Избор на сушилня - Тема 10

• 100 453
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
И какво точно искаш да докажеш с постове от 2016 и 2017г. на 2-ма потребителя? Да не говорим, че моделите коментирани преди са ТDEC68S и T8DBE48S, а сегашната е T8DBG48S ? Разлика правиш ли или ти трябват очила? .

Като са "стари" са  изтеглени от производство, и не се предлагат на пазаря?  Не знаех, че една буква в модела... определя новият начин в затваряне на вратичката.

https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DEC68S/p/687477

https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … AYASAAEgKsa_D_BwE

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 12:08 от hienata76

# 376
  • София
И какво точно искаш да докажеш с постове от 2016 и 2017г. на 2-ма потребителя? Да не говорим, че моделите коментирани преди са ТDEC68S и T8DBE48S, а сегашната е T8DBG48S ? Разлика правиш ли или ти трябват очила? .

Като са "стари" са  изтеглени от производство, и не се предлагат на пазаря?  Не знаех, че една буква в модела определя новият начин в затваряне на вратичката.

https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … AYASAAEgKsa_D_BwE

На пазаря има много и най-разнообразни продукти. Дефектен уред не е равно на дефектна серия/модел.  Научи първо какво аджеба значат буквичките и цифричките и тогава ми говори за тях. И да, имат значение, не са за украса и за различаване на моделите само. T8DEC68S на което си дал линк, примерно няма нищо общо с ТDEC68S което е коментирано през 2016г.
Последните питания пък бяха за T8DBG48S, което е различно от T8DEC68S, от ТDEC68S и от T8DBE48S.

# 377

Като са "стари" са  изтеглени от производство, и не се предлагат на пазаря?  Не знаех, че една буква в модела определя новият начин в затваряне на вратичката.

На пазаря има много и най-разнообразни продукти. Дефектен уред не е равно на дефектна серия/модел.  Научи първо какво аджеба значат буквичките и цифричките и тогава ми говори за тях. И да, имат значение, не са за украса и за различаване на моделите само. T8DEC68S на което си дал линк, примерно няма нищо общо с ТDEC68S което е коментирано през 2016г.
Последните питания пък бяха за T8DBG48S, което е различно от T8DEC68S, от ТDEC68S и от T8DBE48S.

Това не е дефект в платката, за да говорим за дефектен уред. Старата серия на Горението, която се затваря с натиск и тази на АЕГ е точно сериен недоизгладен проблем на етап... още на чертожната дъска. Хората ги монтират на всевъзможни места- ниши, в гардероби, в мокри помещения, на тераси, и  дори не знаят за съществуването на този проблем -духане от вратичките. Сигурен съм, че има и други марки... страдащи от това заболяване.

# 378
  • София
Скрит текст:

Като са "стари" са  изтеглени от производство, и не се предлагат на пазаря?  Не знаех, че една буква в модела определя новият начин в затваряне на вратичката.

Това не е дефект в платката, за да говорим за дефектен уред. Старата серия на Горението, която се затваря с натиск и тази на АЕГ е точно сериен недоизгладен проблем на етап... още на чертожната дъска. Хората ги монтират на всевъзможни места- ниши, в гардероби, в мокри помещения, на тераси, и  дори не знаят за съществуването на този проблем -духане от вратичките. Сигурен съм, че има и други марки... страдащи от това заболяване.
А защо да не едефект на самото гумено уплътнение? И ти как на база на 2 потрбителки, реши че на няколко различи модела цялата им серия е проблемна?  Crazy Ако беше толкова масов проблем, щяха да са изтеглени от пазара до сега.  Аз преди да си купя моята, доста мнения изчетох и се съетвах с доста хора /в реалния свят/, вкл. и такива, които поправят уреди, докато си избера марка, после пък търсих модел. Купих си я и о, чудо - аег, пък не свисти.
ПП: Четожни дъски вече няма, хората използват компютри.

# 379
 Четожни дъски вече няма, хората използват компютри.[/quote]

Аз първо го пиша на ръка, после го прочитам на дъщерята, и тя го нанася  на компютъра. Simple Smile Затова ми се бавят отговорите. Лек и приятен ден.

# 380
  • София

Аз първо го пиша на ръка, после го прочитам на дъщерята, и тя го нанася  на компютъра. Simple Smile Затова ми се бавят отговорите. Лек и приятен ден.
??? Ти ако искаш и на вестник си го чертай с химикал първо.

# 381
Май имам проблем със сушилнята. Откакто започнах да я ползвам преди няколко дни, слагам малко пране, защото все още си суша предимно на терасата, но забелязвам, че контейнерът за вода не се пълни. Днес суша един голям плик за завивка, чаршаф, калъфка и един клин. Почти сухи са, но контейнерът е почти празен. Къде отива тази вода? Да викаме ли майстор или е от времето?

# 382
  • София
Проверете отзад маркуча да не се е разкачил и ако не е от него извикайте техник, защото ако всичката пАра отива във вътрешността на машината ще се повреди електрониката.

# 383
  • на Мелмак
Зависи центрофугата на колко оборота е, също така един контейнер може да се напълни от едно, две или три сушенета. Ако си доволна от сушенето, нямаш сигнал за грешка, значи всичко е ок.

# 384
Влизам да се похваля, че купих АЕГ, което ми препоръча Афродита. Утре ще е при мен. Ще изчакам едно денонощие преди употреба. Купих и вълнени топки. Нещо по специално трябва ли да знам за използването им?

# 385
Зависи центрофугата на колко оборота е, също така един контейнер може да се напълни от едно, две или три сушенета. Ако си доволна от сушенето, нямаш сигнал за грешка, значи всичко е ок.

Ползвам я както преди лятото, но ми прави впечатление, че не работи по същия начин както тогава.

# 386
Влизам да се похваля, че купих АЕГ, което ми препоръча Афродита. Утре ще е при мен. Ще изчакам едно денонощие преди употреба. Купих и вълнени топки. Нещо по специално трябва ли да знам за използването им?

Няма нищо по особено просто слагаш и пускаш, освен ако не сложиш яке или подобни. Тогава може да сложиш топките в джобовете. Така по добре се разпухва якето.

# 387
  • на Мелмак

Ползвам я както преди лятото, но ми прави впечатление, че не работи по същия начин както тогава.
Е, тогава си е за консултация

# 388
  • София
А какви и колко топки е най-добре да се ползват? Чувала съм за вълнени, пластмасови с бодлички или тенис топки. И къде се слагат, една до друга или се омесват в прането?

# 389
А какви и колко топки е най-добре да се ползват? Чувала съм за вълнени, пластмасови с бодлички или тенис топки. И къде се слагат, една до друга или се омесват в прането?
Аз взех 2 с бодлички, не са пластмасови, а по скоро твърд силикон. Не ги изкарвам от сушилнята. Направо слагам прането върху тях, те се разбъркват в него като я пусна.

Общи условия

Активация на акаунт