Пролет се задава, ОКТОМРИйчето усмивки ни раздава - Тема 6

• 59 961
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
Бяхме за малко на Бебемания днес. Посъбрахме разни бурканчета с готови пюрета, за да дегустираме с ММ. Тествахме и една ергораница.
maldini, обърна ли внимание дали освен Тула и Ергобейби има и други марки изложени? И имат ли някакви отстъпки за Бебеманията?

# 136
Малдини, аз мъника мисля края на тази година да тръгва. Няма да оставам аз втора година..а и то предучилищната пак е в детската. Поне наща детска има предучилищна и много я хвалят...Незнам плаче ми се...

# 137
Само Тула и Ергобейби са там. За Тула отстъпката е 20% (пробвахме една free-to-grow).

# 138
Благодаря! Надявах се на по-голямо разнообразие.

# 139
  • София
Аз онзи ден на Елени й дадох две малки парчета слива ама съвсем ню ню сега малко суров морков Grinning няма такава физиономия:)Simple Smile

# 140
Днес дадох тиква с ябълка и беше ометено. Явно сладнееше.

# 141
ЕМА, в частната е същото.Там ги взимат и болни заради таксата.Няма спасение, но няма да е все така✌
Не обича пащурнак мойта щерка.Днес го готвих аз.Изнервих се!Тва е ега ти жилавия тъп бял морков!!!Пасирах, претриеах през гевгир....за 50 гр пюре. Същата работа- отваря устата но и се повдига като го глътне.До тук не е фен на тиква и пащърнак.Утре батат.

# 142
Аз купувам на ДМ пащърнака и го яде. И аз го опитах, сладнее, не е лошо.

# 143
‘Къв е тоя вирус, който вкарва деца в инфекциозна? Подайте сигнал, не ще да е прост ентеровирус.

Вчера слушах по новините, че всяко 5-то дете не ходи на ДГ и коментирах с ММ, че сигурно и нашето ще е в тази статистика. Не мога да си представя да мина още веднъж през градинския ужас, хора, не мога. То болести, то заекване, то сринат имунитет и болница...Ама пък и баба й да я гледа до ПУ не е вариант, та може би за нещо полудневно ще се оглеждам и аз да започвам и свършвам по-рано работа, а баба да поема луфта. Обаче след 3 годинки. Че колкото и да бях доволна от яслата още ми държи влага седмица ходене, 2 болна и бясната надпревара в 17:45 да си взема детето поне предпоследно.

# 144
С това смотано време ако не се разболеят дечицата ще е цяло чудо. То чак не знаеш как да обличаш. Добре, че му купих едно , с което прилича на мечка. Сега го обличам с това и тънка шапчица. И мисля, че му е топло. Днес му слагаха ваксина. Чудех се дали да го прибера или да излизаме... ами цял ден бяхме навън. То времето топло, чак сърце не ми даде да го прибера.
И аз имам един пащърнак купен от ДМ , тия дни ще му го дам.
Голямо мазало с това хранене, направо подивявам. Трябва да го обличам специално за това хранене явно. Иначе всичко става в пюре. Много се изнервям. Той хваща лъжицата, маца навсякъде.

# 145
Ние купихме лигавници с ръкави от Икеа. Те са почти като блузки и всичко обират.

# 146
Ето тази лъжица препоръчвам : https://m.ru.aliexpress.com/item/32505277004.html?spm=a2g0n.orde … .0.5af8b752O6d99P
Просто идеална работа върши !
Иначе взех лъжички на Кенпол, ми то голям ужас. Той хваща лъжицата, бута, маже. Докато му я давам към устата се тръшне, обърне я и всичко става мазало. С китайската яде доста по-чисто.
А ония ден като кихна насреща ми с пълна уста с пюре от тиква, няма да ви разправям Grinning

# 147
И моят много маже.Само,че и нищо не яде,много му се дразня.Струва ми се е,че ще е злояд като мен.Аз съм била ужасно злоядо дете,и ММ и той същия.

# 148
  • София
Жанче, +1 за кихането. От сърце се смях как се омазахме. В началото и той много се цапаше, но вече рядко има по-дрехите.

# 149
И моят много маже.Само,че и нищо не яде,много му се дразня.Струва ми се е,че ще е злояд като мен.Аз съм била ужасно злоядо дете,и ММ и той същия.

Една от причините за злоядството е насилването детето да яде/да си дояде. Води се по него. Гладно няма да остане - АМ е по-калорично от зеленчуковите пюрета. Важното е да не го стресира процеса на хранене.

Общи условия

Активация на акаунт