София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 135 617
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 750
Ами точно до кръговото има в един гараж, на метри от спирката в посока цар Борис. За дреболии съм ги ползвала, и са ок. От другата страна също имаше, но не знам дали още работи.

# 751
  • ту тук, ту там
На мен критерий за поправки ми е скъсяването на дънки. От тези женички в гаража над кръговото в това отношение не съм доволна. Нямало нужда от оригиналния шев и си правят както си решат. Доволна съм от скъсяване в малкия търговски център (силно казано) на улица Вихрен, където са магазинът за бельо, цветарският магазин; малко по-навътре е ателието, в дъното.

# 752
  • София
Здравейте! Някой да знае къде в района правят хубава панорамна снимка на зъби? Може и да не е в района Simple Smile

Благодаря!

# 753
Dental X Lab
Ул.Родопски извор 60

# 754
  • София-Младост
А какво значи хубава снимка Simple Smile))
Аз съм ходила в поликлиниката на ул. Найден Геров, там ме прати всъщност зъболекарката. Но е извън района на темата.

# 755
Здравейте, момичета!

Някоя от вас може ли да препоръча изпробвано място за фотоепилация в района?

# 756
  • София
Здравейте, някой да знае какво се случи с "Рибката"? Преместена ли е, има ли някъде друга?

# 757
Здравейте,

Има ли мами на ученици от 25 ОУ “Петър Берон”в Лагера?

Моля, пишете ми ЛС

# 758
  • София
Здравейте,

Има ли мами на ученици от 25 ОУ “Петър Берон”в Лагера?

Моля, пишете ми ЛС
Здравейте. Пиша Ви Simple Smile

# 759
  • София, България
Здравейте, знаете ли къде в района, освен в Пъзел, плетат плитки, от тези, диадемките. Трябва ми за утре, а в Пъзел нямат часове.

# 760
  • София
Здравейте, знаете ли къде в района, освен в Пъзел, плетат плитки, от тези, диадемките. Трябва ми за утре, а в Пъзел нямат часове.

Ето тук, не е много в района, но е в Бели брези
https://www.facebook.com/Bambi-Kids-%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1% … D-103980034649919

# 761
На една позната ѝ бяха правили подобна плитка в един салон на Казбег, зад общината, не знам има ли го там още салона. Мисля, че това им е страницата: https://www.facebook.com/ALXstyleBeautyStudio/
Питайте и тук: https://www.facebook.com/salonGStyle0

# 762
  • София
Здравейте!
Движи ли се към настоящия момент маршрутно такси 27 по бул. Цар Борис ІІІ, или има някаква промяна? Може ли да го хвана например от светофара на градинката до съда в кв. Лагера?

# 763
Здравейте, мисля, че в тази тема преди време бях видяла, че имаше добри отзиви за някаква дентална клиника някъде около южните квартали - зъболекарка, мисля, че беше Хиподрума, но не съм сигурна и не помня името, за съжаление, а и не мога да я намеря и чрез търсачката, някой да може да помогне или просто да препоръча добър зъболекар в нашите райони. А ако е някоя клиника, която да прави и снимки, за да не разхожда веднъж човек за зъболекар, после някъде за снимки и обратно, още по-добре. Много благодаря предварително.

# 764
  • София-Младост
д-р Манчева, Хиподрума бл.15, 0889 549 331
Но не прави снимки на място.Можете да си направите снимка инаправо с нея да отидете.

Общи условия

Активация на акаунт