💛Новите ни козметични похождения - 81

• 139 548
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Mac Mehr

# 391
# 392
SVR Physiopure тоник за чувствителна кожа

Piz Buin Ultra Light Dry Touch флуид за лице SPF 30

# 393
  • Бургас
elichka4,може ли отзив за Sun Danse anti age sonnenfluid spf 50,стои ли мазно,белее ли...Благодаря. bouquet
Самият продукт има леко жълтеникав цвят, лесно се разнася, на мен не ми белее, не е мазен,  но не е и матов има един талъв озаряващ завършек на моята доста мазна кожа, но не е неприятно, трябват му 1-2 минути да попите.  Пробвах го с бб крем и пудра и е ок.  Не ми е щипал на очите. За цената си е идеален, пробвай го и да не ти хареса за ежедневието все ще му намериш приложение, а цената му беше около 6 лв.

# 394
  • Sofia
Cutesmallcat може ли отзиви за PizBuin щом го пробваш? За градски условия дали ще става? Под грим? Хубава марка са и му се чудя... bouquet

Пробвах го, чудесен е! Няма мазен филм, попива бързо, почти няма аромат и се държи страхотно, като база за грим  Peace Ползвам марката от години и досега не е имало случай да не съм доволна.

# 395
# 396
Cutesmallcat много ти благодаря!! Ще отмъкна един и аз Relieved

# 397
# 398
  • София
От вчера: Total Temptation Eyebrow Definer Pencil by Maybelline

Гримьор ми избра цвета soft brown

# 399
  • някъде под слънцето...

# 400
  • София
Момичета, хубави ли са kitten маските на I dew care и откъде ги купувате? Извинявам се, ако се повтарям, но не можах да намеря дали и къде сте ги обсъждали.

# 401
# 402
  • USA, Steak State
Би ли споделила откъде се сдоби с тях? Гледах една влогърка,много ги хвалеше,но доколкото разбрах са америкасна марка.

През официалният им сайт. Живея в Америка.

# 403
  • USA, Steak State
Момичета, хубави ли са kitten маските на I dew care и откъде ги купувате? Извинявам се, ако се повтарям, но не можах да намеря дали и къде сте ги обсъждали.

Купувам ги от Ulta веригата. Аз лично ги харесвам. Все още не съм пробвала глинените, но отлепващите са чудесно попадение.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт