Избор на сушилня - Тема 10

• 99 904
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Аз да попитам нещо друго, защо се првпоръчва да не се ползва омекотител, когато ще се сушат дрехите в сушилня, защото поврежда сушилнята или от други съображения?

# 676
Някой с отзиви за тази сушилня?
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPY-8506-GXB1/p/680627
Тази ще е първата ми и идея си нямам какво да гледам.
Чудя се дали да я взема на промоция днес или да чакам апокрифния черен петък утре.
Аз я взех днес, всички ми я препоръчваха, дори и познат от сервиза, който обслужва Беко. Имам много блзки, които изцяло са се оборудваи с техника на Беко и са изключително доволни. Не робувам на марки, за мен е много добра за това което предлага като характеристики.  Ще я пробвам през почивните дни и ще споделя мнение отново.

Благодаря ти, но при мене филмът с точно тази сушилня свърши, сайтът не работи още от сутринта, а в магазина е изчерпана. Останала е само предишният модел, 7405 на 799лв и една друга на Беко за 749, но за съжаление не си записах номера. Първата няма смесено пране (целият ми гардероб е някакъв страшен джангър, та ще ми е много полезна такава програма), и двете са с капацитет 7 кг, което за мокро пране ми се струва като че ли малко.
Струва ми се, че ще оставя за по-нататък покупката на сушилня, дано за Коледа я пуснат пак.
Иначе хладилникът ми е на Беко и излезе добър, но готварската ми печка също е на Беко и никак не съм доволна.

# 677
  • до най-прекрасния мъж
Днес ходихме до Технополис. Продавача каза, че утре всичко ще е с 10% отстъпка. Бекото ще е почти на същата цена, но гаранцията вече щяла да е 2 години. Той обаче ми препоръча едно АЕГ, което сега е 1050 лв, Т.е утре ще е 945 и отново е с 5 години гаранция.
Аз взех такова АЕГ, засега се справя добре.
Днес пуснах пералня с бельо и тениски. Всичко беше отлично изсушено на Памук за гардероба. Направих настройка за твърдостта на водата и сега нямаше нужда от досушаване.

# 678
Купихме Бекото от промоцията с 10% отстъпка, гаранцията  вече е 2г., но не съжалявам.

# 679
Вижте на каква промоция се натъкнах, но никъде не виждам колко години е гаранцията Rolling Eyes
https://www.emag.bg/sushilnja-bosch-selfcleaning-condenser-9-kg- … earch-Action=view
Има ли някой, който я ползва ... Мнения ? Бях се спряла на AEG, но намалението е голямо и съм разколебана..

# 680
  • до най-прекрасния мъж
Изчерпана наличност Simple Smile. Не й се чуди, няма шанс вече. Вероятно е била единична бройка.

# 681
  • София
Днес се сдобих с https://www.technomarket.bg/sushilni/electrolux-ew-8h458b-09157485 . Купих я не от Техномаркет, а от друг магазин. Когато я разопаковах вкъщи, видях, че вратичката е пластмасова, а от видяната "на живо" бях останала с впечатление, че е стъклена. Някой с такъв модел да сподели от какъв материал е неговата? Това ми е първа сушилня и голямо избиране беше...

# 682
  • София
Повечето които съм виждала са "пластмасови". Не знам дали изобщо съм виждала стъклена, като се замисля. Не виждам проблем и моята е "пластмасова". Реално нямам представа какъв е материала за това ползвам кавички, на пипане е нещо като пластмаса.

# 683
  • София
Аз съм такъв модел сушилня и вратичката е подобна на пластмаса.

# 684
  • София
Благодаря, момичета! Вече съм по-спокойна. Не бях пазарувала  онлайн и се притесних какво са ми изпратили.

# 685
  • Балчик
Аз да попитам нещо друго, защо се првпоръчва да не се ползва омекотител, когато ще се сушат дрехите в сушилня, защото поврежда сушилнята или от други съображения?
И аз това попитах, но не получих отговор. Без омекотител дрехите от изкуствена материя силно се наелектризират.

# 686
  • София
Може да се ползват кърпи за сушилня, които ароматизират и омекотяват дрехите.

# 687
  • Пловдив
Тези кърпички за сушилня нито омекотяват дрехите,нито ги ароматизират(ползвала съм на dm,lenor,soupline).

# 688
  • София
В упътването на моята пише, че могат да се използват омекотители, според указанията на производителите на омекотителите. Не знам на самите омекотители има ли такива указания, т.к. не ползвам такива още от преди да имам сушилня. Те реално не омекотяват. А сега с машината - тя си омекотява прекрасно и без химии. Препартите ми за пране си миришат достатъчно, та не ми трябва допълнително миризма.

# 689
Ние не можахме да се вредим с това Беко. Сайтът не работеше, както вече споменахте, а в магазина беше изчерпана. ММ много се ядоса, но не му се чакаше и взехме един друг модел, който беше 849лв. редовна цена. Надявам се да не съжаляваме.

Общи условия

Активация на акаунт