Клиники в Истанбул - Тема 5

• 91 967
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,може ли емайл на Хафизе?

# 106
# 107
Момичета , можи ли някой да сподели как си прилага Цитротид. До сега слагам само Гонол Ф . Показаха ми как да го приготвя и сложа, но ме притеснява самото смеване , трябва ли да го разклатя или те субстанциите се смесват самостоятелно? Хафизе ми каза ,да сложа цялата инжекция, но като я видях ми се струва, че количеството е доста 🤔 Също като прилагате инжекциите , вкарвате ли цялата игла или до половината?
Съжалявам за елементарните въпроси, но до сега винаги съм ходила да ми ги слагат.
Благодаря ви 😘😘😘

# 108
Преди няколко коментара има линк и в него ще намерите видеа за всякакъв вид инжекции. на мен ми бяха полезни. И първото нещо,което ми направи странно и стряскащо впечатление, е,че се зачерви мястото на инжекцията и започна да се подува и сърби. Но се оказа,че е нормална реакция. Поне честа. И вече на следващия път бе би трябвало да имаш реакция.

# 109
  • София
Всъщност преди на болничните имаше някаква графа режим на лечение, на която едната е - домашно лечение без право на напускане на населеното място или нещо от сорта и доколкото знам пътуването извън страната би могло да е проблем - ако някой ви хване, разбира се, което трудно би станало, освен, ако сами не си кажете, че сте пътували извън страната.

# 110
Здравейте момичета! Пациентка съм на Мемориал, след една лека, спокойна и безпроблемна стимулация ми предстои ЗЕТ. Бихте ли споделили, как премина при вас подготовката за ЗЕТ, ходихте ли на прегледи и изследвания там или изпращахте резултатите, а също и на кой ден ви беше трансфера. Предполагам, че доста е писано по темата, ако прецените може и на лични. Успех на всички момичета в процедура и на тези, на които им предстои!

# 111
  • София
Здравейте, момичета. Има ли неща, които на границата биха задържали? Искам да си взема протеин на прах и инофолик. Понеже и двете са прахообразни, да не ги вземат за дрога, хахахахха? И Q10 искам да си пия, докато съм там. Мога ли да очаквам проблем?
Ако някое момиче планира престой там през април, ще се радвам да пише на лични. Може да си правим разходки заедно.

# 112
Воайорче,няма да имаш проблем с изброените.Моите впечатления са- на отиване..не повече от една бутилка алкохол на човек.На връщане..не повече от две кутии цигари.
Стискам палци за успешна процедура!

# 113
Здравейте момичета! Пациентка съм на Мемориал, след една лека, спокойна и безпроблемна стимулация ми предстои ЗЕТ. Бихте ли споделили, как премина при вас подготовката за ЗЕТ, ходихте ли на прегледи и изследвания там или изпращахте резултатите, а също и на кой ден ви беше трансфера. Предполагам, че доста е писано по темата, ако прецените може и на лични. Успех на всички момичета в процедура и на тези, на които им предстои!

Привет,
пожелавам ти успешен ЗЕТ и положителен резултат на финала!
При мен подготовката за ЗЕТ протече по следния начин - първия преглед (мисля че беше на втори ден) си го направих в България и изпратих резултатите. От Мемориал ми назначиха с какви лекарства да почна (естрофем, в последствие Кринон + антибиотик +Преднол). За втори преглед имаше възможност да е или в Бг, или при тях. Ние предпочетохме да се разходим до Истанбул. След този преглед вече дават и инструкции кога точно ще се случи ЗЕТ.

# 114
phoenix_fire много ти благодаря Hug  а на кой ден е вторият преглед или това се определя от резултатите на втори ден?

# 115
phoenix_fire много ти благодаря Hug  а на кой ден е вторият преглед или това се определя от резултатите на втори ден?

Сега си видях мейлите от Севда - на 8.11.2018 ми е бил първи ден, на 18 бях в Истанбул за втория преглед + определяне на датата за ЗЕТ. Не знам дали е стандартен протокол, или по-скоро определят спрямо ситуацията.

# 116
Здравейте момичета, знаете ли дали може да се започне стимулация с дефицит на В12 и вит Д? При ЗЕТ би трябвало да има време да влезнат в норма преди самия трансфер или се бъркам?

# 117
Здравейте момичета, знаете ли дали може да се започне стимулация с дефицит на В12 и вит Д? При ЗЕТ би трябвало да има време да влезнат в норма преди самия трансфер или се бъркам?

Вит Д има отношение и към качеството на яйцеклетките, доколкото знам, така че е добре да се вкара в норма преди процедура.

# 118

Сега си видях мейлите от Севда - на 8.11.2018 ми е бил първи ден, на 18 бях в Истанбул за втория преглед + определяне на датата за ЗЕТ. Не знам дали е стандартен протокол, или по-скоро определят спрямо ситуацията.
Благодаря ти!

# 119
Аз не бих почнала. Моите бяха ниски, за месец два ги вкарах горе долу в норма и тогава стимулация. Б12 участва   в днк, Д в хормоните и качеството на Я....

Общи условия

Активация на акаунт