Избор на сушилня - Тема 10

• 100 453
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
  • на Мелмак
И аз ги слагам на топка, а ги вадя изгладени 😉

# 361
Здравейте момичета,
в търсене съм на сушилня. Бюджета ми е около 1000лв. Спряла съм се на ето този модел: https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBG48S/p/687476 добър ли е,  другото което съм гледала е Електролукс или Беко.

# 362
  • София
Здравейте момичета,
в търсене съм на сушилня. Бюджета ми е около 1000лв. Спряла съм се на ето този модел: https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBG48S/p/687476 добър ли е,  другото което съм гледала е Електролукс или Беко.
АЕГ-то е хубаво. Електролукса е по-ниския клас на аег. Имат разлика в програмите. Беко - не те съветвам точно за сушилня.

# 363
Здравейте момичета,
АЕГ-то е хубаво. Електролукса е по-ниския клас на аег. Имат разлика в програмите. Беко - не те съветвам точно за сушилня.
Незнам защо сте предупредени за Бекото, аз имам приятелка, която я ползва 5 години без проблем. И аз скоро си взех и съм доволна. Не мачка, не свива, всички дрехи излизат напълно сухи.

# 364
  • София
Защото съм чела доста негативни коментари за тях и аз лично не бих рискувала със сушилня. Това разбира се не значи, че всичките им сушилни не стават. Миляните и фурните им примерно са горе-долу добре, пак има какво да се желае, ама ми се струват по-читави от сушилните, по това което съм чела, като коментари.

# 365
Благодаря за отговорите. Между Бекото, което гледах и това АГ има 100лв разлика, което не е кой знае какво. Все пак търся уред за дълго ползване. А мнение за Горени?

# 366
  • София
Благодаря за отговорите. Между Бекото, което гледах и това АГ има 100лв разлика, което не е кой знае какво. Все пак търся уред за дълго ползване. А мнение за Горени?
Това и да ми го подарят ще го изхвърля.

# 367

Ясно. Grinning Ще взема това АГ. Simple Smile

# 368
Сега видях, че този Самсунг е намален в Зора. https://zora.bg/product/dv80m5010qwle-1
Спрямо АГ кое е по-добро?

# 369
  • София
Сега видях, че този Самсунг е намален в Зора. https://zora.bg/product/dv80m5010qwle-1
Спрямо АГ кое е по-добро?
Една приятелка го има. Справя се отлично и не мачка. Мисля, че и в тази тема някой си го беше купил и е доволен. Аз лично бих избрала самсунга, защото принципно съм доволна от марката и пералнята ми е самсунг, но кгато купувах моята ги нямаше още на бг пазара. Добре, че уцелих такава дето не мачка /аег, но е стар модел вече/.

# 370
  • Gorni Bogrov
Здравейте момичета,
Явно и двете гледаме едни и същи сушилни😀, аз днес ще ходя да си взема АЕГ-то. Минах вчера през технополис и там ме посъветваха също за нея. Ще я взема, пък дано не съм сгрешил в избора си.

# 371

Виждам, че сте сте яростен противник на Горението....Като предлагате новите АЕГ... Знаете ли дали е оправен-разрешен проблема с духането и свистенето на въздух от недобре уплътняващата УЖ стъклена вратичка? Защото ако не, то автоматично го приравнявам със старите модели на  Горението. Те поне го решиха в новите си модели с прозрачната врата.

# 372
  • София

Виждам, че сте сте яростен противник на Горението....Като предлагате новите АЕГ... Знаете ли дали е оправен-разрешен проблема с духането и свистенето на въздух от недобре уплътняващата УЖ стъклена вратичка? Защото ако не, то автоматично го приравнявам със старите модели на  Горението. Те поне го решиха в новите си модели с прозрачната врата.
Ами моята е сравнително нова, на около 2-3г. Нямам свистене и не сум чула да има такова от приятелките ми с аег. Ако ти си попаднал на дефектна е друго. Всяка марка има дефектни уреди и не всички успяват да бъдат "уловени" още в завода. Вратичката ми не е нито стъклена нито уж стъклена. Прозрачна е, но е от нещо като пластмаса, не знам какво е точно.

# 373
 Afrodita Не притежавам АЕГ , но чета ТУК в форума и попивам инфото. Затова ви попитах. Как препоръчвате АЕГ -то , а плюето по Горението със същия проблем?
Ето извадка от стара тема и Вие сте коментирали проблема.....

TandM' mom
# 279 3 ян. 2017, 18:06 ч.
Здравейте отново,

От 29.12.16г. съм с нова сушилня АЕГ ТDEC68S. Експлотирам я на макс. На ден и по три пъти я пускам. Поставена е върху друг уред и обикновена ПДЧ плоскост. Нямам оплаквания относно шума и вибрации. Програмата за вълна е по-шумна като цяло, но тя и не ми ги суши кой знае колко добре, та няма да ми е в топ 3 използвани програми. Мирис на гума в дрехите имах на първото сушене на съответната програма за вълна. След това вече не. Всичко хубаво, НО вече за трети път при пускане на която и да е програма за сушене се чува свистене от вратата на сушилнята.  Sad Гумата не оплътнява добре. При натиск на вратата към сушилнята свистенето спира. Ще викам сервизен специалист. Дано попадна на читав. Ако някой може да препоръча от оторизираните ще съм благодарна. И така...

Цитирай
    Полезно

B

beginning
# 280 3 ян. 2017, 18:49 ч.
Цитат на: Tishis' mom в вт, 03 яну 2017, 18:06
Здравейте отново,

От 29.12.16г. съм с нова сушилня АЕГ ТDEC68S. Експлотирам я на макс. На ден и по три пъти я пускам. Поставена е върху друг уред и обикновена ПДЧ плоскост. Нямам оплаквания относно шума и вибрации. Програмата за вълна е по-шумна като цяло, но тя и не ми ги суши кой знае колко добре, та няма да ми е в топ 3 използвани програми. Мирис на гума в дрехите имах на първото сушене на съответната програма за вълна. След това вече не. Всичко хубаво, НО вече за трети път при пускане на която и да е програма за сушене се чува свистене от вратата на сушилнята.  Sad Гумата не оплътнява добре. При натиск на вратата към сушилнята свистенето спира. Ще викам сервизен специалист. Дано попадна на читав. Ако някой може да препоръча от оторизираните ще съм благодарна. И така...
Тъкмо влизам да се оплаквам и аз от моята, и ти виждам поста. Абсолютно същото положение и при мен. Аз съм със АЕГ T8DBE48S на 2,3 седмици и  снощи се появи това свистене. Освен това, духа от горната част на вратата от както се появи.

Цитирай
    Полезно

₪₪₪ Afrodita ₪₪₪ - Редовен потребител
# 281 3 ян. 2017, 20:39 ч.
Kъде са произведени ТDEC68S и T8DBE48S?

Цитирай
    Полезно

P

Pepich
# 282 3 ян. 2017, 21:11 ч.
Цитат на: beginning в вт, 03 яну 2017, 18:49
Цитат на: Tishis' mom в вт, 03 яну 2017, 18:06
Здравейте отново,

Тъкмо влизам да се оплаквам и аз от моята, и ти виждам поста. Абсолютно същото положение и при мен. Аз съм със АЕГ T8DBE48S на 2,3 седмици и  снощи се появи това свистене. Освен това, духа от горната част на вратата от както се появи.

Моята (T8DEC49S), освен, че още си понамирисва, снощи за първи път имаше такова свистене. Дадох пауза, отворих и затворих отново добре вратата и се оправи. И според мен е нещо с уплътнението. Моята е правена в Полша, но то май всички са правени там.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 11:29 от hienata76

# 374
  • София
И какво точно искаш да докажеш с постове от 2016 и 2017г. на 2-ма потребителя? Да не говорим, че моделите коментирани преди са ТDEC68S и T8DBE48S, а сегашната е T8DBG48S ? Разлика правиш ли или ти трябват очила? Ти не притежаваш Аег, ама си много компетентен. Е, аз пък имам Аег и съм много доволна - не шуми, не всисти, не мачка, не свива и излизат напълно сухи. Който каквато иска да си купува. Аз съм доволна от аег и приятелките ми също от техните /различни модели от моята/.

Общи условия

Активация на акаунт