Време вече не остана – през Април ще бъда мама !

• 55 549
  • 465
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ей, то пък егати тайното общество ще излезе, че приеми, че до декември...
Така са решили членовете и администратора. Много късно се включвате в темата на априлките. За това казах обърнете се към нея, но никой не ме чува явно....

Ние те чуваме, но тя нито тук пише, нито отговаря на личните си съобщения, а е на линия. Така че файда никаква. Горките ние нежелани и отритнати от администраторката. Как ще си родя детето след 3 дни не знам Fearful
ю
Хахаха, не се преживява такова нещо Simple Smile Аз съм член на групата, но не съм активна, само чета понякога, но имам спомен,че наистина някъде бяха писали ,че приема на нови мами ще е до декември най-късно.

# 151
Какво ще правите на изписването? Ако искат да идват у вас роднините?

# 152
Аз лично след изписването искам да остана насаме с ММ и бебо, но едва ли ще е възможно. Първо бебе вкъщи и всички с голям мерак да го видят кой знае каква какафония ще е...

# 153

Аз ще викна моите родители + родителите на мъжа ми и семейството на сестра ми (с децата). Понеже днес планирахме кога да е секциото вече минах и през Неделя да си поръчам бебешка торта, която да ни чака вкъщи. Мъжа ми ще купи хелиеви балони, ще поръчам и там някви бисквитки бебешки, абе общо взето все едно погача ама парти за изписването. Blush Моите родители са от друг град, така че после ще си пътуват.. и това ще им е виждането на бебо за няколко месеца сигурно Grinning Няма да спазвам тези глупости с неизлизането от вкъщи 40 дни и после няма да правя погача.

# 154

Ние сме предупредили, че не искаме цялата рода в болницата. Разбрали сме се родителите ми и брат ми да ни посетят вкъщи в след изписването, защото мама ще остане за някой ден у дома, че да има кой да готви. Родителите на съпруга ми ще дойдат по - късно, когато ги поканим. Така и с другите роднини.
Който желае да го види по - рано, ще получи пряка връзка по Skype.

# 155
  • Варна
Ние ще бъдем в много тесен кръг, само ние с ММ и неговите родители.

# 156
Petya1733 Честито бебе! Да ви е жив и здрав, да порастне голям мъж и да има много късмет в живота!
Кой домашен метод за предизвикване на раждането смяташ, че помогна? Simple Smile

# 157
  • София
Ние за изписването смятаме да дойдат всички  пред болницата - нашите и на мъжа ми роднините, да се снимаме, да видят бебето за малко и после се прибираме. Мъжът ми евентуално може да ги заведе в една квартална пицария да ги почерпи и толкова. Аз не искам да се занимавам с хора в къщи, пък били те и родителите ни.
Като минат няколко дни и си свикнем в къщи, разбира се, ще могат да идват, но не на гости и не накуп.

# 158
Petya1733, много здраво бебче, само радост да ви носи,а  ти се възстановявай бързо! Честито!

Не съм мислила за роднините, ще дойдат на изписването, но после... ще видим. Ще имаме нужда да се освестим в крайна сметка. А пък и деца да идват вкъщи след изписването - не. Първо все дърпат, да пипнат, вируси се разменят на килограм, живот и здраве по-натам.

А истината е, че най-добре е да се приберем двамата с мъжа ми, единствено това, че знам, че много се вълнуват, но от друга страна е направо панаир, ако ще идват и вкъщи, предпочитам да идват на порции в следващи дни.

# 159
Как сте момичета?
Вече съм в 9 месец и от седмица две ме е обванал този
Синдром на гнезденето
Тия дни очаквам да доставят леглото ,макар че се изморявам гледам лека полека да изчистя тук там.

# 160
Много благодаря на всички за прекрасните пожелания!

Кой домашен метод за предизвикване на раждането смяташ, че помогна? Simple Smile
jotzebee последните дни започнах да правя клекове и изкачвах стълбите до 7ми етаж, но не съм сигурна че това е помогнало. Май по-скоро просто си ми беше дошло времето.
А може и да е било заради мъжа ми, защото деня преди да се роди му каза "излизай вече" Grinning

# 161
Аз съм с термин 1 април Grinning и исках да попитам възможно ли е при невнесени здравни осигуровки от бивш работодател за юни 2016 да се водя здравно неосигурена според нои и ми казват,че ще трябва да си плащам раждането.

# 162
За 1 месец не мисля че има как да се водиш здравнонеосигурен. Аз имам 2месеца през 2014 без осигуровки, пък статута ми е на здравноосигурена... направи си справка в сайта на НОИ, само с ЕГН става 😊

# 163
Аз съм с термин 1 април Grinning и исках да попитам възможно ли е при невнесени здравни осигуровки от бивш работодател за юни 2016 да се водя здравно неосигурена според нои и ми казват,че ще трябва да си плащам раждането.
Може, ако не е внасял за минимум три месеца. Ако имаш възможност, плати ги и ще ти се възстановят правата, ако през последните 36 месеца нямаш неплатени здравни вноски.

# 164
  • Варна
Как сте момичета?
Вече съм в 9 месец и от седмица две ме е обванал този
Синдром на гнезденето
Тия дни очаквам да доставят леглото ,макар че се изморявам гледам лека полека да изчистя тук там.
На лекциите, които посещавам са споменавали за този синдром, че е често срещан при бременните в 9-ти месец. Аз лично не съм го изпитала все още Simple Smile
В 35 г.с. съм, все още доработвам, но тази седмица последно. Едната стая е все още в ремонт, който се надявам до края на седмицата да приключи ( не е стаята, в която ще е бебо, но все пак се вдига прах) и не мога да започна с прането. Мисля от другата седмица да се захващам с пране, гладене и подготовка на багажа за болницата, защото с тази моя плацента не се знае какво ще се случва.
Кошарата я доставиха отдавна, но не е сглобена,  а матракът го взехме вчера. Абе обстановката не е още за посрещане на бебе, но се надявам до 2 седмици всичко да е подготвено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт