Време вече не остана – през Април ще бъда мама !

• 55 535
  • 465
  •   1
Отговори
# 135
Априлски Бебета 2018 група за взаимопомощ на Мами с термин Април

Тази ли е групата?

Днес гледахме  бебето. Много се зарадвах. 2 100 е вече.

Тази група е друга.
Както споменах горе групата е скрита и не се вижда.
Името и е Априлски бебета 2018
И писъединяването става след като администраторът ти изпрати мейл в който имаше линк който да натиснеш ако не се лъжа.( присъединих се отдавна и не помня) Прочетете старите теми на априлките и се надявам да ви стане ясно как става присъединяването. А дали все още приемат незнам администраторът роди наскоро и най-вероятно сега е заета с бебето Blush

Гери какво ще е бебото момче или момиче ако не е тайна?

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 20:46 от kikair

# 136
Не мога да кажа още, разберете ме.
И име не мога да измисля, голям проблем ми е.

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 23:46 от Анонимен

# 137
Ама май нещо не разбирате колкото и да търсите групата е тайна и невидима за другите фейс потребители само с покана се влиза в нея. Последно приемът беше до Декември не съм сигурна дали все още приемат нови членове.
Моля обърнете се към администратора LuLuRaKi

# 138
Ей, то пък егати тайното общество ще излезе, че приеми, че до декември... смятай Joy Честно казано, аз лично не съм изявявала желание да влизам до сега в групата, все си мисля, че и тук достатъчно информация си обменяме Wink Но при положение, че има чак такива "приеми", едва ли ще и пробвам.

# 139
Ей, то пък егати тайното общество ще излезе, че приеми, че до декември...
Така са решили членовете и администратора. Много късно се включвате в темата на априлките. За това казах обърнете се към нея, но никой не ме чува явно....

# 140
А, аз в тази тема се включих отдавна, просто не съм изявявала желание да се включа във фейсбук групата Wink Сега просто си коментирам, защото ми е странно цялата история по приема, за момичета, които искат.

# 141
Няма късно вкрючване. Когато се почувстваме готови тогава се включваме.

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 23:45 от Анонимен

# 142
А, аз в тази тема се включих отдавна, просто не съм изявявала желание да се включа във фейсбук групата Wink Сега просто си коментирам, защото ми е странно цялата история по приема, за момичета, които искат.
Ами то имаше гласуване в началото и момичетата искаха да е тайна групата ,за да не може да се вижда от роднини и познати че са в тази група и са бременни.
Който си е давал мейла тук са го включвали стига мейла ми във фейсбук да е видим за всички и да следва стъпките след като получи покана в пощата си.
Ако някой иска да се включи сега да ми прати мейла си на лични и ще се опитам да го добавя.

# 143
Ами то имаше гласуване в началото и момичетата искаха да е тайна групата ,за да не може да се вижда от роднини и познати че са в тази група и са бременни.
Който си е давал мейла тук са го включвали стига мейла ми във фейсбук да е видим за всички и да следва стъпките след като получи покана в пощата си.
Ако някой иска да се включи сега да ми прати мейла си на лични и ще се опитам да го добавя.
А, не. Мен не ме включиха. Писах и на ЛС. Накрая си изтрих имейла, все пак е вид лични данни.
Освен това какъв е смисълът да е тайна групата, след като вече ще раждаме?
Но няма значение вече.

# 144
Здравейте! Вчера се роди и нашия прекрасен син Николай. Роди се 3.950кг, 50см. Голям дундьо Simple Smile.
Приеха ме в родилното рано сутринта след спонтанно изтичане на водите. След около 11 часа, две епизиотомии и доста вътрешни разкъсвания, без упойка (не е толкова страшно) се появи моето малко слънчице.
Пожелавам го на всички! Няма такова щастие.

# 145
  • Лайпциг / Перник / София
Здравейте! Вчера се роди и нашия прекрасен син Николай. Роди се 3.950кг, 50см. Голям дундьо Simple Smile.
Приеха ме в родилното рано сутринта след спонтанно изтичане на водите. След около 11 часа, две епизиотомии и доста вътрешни разкъсвания, без упойка (не е толкова страшно) се появи моето малко слънчице.
Пожелавам го на всички! Няма такова щастие.

@Petya1733 честита ви рожба!!! Heart Бъдете здрави и нека къщата ви се озари от щастие!!! Леко възстановяване на теб!!!

# 146
Petya1733, честито! Бъдете живи и здрави! Simple Smile

# 147
Петя, да сте живи и здрави. Бързо възстановяване.

# 148
Ей, то пък егати тайното общество ще излезе, че приеми, че до декември...
Така са решили членовете и администратора. Много късно се включвате в темата на априлките. За това казах обърнете се към нея, но никой не ме чува явно....

Ние те чуваме, но тя нито тук пише, нито отговаря на личните си съобщения, а е на линия. Така че файда никаква. Горките ние нежелани и отритнати от администраторката. Как ще си родя детето след 3 дни не знам Fearful

# 149
Разсмя ме! Аз тръгвам на тонове.

Общи условия

Активация на акаунт