Зацапване?

• 656
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Днес е 22рия ден от първият ден на последната ми менструация, но от вчера имам кафяво зацапване (само зацапване в пълният смисъл на думата). Твърде е рано за менструация. Някой имал ли е подобен проблем? Възможна ли е бременност?

# 1
  • София
Не. Или е отминала овулация или киста, друг хормонален проблем, случвало ми се е.

# 2
Аз имах зацапване , но беше почти еднократно , розово кафяво на цвят и само след забърсване . Оказа се имплантационно .

# 3
  • София
И аз имах, но не на 22ри ден от МЦ!

При мен беше розово, не кафяво.

# 4
Аз имах зацапване , но беше почти еднократно , розово кафяво на цвят и само след забърсване . Оказа се имплантационно .

Колко време след зацапването направи тест? Би ли ме посъветвала кога да направя?

# 5
Здравейте,дами. Имам един въпрос към вас - имам още 12 дни до менструацията,но от снощи на сам имам розово зацапване,което забелязвам след избърсване,но е съвсем малко. Някоя имала ли е подобно зацапване? Водим полов контакт често.. но мисля,че е много рано още,за да си мисля,че това е имплантация..

# 6

Колко време след зацапването направи тест? Би ли ме посъветвала кога да направя?
Аз избързах и направих тест на 3- ти ден след него , имаше съвсем , съвсем невидима черта , която помислих за изпарителна . Повтарях теста всеки ден и на 11-12 ден след О се видя по-ясно . Тоест първия тест направих 9 дни след О , на 11 ден вече нямах съмнения .

Неви , твърде рано е , да . Няма как да е това . Има други възможни причини .

# 7
  • София
И какво става с теста?

Общи условия

Активация на акаунт