Време вече не остана – през Април ще бъда мама !

• 55 502
  • 465
  •   1
Отговори
# 120
На мен са ми ужасно изтръпнали ръцете, никаква чувствителност за допир, само болки през нощта.

# 121
Да рапортувам и аз Simple Smile
Нямам болки в кръста. Проблем ми е завъртането в леглото, като морж се чувствам.
Според мен физическата активност преди бременността във фитнеса (по съвет на съпруга ми правех упражнения за мускулите на кръста, много години преди да решим да имаме деца) и след това упражненията за бременни си казаха думата.
36 г.с. съм и досега съм качила 9 кг., т.е 58 кг съм. Измериха ми таза, нормален е. Контракции не чувствам.
В събота и неделя бях на Интезивен безплатен двудневен курс за бременни, организиран от И за мама. Интересно беше, научих полезна информация.

# 122
Нямам болки в кръста. Проблем ми е завъртането в леглото, като морж се чувствам.
Според мен физическата активност преди бременността във фитнеса (по съвет на съпруга ми правех упражнения за мускулите на кръста, много години преди да решим да имаме деца) и след това упражненията за бременни си казаха думата.
36 г.с. съм и досега съм качила 9 кг., т.е 58 кг съм. Измериха ми таза, нормален е. Контракции не чувствам.
В събота и неделя бях на Интезивен безплатен двудневен курс за бременни, организиран от И за мама. Интересно беше, научих полезна информация.
Колко ти е таза , че ми е интересно Simple Smile

# 123
Колко ти е таза , че ми е интересно Simple Smile
Не мога да ти кажа, защото АГ-то измери няколко показателя и диктуваше на латински на сестрата. Кое колко е, не можах да запомня. Каза ми, че е нормален и нямам проблем за естествено раждане с оглед размера му.
Всъщност майка ми има моята структура, качила е 12 кг. и е родила две деца бързо и без много шевове (имала е по един - два), а брат ми е бил 3800 кг. Надявам се и аз да имам този късмет.

# 124
  • Варна
Здравейте момичета, и на мен ми става доста трудно завъртането вечер, ставам по 5-6 пъти, изобщо не мога да спя напоследък. Нямам изтръпвания, но продължават да ми се подуват и болят пръстите на ръцете основно вечер ( много странно). Наблюдаващата ме лекарка каза,че е от магнезия.Бях на преглед в събота, плацентата е вече 2ра степен, доста рано узрява и според нея се налага секцио още след Великден ( терминът ми е на 30.04). Така или иначе бебо не се е завъртял и май няма такива намерения, затова съм се настроила за операция. Ще видим какво ще каже в края на тази седмица лекарят, който съм избрала да води раждането.
В края на седмицата започвам с прането и подготовката на багажа, че явно всичко ще се случва в последния момент Simple Smile Да не говорим,че количка още не сме избрали, ама това не ме притеснява толкова.

П.С. И аз съм се записала за този двудневен курс, организиран от "И за мама" във Варна, но явно няма да дочакам 21-22.04 , когато ще се проведе Simple Smile

# 125
Макар и тук да не се вижда защото повече пишат във фейса бебевалежът почна Hug 💞💞💞

# 126
Аз не съм в групата във Фейсбук и нямам представа за това. Радвам се, че всичко се развива добре при момичетата Simple Smile

Lady_mel, успех!

# 127
Как се казва групата във фейсбок?

# 128
Априлски бебета 2018
Групата е затворена и не се вижда.
Администратор е LuLuRaKi модератор на предишната тема на априлките Момче или момиче е априлското ни мъниче

# 129
Моля някой да сподели ако скоро има предстояща лекция или обучение в София Blush

# 130
Моля някой да сподели ако скоро има предстояща лекция или обучение в София Blush
Заповядай:

# 131
  • Варна

Не живея в София, но ти давам сайтове на училища, чиито лекции са безплатни и съм посещавала

http://9m-bg.com/uchilishte-za-roditeli/sofia/
https://www.izamama.com/index.php?page=school-sofia
http://www.deteto.info/news.aspx?id=1498

За София знам също,че училище Слънчогледи организира лекции https://www.facebook.com/slanchogledovi.roditeli/

Можеш да следиш за програмата в сайтовете им. Предполагам,че за София имате по-голям избор Simple Smile

# 132
Априлски бебета 2018
Групата е затворена и не се вижда.
Администратор е LuLuRaKi модератор на предишната тема на априлките Момче или момиче е априлското ни мъниче

Някой трябва да ме добави ли в нея, кото е затворена, че не съм много запозната кок стоят нещата.

# 133
Ivanova Galq трябва да се обърнеш към администратора за да те добави,  в случая LuLuRaKi.

# 134
Априлски Бебета 2018 група за взаимопомощ на Мами с термин Април

Днес гледахме  бебето. Много се зарадвах. 2 100 е вече.

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 23:47 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт