ЗОНАТА и ние - 15 Тема

• 124 745
  • 830
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Благодаря ви за уточненията. Ще изчакам и аз някой да се включи какъв протеин да търсим - нещо с вкус на ванилия, шоколад и от къде се купува.

# 211
Аз имам наличен в нас на мъжа ми ,конто го пие като тренира ,дали става 😀?
Иначе и той е с вкус на шоколад.
Аз ще потърся някакъв безвкусен,че ще ме дразни аромата.

# 212
Аз купувам на My protein като видя промоции из Интернет. Килограма е най-изгоден.

# 213
Имат ли всъщност разлика протеините?Например този и такъв взет за фитнес цели?
И как се дозира за блок ?Според етикета ли

# 214
  • Пловдив
И аз поръчвам от същата марка, но изолат. 8 гр. за блок протеин

# 215
А защо въобще тук се обсъждат хранителни добавки, протеини на прах и пр. На Зоната това е характерното, че е режим за здравословно хранене с нормални храни, просто подбрани по определен начин, оптимален за организма, не блъскане на синтетични продукти, трупане на маса или правене на перки!
Само обърквате хората!

# 216
  • София
А защо въобще тук се обсъждат хранителни добавки, протеини на прах и пр. На Зоната това е характерното, че е режим за здравословно хранене с нормални храни, просто подбрани по определен начин, оптимален за организма, не блъскане на синтетични продукти, трупане на маса или правене на перки!
Само обърквате хората!
Птица, в Зоната е напълно приемливо използването на протеин на прах- не като основна храна, разбира се, но за разнообразие. Има го в таблицата и е "зелен". Какви други добавки имаш предвид? Омега 3 под формата на рибено масло е задължителна, и то в големи количества. Хубавото на този режим е, че предлага огромен списък от продукти и всеки може да избира от тях според вкуса си и разбиранията си за полезно и здравословно Hands V

# 217
  • Пловдив
Протеинът на прах е естествен продукт, не синтетичен.
Това че го свързвате само с правене на перки си е ваш проблем.
Хубаво е да се изказвате по-подготвена. 😉

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 21:48 от Ket_G

# 218
Абсолютно .Протеина по никакъв начин не е извън зоната,даже напротив.Лично мен първия път ме отказа именно това,ме в междинните хранения-следобедното и последното все трябваше да ръгам едни и същи протеини и ми писна от цедено мляко и шунка.И ако можех да разнообразявам понякога с протеин нямаше да се откажа.
Имаше един препоръчан много лист,но ми трябва време да го потърся.Точко в групата зоната го препоръчваха.

# 219
  • Пловдив
Ако говориш за групата във фейса, там се препоръчва протеин изолат, като най-подходящ.

# 220
Не искам да разводнявам,но мисля,че би било полезно много за зимуващите .Та с какво се различава изолата от другите?
Гледам има един нискокалоричен заместител и се чудя.

# 221
Този протеин за закуска и междинни как го консумирате? Някакви шейкове, смутита, или?

# 222
И аз се чудя,а много искам да го ползвам за някои следобедни закуски,че ми е много трудно с протеина.В какво се разтваря ?Освен в смути как?

# 223
  • София
Аз правя зонова халва (тахан, мед, протеин на прах) или овесени каша (заливам 2БВ овесени ядки и 4БМ смлени бадеми с малко пълномаслено горещо мляко, което не броя, и след като изстине, добавям 2Б сух протеин). Понякога поръсвам канела за аромат. Моят протеин не е подходящ за топлинна обработка.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 11:16 от Шапокляк

# 224
  • Пловдив
Шейк 3 БВПМ:
 3 БВ -плод(аз си го правя най-често с банан); 3 БП- 24 гр. Протеин на прах; 6 БМ - 3.ч.л тахан. Слага се вода и се разбива в блендера.
Това го правя за сутрешна закуска.
Ако е за следобедна и е само 1 блок, според мен няма да стане. То ще е само две глътки.

Да отбележа за тези, които не знаят, че когато се използва протеин на прах, мазнините се удвояват.

Общи условия

Активация на акаунт