Февруарски бебета 2018

• 57 254
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Ver4eto,
Това ми е твърде познато. Ако може цял ден на цица и на носене...
ох, гръбче мое, фитнес ли, само за легло си мисля.

# 331
Стеличка, ти при Димитров ли ражда?

# 332
Днес за първи път приспах детето в леглото му. Половин час го приспивах и след още половин час се събуди, но няма значение, победата си е победа. Сега съм в тих екстаз. Не бързам да се радвам, но има шанс да си обикне леглото. Баткото не си беше помирисвал леглото първата година. Стискайте палци:)

# 333
  • София
Аз започнах да я слагам да заспива сама в леглото. Вече няма на ръце.

За соковете моята педиатърка ми каза да не си помислям.

# 334
Кати, успява ли да заспи сама?!
Браво!!!!
Моят се дере до посиняване, ако плаче дори не мога да си помисля да мръдна нповече от 2 см...

# 335
  • Down Under
И аз много искам да си спи в кошарата. Един ден е там, два дни е при нас. Не знам дали си въобразявам, но след ваксините започна да се стряска насън и да се буди и плаче. При тези моменти не иска и да чуе за кошара. Трябва да започна да го слагам там през деня, но с тези колики сме все на ръце или на краката на възглавница.

# 336
Според мен има смисъл да се слага бебето да спи само в кошарата ако е спокойно там и заспива без драма. Ако плаче много и не иска са заспива, може би още се чувства несигурно и си търси близостта на мама. Дотук това, което съм разбрала е че нищо не става насила, бебето придобива нови навици бързо и лесно когато то самото покаже, че е готово и се чувства спокойно.

# 337
Аз го приспивам в мен и после го оставям в кошарата. Ако се събуди люлея, давам биберон, пея, но не го взимам в нашето легло. В повечето случаи работи. Ако много започне да плаче пак го приспивам в мен и после го оставям в кошарата. Страх ме е да спи в нашето легло, а и така май и двамата спим по-спокойно.

# 338
Аз сина ми не го слагам през деня в леглото. Искам да знае, че вечер като е тъмно е време за нощен по- дълъг сън и тогава се спи в леглото - сам. Успявам засега, дори след нощните хранения го оствям в леглото, гледа, изпъва се и си заспива сам.
През деня спи или на дивана или на шезлонга, понякога заспива сам, понякога на ръце.
Аз в нашето легло го взимах два пъти след ваксина, то едно спане... той кихна, аз в съня ми скочих от леглото и се озовах правя Joy няма да повторя вече ...

# 339
Моят си спи само в кошарата,на спалнята е спал 3 4 пъти само и то сутрин за да си от спим, н е цяла нощ.От 2 седмици си спи сам в стаята,коликите пак си отидоха дано не се завърнат никога повече че вторите бяха страшни,ни ми се мисли ако по третят. Пак да кажа за ритуала му за сън- гореща вана,мачкане в нея,после масаж и мазане на повивалника,ядене и приспиване с бял шуми, сешоар за 3 4 минути само звука и мелодията на играчките над кошарата.Заспива за 2 минути и само сешоара спирам.Минимум три часа откарва,после на два се буди.

# 340
  • София
Ние всеки път заспиваме различно. Един път заспива сама в леглото, Другия път плаче и щом я гушна заспива за секунди. Понякога трябва да я гушкам и да и пее 5 - 10 минутки за да заспи. Води се по нея, но пък вечер започна да спи в леглото, вече само през деня спи на ръце и то понякога.

# 341
  • Велико Търново
И моят мъник си заспива сам - наяжда се, оригва се и го оставям в кошарата а аз отивам в другата стая и го гледам по бебефона. Ноооо на разходките ми разказва играта и си го връща за лесното заспиване - не мигва и само да спра за момент се разревава в миг

# 342
Нашият бебо също си заспива сам в кошарата. Като заспи обаче и след един час започва да се превива от колики и се събужда Sad Забелязвам също,че си иска разходки.Ако не излезнем сутринта,става кисел следобяд.В момента,в който минем през входната врата и всичко спира Grinning

# 343
Нашето бебе си заспива на легълцето вечер без проблем. Костваше ми доста отначало да го науча, но успях. Сега и през нощта като се събуди за ядене след това пак си заспива без проблем. През деня обаче не му се лежи там, предпочита на шезлонга, в количката или на гърдата ми.

Какво правите ако бебетата ви огладнеят навън? Кърмите ли, а тези които дават АМ, храните ли навън? Питам защото млякото не може да стои повече от 2 часа, а ако бебо огладнее след това време как се справяте? Питам защото моя почва да реве много и нищо не го успокоява, биберона го плюе с разочарование, че не потича нищо от него 😂😂

# 344
Ззравейте, 
Бебето чи е на 2м и 4 дни. Понеже се опитавм да го меря преди и след кърмене, днес успях два пъти. Ако вярно съм измерила и двата пъти изяде по 70 мл. първия път заспа, втория път не пожела втората гърда. В момента е на супер кеф и си се забавлява самичко.
Обаче 70 мл не е ли твърде малко. Педиатърката казва, че трябва да яде 1₩00- 110-120 мл 
Храни се на поискване, на 2 часа.

Общи условия

Активация на акаунт