Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви лазерни процедури се споменават в разговора?
Какви са упражненията на Кегел и какви са ползите от тях?
Какви са Кегеловите упражнения и каква е тяхната история?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви лазерни процедури се споменават в разговора?
Лазерните процедури, споменати в разговора, включват Mona Lisa Touch и други лечения за лечение на изпускане и интимни проблеми. Тези процедури са предназначени за стягане на влагалището, използване на лазер за стимулиране на образуването на колаген по стената на влагалището и намаляване на диаметъра му, като същевременно подобряват овлажняването.
-
Какви са упражненията на Кегел и какви са ползите от тях?
Упражненията на Кегел включват стягане и отпускане на мускулите в тазовото дъно и влагалището. Тези упражнения предлагат няколко предимства, като например подобряване на сексуалния живот, увеличаване на усещанията по време на секс, предотвратяване на изпускане при кихане или кашляне и подобряване на тонуса в областта на тазовото дъно.
-
Какви са Кегеловите упражнения и каква е тяхната история?
Кегеловите упражнения са специфични упражнения, предназначени за укрепване на мускулите на тазовото дъно. Те носят името на д-р Арнолд Кегел, който ги популяризира през средата на 20 век, въпреки че подобни практики за укрепване на тези мускули съществуват от древни времена в различни култури, включително даоистката философия, където подобни упражнения са свързани с духовно просветление и запазване на сексуалната енергия.
-
Каква е ролята на упражненията на Кегел по време на бременност?
-
Какви са според форумчаните добрите и лошите страни на Кегеловите упражнения и апарати?
Бях на преглед при д-р Цветков в Надежда. Каза, че нямам смъкване на влагалището, което ме успокои. Препоръча ми да правя упражненията на Кегел. Обясни ми, че след раждане се получава отпускане на мускулатурата долу заради бебето. Аз втория път родих с вагинално. И двата пъти бяха доста големи бебета - около 4 килограма. Каза, че според него с няколко месеца упражнения нещата ще се оправят