Февруарски бебета 2018

• 57 243
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, правите ли някакви упражнения подпомагащи на децата да пълзят или да се завъртат настрани?

# 586
Оставям го по корем да се опира на възглавницата за кърмене. Вече започна да си държи главата за малко изправена и да се смее. Вдига единия крак във въздуха аха да се преобърне, но дотам, изморява се и се отпуска на възглавницата. Мисля, че по-рано от 4 навършени месеца няма да се обърне изцяло.

# 587
До 5 минутки на слънце за мен е ок. Пролетното слънце е слабо.
Едно време бебетата са ги напичали на слънце против рахит. Вярно сега слънцето е по-силно, затова и времето на слънце следва да е по-малко.

# 588
Аз съм от лошите мами в парка 😁 Нося си го в поза Буда като не иска да седи в количката и без шапка,кокори се 15-20 минути и се уморява и кротва в количката.Не винаги е на слънце,но не го и пазя от него и вятър.Мъчи се да се обръща,но стига само до средата на дъга и дупето му натежава.Днес прави пълни три месеца и почва 13 седмица.А имам чувството че родих преди години.След операцията му кърмата ми взе да намалява и реших да не се мъча ,пробвах някой неща,но постепенно ще спре естествено и съм почти на финала.Как сте с килограмите?Аз съм забила на плюс 10 от преди бременноста и още толкова от нея останали ми и не мърдам от 67 кг. 😣

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 15:20 от leshtitchka

# 589
Аз имам още 6кг да свалям,когато ММ го гледа или ако съм сама и заспи,гледам да правя упражнения и с количката навън повечко да вървя Simple Smile

Как сте с коликите?Ние за жалост още имаме Sad Тъкмо се отпусне и заспи и след 30 мин се буди от болка Sad Скоро правим заветните 3 месеца и много се надявам да свършват вече.Всички ми казват,че след това идват зъбките,но някакси от тях не ме е страх,само коликите да свършат веднъж завинаги Grinning

# 590
Как сте с килограмите?Аз съм забила на плюс 10 от преди бременноста и още толкова от нея останали ми и не мърдам от 67 кг. 😣
Аз също съм забила на 67 и няма смъкване, а за да си ги възстановя трябва с 9 да са надолу. Надявах се, че дългите разходки ще помогнат, но докато не спра вафлите за бързо хапване няма да се получи🙂

# 591
  • София
Аз пък много съм отслабнала и вече се притеснявам. Под килограмите, на които забременях съм. Запомнах да пия бирена мая. Тази седмица се ходя на ендокринолог, за се консултирам и с него. Моето бебе май е най-малко, след седмица ще направи 2 м.

Ох като си спомня за каката...колики до почти 6-ия месец, после зъбите до 2 години. Нямах нито сън, нито покой.

# 592
Аз също съм заседнала с килата и ми остават още 7...Но мисля че кърменето и липсата на цикъл ми пречат да свалям..просто хормона ме е ударил. Има ли и други мами които да се чувстват така?Иначе  правя и упражнения и всеки ден сме вън....а фавли и т.н не ям.

# 593
И аз правя упражнения по 15-20 минути всеки ден и поне 2 3 часа разходки с количката,втори цикъл ми свърши,чакам трети след 10 дена обаче не мърдат.От седмица спрях и сладкото,да видим в понеделник колко ще покаже кантара.Честно казано за мен си е просто цифра,не държа на определени килограми,по скоро искам да разкарам гадните паласки и краката са ми двойни,едвам ми стават дрехите от преди,абе хич не ми е комфортно на тези ми килограми.

# 594
Аз съм +5 от преди да забременея, но мисля че бързо ще си отидат около шестия месец като шеилази бебо и качи дажбата кърма. Мен най ме притеснява разпънатата кожа на корема -като хапна по-обилно или пия голямо количество храна и влизам в трети месец. Надявам се скоро да се прибере и постегне. Иначе бебо е много енергичен откакто се е родил, малко след като направи два месеца започна да се върти от корем на гръб -като го сложа да стои по корем и не иска накланя главата настрани, изправя едната ръка и де се търкулва като бръмбар. Обикновено към четвърти месец започват да се въртят, на мен ми се е паднал пумпал явно. Иначе не му помагам, оставям го да прави каквото иска и може сам -единствено започнах да го слагам на твърда постелка на земята и мисля занапред все повече време да прекарва там. Така мисля да процедирам и с лазенето и с прогождането- каквото и колкото може сам да направи.

# 595
  • Down Under
Ох като си спомня за каката...колики до почти 6-ия месец, после зъбите до 2 години. Нямах нито сън, нито покой.
Ужас, това звучи брутално 😱 Аз ще се гръмна сега на втория месец и с нетърпение чакам да влезем в третия и да се свърши, какво остава за 6 месеца
Чудя се хората как се решават на второ дете 😆

# 596
Аз също имам едни 8 кг да сваля,радвам се поне,че с раждането свалих повече от половината.От понеделник започвам диетата 6×2,преди да забременея ми помогна да сваля излишните кг.затова ще се възползвам пак от нея.Моят мъник след 10 дни също прави 2м. и аз се надявам до 3м. коликите да изчезнат,че какво ли не пробвах вече и нищо.

# 597
Има ги при моя,но са доста слаби,пръцка и къркори понякога,но сравнение с преди е песен.Давам колийф 1 2 пъти на ден и туй то.На моят му се белеят венците,педиатърката вика кучешките избиват,но понеже е малък ще го мъчат дълго.Каня се и на зъболекар да го заведа,рано ми се струва,твърди са тези белите неща на венеца,на местата на двата кучешки отдолу са.Пробвам да му давам гризалка,ама си предпочита юмруците.Иначе се плюнчи,но понякога и не са му май подути венците,та се съмнявам.Четох и за бебешки кисти преди поникването на зъба и по ми се вярва,но ще запиша час тази седмица и ще видим какво ще каже зъболекара най добре.

# 598
  • София
Ужас, това звучи брутално 😱 Аз ще се гръмна сега на втория месец и с нетърпение чакам да влезем в третия и да се свърши, какво остава за 6 месеца
Чудя се хората как се решават на второ дете 😆

Всички познати бяха изненадани, че искам второ дете. Още по-изненадани когато им казах, че второто е на път Simple Smile.

# 599
Аз не знам вече колики ли са или е от рефлукса,който има.Защото това пише-че храната се връща заедно с киселинността и го
дразни.Бяхме на гастро,обаче сега в понеделник ще звъня пак да ходим,защото пък Ар храната не ни понесе Sad

Общи условия

Активация на акаунт