Февруарски бебета 2018

• 57 254
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
Това е линк към значението нс бебешкия плач и как да го разпознаем,  за съжаление не намерих подобно нещо на български.
https://www.babble.com/baby/no-more-baby-cries/
Иначе при нас плачът от глад винаги звучи като "уаааа".А за болка в коремчето е "гааа".
По темата за заспиването малката си спи при нас, и пбича да заспива върху някой от двама ни😊 Напослесък првз деня попридрвмва в леглото си или в шезшонга,  най-вече  в количката й се отдава. Да ви потам по колко най -дълго спят вашите бебета през нощта нез прекъсване? Ние правим пауза между 6 и 9 часа...сега е на 2м и 1 седмица.

# 361
  • Велико Търново
Благодаря за линка Hamsti
Малко е далеч във времето въпроса ми, но вие взели ли сте вече столчета за хранене? Аз си мисля че неусетно ще дойде момента за тях и вече започнах да търся и набелязвам, но уви не съм сигурна освен външния вид какво да гледам.

# 362
Отскоро спи по 6 часа нощем, преди по 4-5, но е на кърма.
И аз се загледах по столчетата вече, не открих кой знае каква разлика и май си харесах едно на Cangaroo.

# 363
  • София
Ние вече имаме. Подариха ни го. Може да се регулира височината и също така седалката пада назад, само няма пълно легнало положение иначе от сега щях да я слагам да седи докато готвя.

# 364
А столчета за кола гледате ли? Мисля, че сегашната кошница на бебо ще му умалее преди годинка и към 10-11 месец ще трябва и столче да вземем. Но там изборът ми се вижда сложен, ще трябва проучване да правя пак ...Grinning

# 365
  • Велико Търново
И друго се сещам да ви попитам - слагали ли сте нещо на ушичките Simple Smile ? Моят малък мъж така ги огъва тези ушни миди докато спи че лошо ми става да не му щръкнат ушите Simple Smile

# 366
Относно столчета, добра идея е да си харесате, но да оставите да ви го подарят. Има именни дни, кръщенки... ние в един момент се оказа, че всичко имаме и ме питат какво да вземат?!?

# 367
  • София
Столче ще ми даде приятелка.
За ушите и аз се притеснявам..
Столче за кола още не гледаме, не съм се замисляла, а може би трябва...
Аз разпознавам много добре вече плакането на бебето. Смешно ми е как се научи началото на втория месец да реве на "мама". Не знам, най-вероятно щото нон-стоп и повтарям мама-мамо. Понякога реве мама-мамо с, а понякога мамааааа хахахахахахах

# 368
Аз имам от баткото икекско столче Antilop и пак ще си го ползвам -съвсем простичко, без никакви екстри, но ми е страшно удобно. Таблата се маха и измива много лесно, може да се влара дори пид душа и се измива и пидсушава за нула време и е готово за следващото хранене. За мен какво е важно в едно столче за хранене -1. Да се почиства лесно и бързо, което предпилага да няма платнени масти, 2. Никакви музики и играчки по него, не искам бебето да асоциира храненето с игра, 3. Да е стабилно и леко, 4. Да е сравнително леко. Захранването го планирам късно, когато бебето ще може да седи, така че не ми е проблем че няма различни позиции на стоеж. Като гледате столчета общо взето мислете как бихте почистили размазано пюре, т.е. Колкото повече гънки, свивки, сглобки, толкова повече места, в които може да се набута храна.

# 369
Ние взехме столче Бритакс. В челната тройка по безопасност от краштестовете.
Купихме го от Англия и заедно с доставката до тук ми излезе с 300 лв. По-евтино отколкото от предстанителството им в България ✌

# 370
На нас също ни подариха столче за хранене / cangaroo /,което сега е шезлонг и малкия много си го обича. Ние мислим да правим кръщене след два месеца и тогава ще поискам столче за кола. Нямам идея какво, но като ги гледам са от 100 до 600 лева, какво им е толкова специфичното на тези скъпарските - не знам / ако някой знае, нека сподели...

# 371
..какво им е толкова специфичното на тези скъпарските - не знам.
Разликата е в това как се представят на краш тестовете  Wink

# 372
Хубавите, т.е. надеждни столчета са скъпи. Затова и не бих си поискала като подарък, а предпочитам ние да си го купим. Не бих купила нещо, което няма добри резултати на краш тестовете. Иначе те всички минават, щом са получули разрешение за продажба ама...

# 373
  • София
https://Моето столче хранене е най-обикновено. На Лорели или нещо подобно. Стабилно е и вършеше работа. Купих го от Метро, две на цената на едно.
Сега като го погледнах личи, че е използвано.

А столчето за кола е на Бебе Комфорт. Него много го избирах и не пестих пари. Взех детето и го сложих в няколко, за да видя кое ще му е най-удобно.

# 374
  • София, България
Имаме стол за хранене, който взех спонтанно на един Черен петък, понеже беше намалено с много, направо смешна сума излизаше.
За столчето за кола, ММ ще го избира, след като смени колата, засега сме с кошчето за кола. Вероятно ще изчакаме намаленията в Хиполенд през май месец, стига да има нещо качествено там.

Общи условия

Активация на акаунт