Пролет се задава, ОКТОМРИйчето усмивки ни раздава - Тема 6

• 59 959
  • 780
  •   2
Отговори
# 120
Леле извинявам се за многото правописни грешки Sad

# 121
Обличам го с боди с къс ръкав, тънка блузка и зимното яке, но то е сравнително тънко, разкопчано.
Ако е хладен денят слагам ватирани панталонки, ако е топло като вчера - трикотажни.
На обяд му махам якето и му слагам суитчър с лека вата.

азз съм с комбинирана количка то от седмица вече го вдигам но полуседвал.а дъждобрана е винаги с мен в багажника на количката
+1 за количката, повдигането и дъждобрана, само че моя е в чантата на количката, не в багажника Simple Smile .

# 122
Аз изобщо найлона не го слагам, само при валежи.

Иначе малката я обличам както вкъщи + нещо връхно - като мечето от НМ например. То зависи от времето.

# 123
  • София
И аз не обличам нещо специално за навън. Боди с дълъг ръкав, блуза, панталони и от HM едно дето прилича на агне с него Smile Нито чувал слагам, нито пелени, возя го на смъкната качулка да гледа и диша и слънце да го види, още не съм вадила летния лош че ми се вижда рано, иначе си го возя още в столчето за кола, прикрепено към шасито, хем е седнал и се кефи че гледа иначе в зимния вижда небето и се нерви и реве

# 124
И ние сме а летния кош вече и ми е сложно с това обличане защото е отворен бая летния и вече като дух той си го усеща, да не говорим че тоя парк до нас е мега духовит, само  чакам да стане топло и изчезвам към борисовата. Иначе вярно е лудница в нашия парк като е хубав времето и аз едвам изтрайвам,спасява ме че си имам дружка и си лафим. Днеска сутринта пак ям си аз овесената каша и той ме гледа а надежда че ще му дам и наистина за проба тръгнах към устата с лъжицата и веднага отвори уста милото. Толкова мъчно ми стана, сополите е още и не смея,въпреки че хора мъника деня след ваксината се зарази а вируса от брат си, изкара го....нямаше някви филми да чукам на дърво. Никой не се притесни о лекарите като им каза че предния ден сме сложили ваксини.

# 125
Бяхме за малко на Бебемания днес. Посъбрахме разни бурканчета с готови пюрета, за да дегустираме с ММ. Тествахме и една ергораница.

# 126
И аз не слагам дъждобран, обличам с боди на къс ръкав, блузка, панталонче, чорапогащник и тънко яке, а и памучна шапка.

# 127
Сега се върнах от педиатър. Няма бебка синехия.

# 128
Аз над 5 градуса и без вятър не слагам чоропогащник, а по-плътни панталонки.

# 129
И с тиквата не се получи.Моят отказва да отвори уста.Насилвам го да близне,а той плюе.Гледах едни биберони за хранене с пюре.Мисля да купя такъв,може пък малчо да не възприема лъжицата.Ако и с него не стане,давам почивка.Чак на 12 април сме на консултация,та тогава ще обсъждам с док.

# 130
  • София
Цвети ти ме стресна и снощи къпя малката и разтварям там да гледам и брат й - какво ровиш на сестра ми в зайчето тям не се пипа Simple Smileно няма де.
Радвам се за вас.

# 131
ахаха сладури, там не се рови:))) Хора, в детската група на сина ми половината деца са в инфекциозна заради вирус с повръщане и разстройство, кажете ми къде е най-близката козирка да отида и да се метна от там. Аз сериозно започвам да обмислям варианта за частна детска градина, лошото е че като и тоя малкия му дойде времето не знам дали ще издържим с 2 такси на частна детска градина....просто ще пукна наистина...Sad Сега ми остава да паля свещ на него да му се размине, но дълбоко се съмнявам...

# 132
Големият няма ли да е в предучилищна тогава? Сега няма ли и към училищата?

Стискам палци да го пропусне.

# 133
И с тиквата не се получи.Моят отказва да отвори уста.Насилвам го да близне,а той плюе.Гледах едни биберони за хранене с пюре.Мисля да купя такъв,може пък малчо да не възприема лъжицата.Ако и с него не стане,давам почивка.Чак на 12 април сме на консултация,та тогава ще обсъждам с док.

Стефи, има и друг вариант - захранване водено от бебето. Някои бебета просто не обичат да ги хранят, искат да го правят сами.

Макар че както си разправяла, че няма и интерес към храната, по-скоро не е в това проблемът. Струва ми се, че просто му е ранно.

# 134
ахаха сладури, там не се рови:))) Хора, в детската група на сина ми половината деца са в инфекциозна заради вирус с повръщане и разстройство, кажете ми къде е най-близката козирка да отида и да се метна от там. Аз сериозно започвам да обмислям варианта за частна детска градина, лошото е че като и тоя малкия му дойде времето не знам дали ще издържим с 2 такси на частна детска градина....просто ще пукна наистина...Sad Сега ми остава да паля свещ на него да му се размине, но дълбоко се съмнявам...

Ужас, Ема....дръж се и не мисли най-лошото, може и да се размине...
какъв е тоя вирус, да не са яли нещо лошо?

Общи условия

Активация на акаунт