се настрой психически. Но да знаеш, че на следващия ден няма да си така настървена към храната. Ще се замислиш подсъзнателно какво да ядеш и ще се нахраниш с малко. Това усещане мен ме държи 2-3 дена след 1 ден гладуване.

# 109
  • София
Да се похваля, с пиене на почти 4л. вода (а обичайно не пия и 1л.) и 3-4 кафета успях да издържа за първи път.
Asphodella, щом аз успях, значи и ти можеш, обикновено се наяждам в края на деня Smile
Премерих се и съм надолу с 1,5кг., сега ме е страх да не се "нагрухкам" с нещо и мисля да си хрупам зеленчуци цял ден.

# 110
Просто се настройвам, че 1 ден няма да ям. Понякога ми е по-лесно, понякога по-трудно, но реша ли че няма да ям- няма да го направя.
Аз го правя за пречистване и се чувствам много енергична следващите дни. Понякога правя и по 2 водни дни, не са поредни. Миналата седмица бяха понеделник и петък.
Много е важна настройката, помисля ли си примерно една супичка няма да ми навреди и вече всичко е изтървано.. запичвам да мисля само за супата.

# 111
намалете храната 1-2 дни преди денонощието, в което няма да ядете - организмът се адаптира по-лесно и стомахът се посвива

Премерих се и съм надолу с 1,5кг., сега ме е страх да не се "нагрухкам" с нещо и мисля да си хрупам зеленчуци цял ден.

свалила си вода, нищо повече - особено ако ядеш въглехидрати, ще се върне за 2 дни
действа разтоварващо, аз не очаквам да сваля нещо трайно с лунната диета, но ми изчезват торбичките под очите и се чувствам по-лека

# 112
Здравейте,
И аз се включвам към групата.
По принцип съм сравнително слаба, но бях натрупала  2 кг отгоре и станах 53.
Правих диетата при новолуние 24 часа и бях минус 1. кг и 400.
После започнах да ям стабилно, но не ги качих. Много съм обнадеждена.
На 23 също се постарах да издържа, но ме мъчеше адски глад цял ден и вечерта изядох цяла купа зелена салата - съответно свалих само 300 грама.
Тъй като страдам от сенна хрема, мисля, че с лунната диета ще си направя страхотен детокс и това ще повлияе добре според мен. Не мисля, че е толкова трудно, още повече, че през останалото време се храня нормално, без да изключвам нищо от менюто си.

# 113
намалете храната 1-2 дни преди денонощието, в което няма да ядете - организмът се адаптира по-лесно и стомахът се посвива

свалила си вода, нищо повече - особено ако ядеш въглехидрати, ще се върне за 2 дни
действа разтоварващо, аз не очаквам да сваля нещо трайно с лунната диета, но ми изчезват торбичките под очите и се чувствам по-лека

Напълно подкрепям! От както се храня интервално и не ям в рамките на 10-12 или 20 часа ми е много по-лесно. Бях много мотивирана първите 2 дни и издържах, после някак си се свиква, усещам глад към 14-15-16 часа.
Вчера ме е срам да си кажа, но бях истински гладна и се храних. Не зная защо винаги, ако се зарека, че ще го правя не става. А ако изобщо не го мисля и си върша всекидневните дейности, не се сещам за храна или пък ако съм си казала на себе си твърдо, си карам на вода и чай. Но сутринта и тренирах и в 16 часа вече бях изнервена от работа, никак на кеф и корема ми свиреше за 3-ма.
И все пак си мисля, че при разумно хранене би могло да се свалят 2-3 кг., с лунните дни месечно. Ще видим, аз имам голям мерак да опитам всяка седмица по едни 24 часа без храна, в останалите дни интервално по 16-18 часа и разумна, истинска и питателна храна.

# 114
  • на последния етаж
Минус 1 кг за мен този път.

# 115
Аз днес се чувствам просто прекрасно! Не съм се теглила, защото нямам кантар, но определено аз самата си се усещам по-лека и жизнена. На 8-ми пак съм тук.  Simple Smile

# 116
Пречистването може да се прави през всеки един ден, не е задължително да бъде на пълнолуние или новолуние

# 117
Да, аз го правя в понеделник, когато съвпада с луна се радвам повече Simple Smile

# 118
  • Sofia
Момичета, тази нощ започваме, нали?

# 119
  • на последния етаж
Да.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт