Избор на сушилня - Тема 10

• 100 368
  • 757
  •   2
Отговори
# 615
  • В сбъднатите си мечти :)
.........
Не бих си взела с транспортен дефект. Бера ядове с такава съдомиялна (не, че не мие, но е много тегава...)
..........
И на мен една пералня Бош с транспортен дефект ми пилеше нервите дълго време...

# 616
Аз съм писала преди няколко пъти - често се случва уж козметичния дефект да е свъзрзан с друг, който не се вижда. Може би не винаги е така, но все пак човек трябва да има едно на ум при такива покупки.
Иначе съм съгласа, че си личат уредите правени за други пазари.

# 617
Ние си взехме,сушилня Самсунг с транспортен дефект и до този момент,мога само да я хваля.Мъжа ми,беше малко по-недоверчив и може би ако нямаше гаранция,нямаше да склони.Имам колежка,на която всичките уреди са закупувани от такъв магазин,и от нищо не се е оплакала...с което не твърдя,че няма и недоволни от такива магазини.

# 618
  • до най-прекрасния мъж
Така е, да. Не можеш да си в машината, да видиш какво й е отвътре. Първоначално гледахме един хладилник, буквално беше раздран отстрани и само мога да гадая дали всичко в дългосрочен план ще е ОК с него. Този изпадна случайно с 1 см вдлъбнатинка на ръбчето и се навих. Има наистина дребни дефекти от сорта на леко задрано или натиснато по външните панели. За по-сериозни дефекти не бих се навила. Не знам и доколко сервизите са адекватни. Аз лично от на Горение не съм доволна /имах хладилник, който ремонтираха колкото да изкара гаранцията и все течеше/, не знам кой поддържа тези с дефектите. Прави ми в впечатление, че моделите ги няма повечето на БГ пазара. И това също ме разколебава.

# 619
Вярно,е нашата я няма тук по веригите.Не съм се интересувала,къде ще се поправя ако нещо се прецака,ако се бях сетила да питам нямаше да ми е излишна информация,ама на...Нямат и упътване,което ми беше зор на мен изпратиха ми доста съкратено по имейл.

# 620
  • Варна
Здравейте,
Не съм ползвала сушилня до момента. Насочих се към AEG, но за съжаление не намерих с размер, който да мога да вкарам през вратата на терасата Sad. Така се спрях на тези модели:
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPS-7205-W3/p/680646
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DH-7411-PA/p/680400
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPS-7405-G-B5/p/680648
Може ли да ми препоръчате някои от тях и дали си струва да взимам Беко с 24м гаранция?

Писала съм 1-2 страници назад, че съм с последната -7405 и съм супер доволна!
http://bg-mam.ma/p/1024584/37673149
Благодаря!  bouquet

Притесняваше ме краткия гаранционен срок, в сравнени със сушилните за 8кг., които имат 5г.

# 621
Здравейте , мнение за тази сушилня

https://www.technomarket.bg/sushilni/samsung-dv90m6200cw- … 8574   

или по- добре на Bosh да взема ?

# 622
  • до най-прекрасния мъж
Отидох за Бекото, отнесох АЕГ. Като го пробвам, ще дам отзиви. При нас беше продадено Бекото, което беше от 899 лв, а АЕГ-то ме грабна. И уж решихме, че ще чакаме доставка и си тръгнахме, но нещо ме накара да се върнем за АЕГ-то. И него утре го чакаме да дойде,че не искам мостра. Малко надхвърлих бюджета, но здраве да е. Сега мъдрим къде да го сложим, като го вземем. Някъде четох да се остави изправено в покой за 24 часа. В книжката нищо не пише по този въпрос. Чудя се дали ако го превозим легнало на една страна, ще му стане нещо. На 5 мин сме от магазина, ще го получим опаковано, така че няма да се надраска.

# 623
  • София
Аз моята я разопаковах, включих в контакта и я пуснах. Изпрах предварително една пералня да чака. Но ми я доставиха с бус на магазина.

# 624
И аз отидох за Бекото,консултанта ми препоръча ей това

Прибрах се без нищо,но днес мисля да опитам пак с Бекото и никой за нищо да не питам в магазина ,просто да го платя Joy.

# 625
blue.angel Сушилнята се оставя в покой след доставка, за да се "успокои" фреона след транспорта. Точно за случаи като при вас - ще се вози легнала на една страна. Ако е изправена както в магазина няма проблем по принцип.
Честита придобивка и да й се радваш!

# 626
  • София
И аз отидох за Бекото,консултанта ми препоръча ей това

Прибрах се без нищо,но днес мисля да опитам пак с Бекото и никой за нищо да не питам в магазина ,просто да го платя Joy.

Аз затова си я поръчах по интернет, доставиха ми я до вратата с безплатен превоз и качване (добра воля на момчетата Heart ).

# 627
  • до най-прекрасния мъж
Аз сама се убедих за АЕГ-то. Просто повече ми хареса като дизайн и функции и това, че е с инверторен мотор, 5 години гаранция и истинска програма за вълна, а не само Рефреш. Нещо вътрешно ме дръпна към него. Даже си тръгнахме, решили, че чакаме Бекото, но на паркинга в колата прочетох няколко ревюта и мнения и хайде обратно. И двете идват като доставка днес, та не е само желанието да я взема веднага. Момчето каза, че и двете са добри.
Благодаря, ще я оставим в покой даже повече, че чак събота се очертава да я монтираме.

# 628
Моята е с програма за пара, когато имам някакви зимни дрехи например, които са стояли цяло лято в гардероба, я пускам да ги освежи и да се гладят лесно.

# 629
  • Варна
Моята е с програма за пара, когато имам някакви зимни дрехи например, които са стояли цяло лято в гардероба, я пускам да ги освежи и да се гладят лесно.
Каква марка и модел е?

Общи условия

Активация на акаунт