Избор на сушилня - Тема 10

• 99 913
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Някой с отзиви за тази сушилня?
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPY-8506-GXB1/p/680627
Тази ще е първата ми и идея си нямам какво да гледам.
Чудя се дали да я взема на промоция днес или да чакам апокрифния черен петък утре.

# 661
Аз имам въпросното Беко.  Ползвам я вече 7 месеца и съм много доволна. 

# 662
Чудя се дали да я взема на промоция днес или да чакам апокрифния черен петък утре.

Точно пред тази дилема сме и ние. Ще купуваме сушилня (първа) и сме се спрели на тази, но се чудим дали да се възползваме от промоцията или утре ще е на по-добра цена.

# 663
Аз пък го платих днес бекото Simple Smile,утре доставка.Познат служител ми спомена,че от 5 пак става на 2г. гаранцията утре.За мен беше достатъчно да се реша,но доколко е достоверно не гарантирам.

# 664
Аз май ще остана без бекото, сайтът не работи, в магазина няма...

# 665
И аз от скоро имам това Беко. Пробвах няколко програми. Все имаше нещо леко влажно. На програма "микс" май най-сухи излизат. Пробвах на "памук" спалното бельо - програмата е почти 3 часа, тя спря след по-малко от час, съответно всичко беше мокро. Още я разучавам. Но определено съм доволна. Едно е да досуша нещо за няколко часа, друго е да съхнат по няколко дни дрехите вътре, както беше при мен.

# 666
Не трябва на програма за памук да излизат мокри. Да не са на програма за гладене?

# 667
Аз продължавам с опитите да поръчам от сайта на Технополис, ама още е пълен блокаж. Звъних да питам - колегите работели упорито, качвали новите оферти! И така пет часа вече. Казаха, че поне 50 човека им се обаждали да питат.

Много мръсен номер, но за тяхна сметка, изтърваха едни сто и кусур лева ей така, защото ако не успея днес, сигурно утре ще взема предишния модел 7405, и то с предполагаемата отстъпка. Като гледам, основната разлика е в консумацията. Надявам се 7405 също да е добра. Има ли някой с отзиви и за нея?

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 16:46 от Дидичка

# 668
Не трябва на програма за памук да излизат мокри. Да не са на програма за гладене?
Програмата е Cottons Cupboard Dry. Има Iron dry, която предполагам е за гладене. Очуди ме, че спря много по-рано от зададеното време. Контейнерът за вода не беше пълен. Не знам на какво се дължи.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 15:33 от Amnell

# 669
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм с АЕГ и моята програма Спално бельо с настройка За гардероба извади чаршафите леко влажни. На тази програма не се избира ниво на влажност, фиксирана е. Досуших за 20 мин на ръчно задаване на време, 10, от които само ги охлажда. Хавлиите излязоха сухи на програма Памук с настройка За гардероба.
Аз искам друго да питам, може да е обсъждано. Аз си деля прането на видове, като пера дънки, суитчери и чорапи заедно, както и тениски, пижами, памучно бельо заедно. Понеже бикините и чорапите са дребни в сравнение с другите дрехи, вадят ли се по-рано и въобще слагат ли се в сушилнята. Ако не стават за сушилня, ще си ги простирам. Те така или иначе си съхнат бързо.

# 670
Чаршафите могат да се пускат на програма Памук без проблем. Ако са някаква смесена материя се ползва Деликатно сушене в добавка.
Чорапи и памучно бельо може да се сушат на Микс Деликатно. По-финните неща по-добре да не влизат в сушилня. Иначе има риск от съсипване.
Дънките отделно от суитчерите, иначе дънките ще са влажни или другите неща пресушени.

# 671

Точно пред тази дилема сме и ние. Ще купуваме сушилня (първа) и сме се спрели на тази, но се чудим дали да се възползваме от промоцията или утре ще е на по-добра цена.
В понеделник отидохме да я купим, но мъжът ми дочул  разговор м/у продавач и клиенти(явно се познаваха), че промоцията ще важи и в черния петък.
Решихме да изчакаме, дано само още я имат в наличност.

# 672
И ние сме на изчакване до утре пък каквото стане. Дано наистина да има наличности.

# 673
Днес ходихме до Технополис. Продавача каза, че утре всичко ще е с 10% отстъпка. Бекото ще е почти на същата цена, но гаранцията вече щяла да е 2 години. Той обаче ми препоръча едно АЕГ, което сега е 1050 лв, Т.е утре ще е 945 и отново е с 5 години гаранция.

# 674
Аз я взех днес, всички ми я препоръчваха, дори и познат от сервиза, който обслужва Беко. Имам много блзки, които изцяло са се оборудваи с техника на Беко и са изключително доволни. Не робувам на марки, за мен е много добра за това което предлага като характеристики.  Ще я пробвам през почивните дни и ще споделя мнение отново.

Общи условия

Активация на акаунт