Пролет се задава, ОКТОМРИйчето усмивки ни раздава - Тема 6

• 59 943
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Днес и ние опитахме тиква ,незнам дали му хареса,май не,плюе и плаче.В други ден пак.

# 106
Тъкмо се похвалих днес тук, че досега не се е запичал и айде днес сефтето. 100% от вчерашната плюсница от двата вида картофи.
На обяд дадох картоф с тиквичка. Плю, мръщеше се, мрънкаше. Накрая ревна и спрях.

Купих днес от Кауфланд една тиква цигулка и одеве му сварих малко и му дадох ей сега, изяде всичко. Ама и тя беше много хубава и сладка самата тиква.
Не давам пюре вечерта изобщо, но сега му дадох, защото се надявам да се изходи.

# 107
Забелязах че от тиквичката с картоф Ванко също става неспокоен пръцка много и ака трудно. Ще гледам да я избягвам тази комбинация

# 108
Ради се запече от моркова - нищо в гащите вчера цял ден. Днес ще я изчакам, дано успее да се изходи.

# 109
Затова е хубаво да се дава пробиотик .
Жанче , двата картофа е ударна комбинация. Все едно е ял само картоф . А за нов зеленчук не е хубаво вечер да се дава защото ако получи реакция през ноща няма да го видите.
Ако имате възглавница за бременни пробвайте там да слгате бебето полуседнало. Много е удобно .Педиатърката разреши да седим така. Също скачаме на бънджи вече месец ,а от седмица сме с летния кош и е голям кеф. В зимния ревеше..

# 110
Ние сме си с пробиотик Simple Smile

# 111
Аз бебси отдавна я слагам във възглавницата за кърмене, ама тя вече не иска полулегнала, а направо седнала. Като новородена я слагах да спи в нея. Изобщо много работа ми върши, само не и по предназначение. Нещо не се споходихме за кърменето с нея.

# 112
Жанче , двата картофа е ударна комбинация. Все едно е ял само картоф . А за нов зеленчук не е хубаво вечер да се дава защото ако получи реакция през ноща няма да го видите.
Тиквата не съм я въвела снощи, не е нова. С нея даже започнах захранването. Не съм чак толкова заблудена, та да дам нещо ново следобед, споко Wink

Спокойна съм вече, малкия е на линия от 6 ч. сутринта и се изходи цели два пъти.

# 113
  • София
Аз снощи   я приспах в 9 в 3.30 яде нощес и още спи.
Аз свърших с ролята на кравата Милка Grinning
Спрях цеденето и кърмата съответно писна ми. Намалих и на 6 хранения вече 150 вода и 6 л. АМ.

# 114
Бо като го слагам така полуседнал в подобна възглавничка и е много нервен.
Днес ще го наблюдавам как му се е отразило тиква с картоф.
До тук- проба с картоф ( не иска), морков- хапва си го, но го запече ужасно, тиква- идеално му е. Ама от тук нататък нямам идея какво да дам. Педиатърката каза- зелена чушка, тиквичка.
Имам купено пюре пащърнак, бели моркови и ранни моркови.
Значи, много келяво това време. Не знам как да го обличам Sad

# 115
  • София
Пийкок нали слагаш найлон не го навличай Grinning
Аз слагам боди къс ръкав, дълъг гащеризон едно леко яке тънка шапка , лека завивка и отгоре на количката поларено покривало и найлона.

# 116
Не слагам, бе Simple Smile Като има слънце не го държа под найлон, иначе ще се свари.
Нося го с мен, но не го слагам.
Вчера печеше супер яко слънце ама имаше и вятър на моменти. Не сложих найлона и цяла вечер се чудех дали няма температура.
Много ми е тъпо с тоя найлон. Като ходя по центъра и ме гледат все едно съм извънземно. Само аз и още 1-2 майки имат найлон на количката.

# 117
Вчера излязохме на 11 градуса. Боди с къс ръкав, блузка и клинче. В космонавта. Като задухаше слагах покривалото, като спреше го махах. Като се показа слънце в парка стана лудница и си тръгнах. Започнах да уча и преговарям разни неща и както свикнах на празен парк, тълпите ме изнервят.

# 118
  • София
Аз слагам винаги освен ако не е супер  топло и няма хора. Моята количка е доста отворена обаче и затова или мятам пелена отпред.

И мен ме нервят много.То при нас парк силно казано една градинка има.

# 119
Боди с къс ръкав + блузка и отгоре тънко горнище.. надолу му слагам едно кленче и едно по широчко долнище, че нямам чорапогащник 😆 азз съм с комбинирана количка то от седмица вече го вдигам но полуседвал.а дъждобрана е винаги с мен в багажника на количката

Общи условия

Активация на акаунт